homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Büszkék vagyunk rá, hogy már 22 éve, 1997 óta változatlanul az az iroda vagyunk a magyar piacon, akik nem sablonutazásokat árulnak mindenféle rugalmasság nélkül, hanem azt, amit az utasaik keresnek és szeretnek, ami személyre szabható. Ezért kínálunk többféle megoldást repülőjegyekre, ezért próbálunk ki magunk is rengeteg szálláshelyet, ezért hallgatjuk meg ügyfeleink véleményét és fogadjuk el kritikáikat. 

3 irodában, összesen huszonnyolcan dolgozunk a Mauriban, amely számunkra nem csak egyszerű munkahely, de második otthon is. Mivel mindenki más egyéniség, sokszínűek és lendületesek vagyunk, tudunk azonosulni rengeteg féle utazási kívánsággal és szemlélettel.

Éves árbevételünk meghaladja a 4 milliárd Forintot.

Rendelkezünk a repülőjegyek kiállításához szükséges IATA (Légifuvarozók Nemzetközi Szövetsége) tagsággal és utazásszervezői engedéllyel, valamint tagjai vagyunk egyéb más szakmai szervezetnek is, például a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének 

Országszerte számos utazási iroda viszonteladónk, akik nem csak szálláshelyeiket, de repülőjegyeiket is tőlünk vásárolják.  

A nyaralóprogramok mellett rengeteg hazai és multinacionális cég és intézmény napi üzleti utaztatását is intézzük. Ezzel párhuzamosan incentive, azaz kifejezetten a megrendelő kérésére összeállított, exkluzív csoportos útjaikat is szervezzük a Föld legdélibb pontjától az Északi Sarkig. Magyarországon kizárólagos vezérképviselete vagyunk az olasz Red Travel-nek, így egyedülálló Ferrari-túrákkal vagyunk jelen a hazai incentive piacon.

Beutaztató üzletágunk, a Mauri DMC koordinálja és szervezi kisebb és óriási létszámú, Magyarországra érkező incentive csoportok programjait.

Vagyoni biztosítékunk összege 120 000 000 Ft, amelyet a Colonnade SA Magyarországi Fióktelepe kezel. 

Ha ennél is többet szeretnél rólunk tudni, gyere be személyesen bármelyik irodánkba, nézz meg minket a Facebook-on vagy kérdezz meg valakit, aki már utazott velünk!