homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Egedi Sára
+36 1 327 0826

Katar-Doha

Katar fővárosa Doha, a Közel-Kelet egyik legdinamikusabban fejlődő turisztikai központja. Lenyűgöző sugárútjain minden pillanatban új érzések kerítik hatalmába az odalátogatót. A Doha északi részén elhelyezkedő „The Pearl” elnevezésű vadiúj, mesterséges szigetre épült városrész méltán kapta nevét - egy igazi gyöngyszem a Perzsa-öböl partján. A szigeten éttermek és üzletek sora, egy kikötő, valamint egy gyönyörű sétány is helyet kapott, így a negyedet találóan arab Riviéraként is emlegetik.

Az idelátogatók számára egyedi élményt nyújthat az Iszlám Művészeti Múzeum és a Katara kulturális negyed meglátogatása. Kiváló programlehetőség egy hosszú séta a város piacainak (ún. soukok) forgatagában.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
A hotel Doha egyik legcsodálatosabb homokos tengerpartjával, diszkrét, mégis rendkívül elegáns stílusával minden vendég számára a kellemes időtöltés garanciája.
Előkelő, ötcsillagos szálloda, közvetlenül Doha leghosszabb privátstrandja mellett. A hotel mindössze 10 perc sétára található Doha belvárosától.
A velencei stílusban épült fényűző szálloda palotaszerű megjelenésével a főváros egyik legimpozánsabb épülete, közvetlenül a Perzsa-öböl partján.
Extravagáns luxushotel a város régi és modern részének határán, ahol igazi élmény a pihenés.
A belvárosi forgatagban található Souq Waqif butikhotelek frissítő hangulatát a környék sokszínűsége adja.
5 csillagos luxushotel a katari főváros egyik privát szigetén, ahonnan a belváros 10 perces, kellemes sétával érhető el.
A főváros kulturális negyede mellett elhelyezkedő hotel 160 méter hosszú magánstranddal várja vendégeit.

Utazás

A Qatar Airways járataival budapesti indulással.

Az utazás időtartama

5 óra

Időeltolódás

+1 óra

Vízum

Magyar állampolgároknak vízummentes. Az útleveleknek 6 hónapig érvényesnek kell lenniük.

Legjobb időszak az utazásra

Februártól-júniusig, októbertől-decemberig