homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Vízumok

NIGÉRIA

Nigériai törzsi viselet Vízumdíjak (kb. 7 munkanap):


3 hónapos turista vagy üzleti, egyszeri belépéssel: 53 USD

3 hónapos turista vagy üzleti, többszöri belépéssel: 103 USD

 

Ügyintézési díj: 14 000 Ft/fő

 

Ügyintézési idő: 1-2 hét

 

Szükséges dokumentumok:

- útlevél
- kitöltött vízumigénylő lap
- 2 db hivatalos színes igazolványkép, fehér háttérrel
- szállás és repülőjegy foglalás
- meghívólevél (utazási irodától, cégtől, stb.)
- munkahelyet igazoló dokumentum + három hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat
- sárgaláz védőoltást igazoló oltási könyv
- minden dokumentumról fénymásolat

 

Verhetetlen repülőjegy árakért is keress minket!


További információért keresse kollégáinkat:

Varga Dániel
+36 20 294 9313
danielvarga@mauri.hu


Godó Rebeka
mobil: +36 20 454 1531
rebekagodo@mauri.hu

Algéria

A hatalmas szaharai ország nem csak vad természeti szépségével, hanem ígéretes üzleti lehetőségeivel is felhívja magára a figyelmet.

Amerikai Egyesült Államok

A világ vezető gazdasági, politikai és katonai hatalma már több mint 300 millió ember otthona. A kontinensnyi ország csodái megszámlálhatatlanok, s már az utazás is sokkal egyszerűbb!

Arab Emirátusok

Az Emirátusok egy igazi XXII. századi csoda, hihetetlen dolgokkal. A jövő 5 órányira csupán!

Ausztrália

Ausztrália, 7,7 millió négyzetkilométernyi területével az egyik legnagyobb ország és a legkisebb kontinens. A népessége 19,5 millió amelynek 70%-a városlakó. A legészakibbtól a legdélibb pontjáig körülbelül 3700 km a távolság, míg a legkeletibbtől a legnyugatibbig 4000 km.

Bahrein

Immár a magyar állampolgárok számára is elérhető az elektronikus vízum Bahreinbe. A korábban gyöngyhalászairól híres közel-keleti szigetország ma gazdag olajkirályság.

Belize

Belize Közép-Amerikában, a Yucatán-félszigeten található trópusi köztársaság. A mindössze fél dunántúlnyi méretű méretű országot a világ legjobb búvárkodó helyei között tartják számon.

Dél-Korea

Ázsia egyik legizgalmasabb országa, amely fejlődése példa nélküli. Éld át a koreai életérzést, rengeteg látnivaló, egyedi építészet, nyüzsgő városok. Nem véletlen, hogy megannyi utazó szerelembe esik Dél-Korea hangulatába.

Dominikai Köztársaság

Finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyőrködhet a horizonttal egybeolvadó tengerben.

Egyiptom

Egyiptom valóra váltja a messziról jött utazónak Nagy Sándorról és Kleopátráról, hőségben izzó sivatagról, a Nílus ajándékáról, kelet nyüzsgő bazárjairól, fáraókról, romantikáról szőtt álmait.

Etiópia

Kelet-Afrika magasföldjén több ezer éve virágzik az etióp civilizáció. Szent helyek, ősi erődök, nemzeti parkok - Etiópia mindenki számára tartogat csodákat.

Fehéroroszország (Belorusz)

A hazánknál kétszer nagyobb területű állam Lengyelország keleti szomszédja. Azon kívül, hogy remek traktorok készülnek az országban, még számos más gyümölcsöző üzleti lehetőség rejlik a fehérorosz sztyeppén.

Gambia

A hasonló nevű folyó partján, Szenegálba ágyazódva terül el a hosszúkás alakú egykori brit gyarmat, Gambia. Afrika kezdőknek!

India

India ezer arcával a legtöbb utazót elkápráztatja, néhányukat elrettenti. A bolygó második legnépesebb országa, valójában maga a nagybetűs Egzotikum.

Indonézia

A majdnem 3700 szigetből álló Indonézia mintegy hidat képez Ázsia és Ausztrália között. Az ország talán egyik legjellemzőbb vonása, hogy igen sok kultúra találkozik a szigetei alkotta térségben: Indonéziában 200-300 etnikai csoportot tartanak számon.

Irán

Az egykori Perzsia több ezer éves kultúrájával és barátságos lakóival várja az utazókat. Ne ijedj meg a hírektől, Irán biztonságos és csodaszép.

Jamaika

Igazi trópusi paradicsom a Karib-tengerben - ez Jamaika. A reagge szülőhazája, ahol a jó hangulat mindig garantált!

Jordánia

Jordániában igazi arab vendégszeretet és elképesztő látnivalók várnak. Az ország teljesen biztonságos!

Kambodzsa

A Khmer Birodalom utódállama Délkelet-Ázsiában Laosz és Thaiföld közé ékelődve terül el. A közelmúlt véres polgárháborúja véget ért, az aknákat felszedték, az utazás veszélytelen!

Kanada

Modern nagyvárosok és végtelen, érintetlen természet: ez Kanada, a világ második legnagyobb országa.

Katar

Az Arab-sivatag szélén, egy félszigeten fekszik a konzervatív arab állam. Rövid nadrágban tilos a belépés!

Kazahsztán

Az óriási területű szovjet utódállam Közép-Ázsia szívében fekszik. Dinamikusan fejlődő, energiahordozókban gazdag ország, híd Európa és Ázsia között.

Kuba

Kuba több, mint az Antillák legnagyobb szigete, Egy tekervényes szigetvilág, amely a fő szigetet veszi körül (körülbelül Florida kétharmada), az Ifjúság szigete (Isla de la Juventud) és körülbelül 4500 korallsziget (cayo) és szigetecske. Ennek a Karib szigetnek a változatos felszíne 110,992 km2 - en terül el.

Laosz

A laoszi emberek kedvesek és vendégszeretőek, nagyon fontos az életükben a család és az összetartás. A laoszi emberek életformája különbözik a nyugati kultúrákétól, kevésbé rohanó életmódot folytatnak, ezért is lehetnek kellemes társak a kikapcsolódásunk során.

MADAGASZKÁR

A gyűrűs-farkú makik és majomkenyérfák otthona egyszerre nyújthat kellemes kikapcsolódást számtalan tengerpartján, vagy előnyös lehet új üzleti befektetések táptalajaként.

MIANMAR

A bengáli tigris otthona, a korábbi Burma Thaiföld és India hegységei közt helyezkedik el és számos ősi kulturális emlékkel, valamit természeti kinccsel várja a turistákat és üzletembereket egyaránt.

Mongólia

Végtelen síkságok, máig élő ősi szokások, vadregényes természet. Azoknak, akik az igazi kalandot keresik.

Namíbia

Az erős német gyarmati gyökerekkel rendelkező délnyugat-afrikai ország a vadászok és természetjárók paradicsoma. A végtelen namíb ösvényeken haladva előbb keresztezi elefántcsorda utunkat, mint egy másik gépkocsi...

Omán

Omán nem a megszokott úticélok közé tartozik, ide még nem tört be a tömegturizmus. Természeti és kulturális látnivalókból és gyönyörű szálláshelyekből azonban nincs hiány.

Oroszország

Oroszország a Föld legnagyobb országa. A hatalmas állam két gyöngyszeme, a varázslatos Szentpétervár és a tízmilliós Moszkva Magyarországról könnyen elérhető.

Örményország

A Kaukázus hegyei közt fekvő kis ország az első keresztény állam a világon. Hósipkás vulkánok között megbúvó évezredes kolostorok és a világhíres örmény konyak miatt (is) érdemes felkeresni Örményországot.

Srí Lanka

Az Indiai-óceánban fekvő könnycsepp alakú sziget mind kúltúrájával, mind természeti szépségeivel rabul ejti a látogatót. A teájuk pedig egyszerűen legjobb a világon...

Tanzánia és Zanzibár

Tanzánia a nemzeti parkjairól és természeti világörökségeiről híres, amivel a turisták kedvenc látványosságává vált. Tanzánia és Zanzibár életre szóló élményt tudnak nyújtani a Szafari szerelmeseinek. Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál, de sajátos státuszban van.

Thaiföld

Thaiföld, az egykori Sziám, a mosoly országa. Trópusi paradicsom, ahol egyfolytában szólnak a templomok gongjai, ahol szinte belefulladunk az orchideák színorgiájába, az egzotikus gyümölcsök bõségébe.

Új-Zéland

ÚJ-ZÉLANDRA TÖRTÉNŐ BELÉPÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSA! A magyar állampolgároknak továbbra sem kell vízum, ha Új-Zélandra utaznak, azonban október 1-jétől előregisztráció szükséges az országba történő belépéshez. Ezzel egyidejűleg környezetvédelmi adót vetnek ki a turistákra.

Üzbegisztán

Üzbegisztán több mint 2500 éves történelemmel rendelkezik. Építészeti és kulturális emlékei is jelentősek, ezen felül a nomád életmód, valamint az Aral-tó is tartogat látnivalót.

Vietnám

Két hatalmas folyódelta - a Mekongé délen és a Vörös folyóé északon - határolja e hosszan elnyúló országot. A buja esőerdő lábánál zöldellő rizsföldek között festői falvak bújnak meg, melyekben a világ talán legkedvesebb emberei laknak. És akkor még nem beszéltünk a kitűnő vietnami konyháról!