homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Kocsis Éva
+36 20 454 1536

HÍrek, ÉrdekessÉgek

Napelemmel működünk?

Napelemmel működünk?A téli depresszió, hivatalos nevén a szezonális hangulati zavar teljesen ismeretlen a 30. szélességi körnél "lejjebb" élők számára, mert ők még a téli hónapokban sem szenvednek a napfény hiányától... Tovább

Mennyit eszik egy óriás?

Mennyit eszik egy óriás?Akár 200 éven át is hízlalhatja magát ez a bámulatos élőlény... Tömege a 300 kilogrammot is elérheti. De mennyit eszik egy nap? Tovább

Seychelle-szigetek

A Seychelles-szigetcsoportot számtalan sziget alkotja. Mindegyiket megnézni lehetetlen, de mindenki kiválaszthatja a számára legkedvesebbet. A kényelmet, luxust szeretők csodálatos szállodák közül választhatnak, de azok is megtalálhatják a számukra megfelelő helyet, akik magányra és érintetlen természeti környezetre vágynak. A partok fehér homokja és az óceán hihetetlenül kristálytiszta vize páratlan látványt nyújt. A partokat szegélyező csodálatos növényzet és a bennük megbúvó számtalan állatfaj mind arra vár, hogy felfedezzék. A Seychelles-szigeteken történelem előtti korokat idéző pillanat részesei lehetnek, ha felkeresik az óriásteknősöket élőhelyeiken. Ezek a csodálatos állatok a világtörténelem tanúi és a világörökség kincsei.  Aki már egyszer felkereste Seychelles-t, az többé nem tudja elfelejteni és minden vágya, hogy ismét láthassa ezt a gyönyörű szigetvilágot.

Mahé a legnagyobb Seychelle sziget, a lakosság 90 %- a itt lakik. Ezen a szigeten található a főváros Viktória, a legnagyobb kikötő és a nemzetközi repülőtér is. Ennek a különleges szigetnek a látványát a magas hegyek és a buja növényzet határozzák meg. Strandjai fehér homokosak. Északon a Beau Vallon a legnagyobb és a legnépszerűbb partszakasz. A lábat kényeztető finom homok, kristálytiszta víz, rendezett part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek várják az ide látogatókat. Bel Ombre a Beau Vallon folytatása. Picit messzebb a nyüzsgéstől, a part mentén elegáns szállodák, hotelek sorakoznak. Mahé délnyugati oldalán lévő partok egymást érik, keleten teljesen összeérnek. Ezek a partok kisebbek, hangulatuk nyugodtabb, mint az északiaké.
Praslin a Seychelles-szigetek második legnagyobb szigete, lakosainak száma 5000 körül van. Mahéról repülővel és hajóval lehet elérni. A repülőút kisgéppel 15-20 perc, a hajóút 1 óra. Baie Ste. Anne és Grand Anse a két város ahol a lakosság jelentős része él. Praslinon a  növényzet sokkal dúsabb, mint Mahén. A szigeten számos őshonos növény él. Legérdekesebb növénye a Coco de Mer (tengeri kókusz), mely különleges termése miatt vált ismerté. A Vallee de Mai nemzeti parkban csodálhatjuk meg a Coco de Mer-t, más őshonos növénnyel együtt. A kókusz védett, az országból kivinni tilos. Az érdekes formájú termés megvásárlására ritkán nyílik lehetőség. Ebben az esetben mindig ellátják egy számmal, mely biztosítja szabályos kivitelét az országból.  A sziget legmagasabb pontja 370 m.

La Digue 20 perces hajóútra van Praslin-tól. A negyedik legnagyobb és a harmadik legnépszerűbb hely a Seychelles-szigetek közül. Lakosainak száma 2000 fő körül van. Erre a szigetre csak hajóval lehet eljutni. A hely különlegessége az ökrös kocsi, mely taxiként is szolgál. Ez a sziget fő közlekedési eszköze. A szigeten csak néhány engedéllyel rendelkező autó közlekedik. La Digue a természet által különleges formájúra koptatott szikláiról vált ismerté. Ezek a fantasztikus gránitképződmények számtalan filmrendezőt és fényképészt megihlettek már. A szigetet látványos apró öblök szabdalják, melyeket fehér homok borít. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik rajongnak a természet szépségeiért.

Sainte Anne a legnagyobb sziget a Tengeri Nemzeti Parkban. Nevét a hasonló nevű hegyéről kapta. Ezen a helyen laktak az első francia telepesek, mielőtt gyarmatosították volna Mahé szigetét. Sainte Anne 3 tengerparttal rendelkezik. Remek adottságainak köszönhetően megtapasztalható a természet tökéletes harmóniája. Mahétól 3 km-re keletre található. Hajóval 15 perc alatt el lehet érni.
SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
A híres Plantation hotelből átalakult néhány éve felújított szálloda, a fősziget Mahé déli részén található, csodálatos, vadregényes környezetben.
Ára: 643.700 Ft/fő/héttől
A fősziget legmozgalmasabb partszakaszán Beau Vallon Bayen található, ár-érték arányban kiváló, pár évvel ezelőtt felújított szálloda.
Ára: 651.600 Ft/fő/héttől
A szálloda 2013-ban csatlakozott a Hilton szállodacsaládhoz, és a márkának megfelelő színvonallal büszkélkedhet. Idillikus, laza eleganciájú, romantikus búvóhely.
Ára: 654.200 Ft/fő/héttől
A szálloda egy buja trópusi édenkert közepén fekszik a Beau Vallon Öböl déli csúcsánál.
Ára: 716.800 Ft/fő/héttől
Vadonatúj szálloda a Seychelle-szigeteken, bámulatos környezetben. 2016 áprilisában nyitotta meg kapuit.
Ára: 774.300 Ft/fő/héttől
A 2014 tavaszán nyitott vadonatúj, 5 csillagos szálloda, a Seychelle-szigetek legkedveltebb tengerpartján, a 2 km hosszú Beau Vallon Bay-en, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el.
Ára: 847.400 Ft/fő/héttől
Seychelles harmadik legnagyobb szigetén, Silhouetten fekvő luxusszálloda. Hegyek, dzsungel, hoszú hófehér homokos partok - igazi romantika! Búvároknak is javasolt!
Ára: 885.000 Ft/fő/héttől
Nagyon színvonalas szálloda, több partszakasszal és csodálatos golfpályával.
Ára: 950.200 Ft/fő/héttől
Legkedvesebb szállodánk a paradicsomi Seychelle-szigeteken. Nem csak két csodás tengerparttal, de fantasztikus konyhával és rengeteg szolgáltatással is büszkélkedhet. Ár-érték arányban is az egyik legjobb választás.
Ára: 1.077.100 Ft/fő/héttől
Ez az elegáns, mégis laza szálloda egy buja, zöld trópusi erdőben található, fehér homokos parton. Tökéletes választás lehet egy pihentető nyaraláshoz.
Ára: 1.127.800 Ft/fő/héttől
Az abszolút luxus, királyi minőségben, Praslin bámulatos szigetén.
Ára: 1.391.400 Ft/fő/héttől
A nemrégiben nyitott szálloda alkalmas, pihenni vágyó családok és párok fogadására is, akik szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait.
Új luxus all inclusive Seychelles üdülőhelyünk egész évben tökéletes, a Seychelle-szigeteki tengerparti nyaralástól a helyi látnivalók felfedezéséig.
Nyaraljon egy érintetlen, természeti környezetben és mártózzon meg az öböl kristálytiszta vizében.
Kiváló szálláshely azok részére, akik a kényelmet és a pihenést választják fő szempontnak. Töltsön el feledhetetlen napokat és mártózzon meg az öböl kristálytiszta vizében.
A szálloda csak magánrepülővel elérhető Platte-szigeten egy trópusi paradicsomban az India-óceánon helyezkedik el. Gyönyörű természeti környezettel találkozhatnak az odalátogatók.

Utazás

A Qatar Airways járataival budapesti indulással, egy átszállással (Doha). 

Az utazás időtartama

kb. 13 óra

Időeltolódás

+3 óra

Vízum

Magyar állampolgárok számára nem szükséges.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás. Palackozott víz fogyasztása ajánlott.

Legjobb időszak az utazásra

októbertől novemberig,
márciustól májusig

Időjárás

Egész évben 23-28 °C között van az átlaghőmérséklet. Esős és forró időszak: november-április ekkor az átlaghőmérséklet 25-33 °C, május-október között szárazabb és hűvösebb az idő.

Seychelle szigetek - Kis Mahe túra
Városnézés során megtekintjük a nevezetességeket, majd megcsodáljuk a tájat egy kilátóból és fürdőzün Port Launay partján.
Tovább...

Seychelle szigetek - Dél Mahé
Látogass el velünk egy rumgyárba, vásároljunk autentikus kézműves boltokban majd fürödjünk egyet a legszebb partok egyikén.
Tovább...

Seychelle szigetek - Kis Victoria túra
Közösen megtekintjük a várost, majd szabadprogram keretében mindenki kedve szerint vásárolhat, nézelődhet a városban.
Tovább...