homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Vízumok

Örményország

Magyar állampolgár Örményországba vízummentesen utazhat, s ott legfeljebb 180 napig tarózkodhat.


Verhetetlen repülőjegy árakért is keress minket!

 

 

További kérdéseivel keresse kollégáinkat:

Markov Alex
mobil: +36 20 454 1535
alexmarkov@mauri.hu


 

 

Algéria

A hatalmas szaharai ország nem csak vad természeti szépségével, hanem ígéretes üzleti lehetőségeivel is felhívja magára a figyelmet.

Amerikai Egyesült Államok

A világ vezető gazdasági, politikai és katonai hatalma már több mint 300 millió ember otthona. A kontinensnyi ország csodái megszámlálhatatlanok, s már az utazás is sokkal egyszerűbb!

Arab Emirátusok

Az Emirátusok egy igazi XXII. századi csoda, hihetetlen dolgokkal. A jövő 5 órányira csupán!

Ausztrália

Ausztrália, 7,7 millió négyzetkilométernyi területével az egyik legnagyobb ország és a legkisebb kontinens. A népessége 19,5 millió amelynek 70%-a városlakó. A legészakibbtól a legdélibb pontjáig körülbelül 3700 km a távolság, míg a legkeletibbtől a legnyugatibbig 4000 km.

Bahrein

Immár a magyar állampolgárok számára is elérhető az elektronikus vízum Bahreinbe. A korábban gyöngyhalászairól híres közel-keleti szigetország ma gazdag olajkirályság.

Belize

Belize Közép-Amerikában, a Yucatán-félszigeten található trópusi köztársaság. A mindössze fél dunántúlnyi méretű méretű országot a világ legjobb búvárkodó helyei között tartják számon.

Dél-Korea

Ázsia egyik legizgalmasabb országa, amely fejlődése példa nélküli. Éld át a koreai életérzést, rengeteg látnivaló, egyedi építészet, nyüzsgő városok. Nem véletlen, hogy megannyi utazó szerelembe esik Dél-Korea hangulatába.

Dominikai Köztársaság

Finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyőrködhet a horizonttal egybeolvadó tengerben.

Egyiptom

Egyiptom valóra váltja a messziról jött utazónak Nagy Sándorról és Kleopátráról, hőségben izzó sivatagról, a Nílus ajándékáról, kelet nyüzsgő bazárjairól, fáraókról, romantikáról szőtt álmait.

Etiópia

Kelet-Afrika magasföldjén több ezer éve virágzik az etióp civilizáció. Szent helyek, ősi erődök, nemzeti parkok - Etiópia mindenki számára tartogat csodákat.

Fehéroroszország (Belorusz)

A hazánknál kétszer nagyobb területű állam Lengyelország keleti szomszédja. Azon kívül, hogy remek traktorok készülnek az országban, még számos más gyümölcsöző üzleti lehetőség rejlik a fehérorosz sztyeppén.

Gambia

A hasonló nevű folyó partján, Szenegálba ágyazódva terül el a hosszúkás alakú egykori brit gyarmat, Gambia. Afrika kezdőknek!

India

India ezer arcával a legtöbb utazót elkápráztatja, néhányukat elrettenti. A bolygó második legnépesebb országa, valójában maga a nagybetűs Egzotikum.

Indonézia

A majdnem 3700 szigetből álló Indonézia mintegy hidat képez Ázsia és Ausztrália között. Az ország talán egyik legjellemzőbb vonása, hogy igen sok kultúra találkozik a szigetei alkotta térségben: Indonéziában 200-300 etnikai csoportot tartanak számon.

Irán

Az egykori Perzsia több ezer éves kultúrájával és barátságos lakóival várja az utazókat. Ne ijedj meg a hírektől, Irán biztonságos és csodaszép.

Jamaika

Igazi trópusi paradicsom a Karib-tengerben - ez Jamaika. A reagge szülőhazája, ahol a jó hangulat mindig garantált!

Jordánia

Jordániában igazi arab vendégszeretet és elképesztő látnivalók várnak. Az ország teljesen biztonságos!

Kambodzsa

A Khmer Birodalom utódállama Délkelet-Ázsiában Laosz és Thaiföld közé ékelődve terül el. A közelmúlt véres polgárháborúja véget ért, az aknákat felszedték, az utazás veszélytelen!

Kanada

Modern nagyvárosok és végtelen, érintetlen természet: ez Kanada, a világ második legnagyobb országa.

Katar

Az Arab-sivatag szélén, egy félszigeten fekszik a konzervatív arab állam. Rövid nadrágban tilos a belépés!

Kazahsztán

Az óriási területű szovjet utódállam Közép-Ázsia szívében fekszik. Dinamikusan fejlődő, energiahordozókban gazdag ország, híd Európa és Ázsia között.

Kína

Kína nemcsak egy hatalmas ország, hanem egy teljesen külön világ is. Az ország varázslatos látnivalókkal, egy teljesen más kultúrával várja az évrol-évre egyre nagyobb számban érkező turistákat.

Kuba

Kuba több, mint az Antillák legnagyobb szigete, Egy tekervényes szigetvilág, amely a fő szigetet veszi körül (körülbelül Florida kétharmada), az Ifjúság szigete (Isla de la Juventud) és körülbelül 4500 korallsziget (cayo) és szigetecske. Ennek a Karib szigetnek a változatos felszíne 110,992 km2 - en terül el.

Laosz

A laoszi emberek kedvesek és vendégszeretőek, nagyon fontos az életükben a család és az összetartás. A laoszi emberek életformája különbözik a nyugati kultúrákétól, kevésbé rohanó életmódot folytatnak, ezért is lehetnek kellemes társak a kikapcsolódásunk során.

MADAGASZKÁR

A gyűrűs-farkú makik és majomkenyérfák otthona egyszerre nyújthat kellemes kikapcsolódást számtalan tengerpartján, vagy előnyös lehet új üzleti befektetések táptalajaként.

MIANMAR

A bengáli tigris otthona, a korábbi Burma Thaiföld és India hegységei közt helyezkedik el és számos ősi kulturális emlékkel, valamit természeti kinccsel várja a turistákat és üzletembereket egyaránt.

Mongólia

Végtelen síkságok, máig élő ősi szokások, vadregényes természet. Azoknak, akik az igazi kalandot keresik.

Namíbia

Az erős német gyarmati gyökerekkel rendelkező délnyugat-afrikai ország a vadászok és természetjárók paradicsoma. A végtelen namíb ösvényeken haladva előbb keresztezi elefántcsorda utunkat, mint egy másik gépkocsi...

NIGÉRIA

Az igencsak sokszínű kultúrát magénak tudható Nigéria egyaránt kiváló úti cél lehet egy egészen más, európaitól gyökeresen eltérő világ megismerésére, ugyanígy akár befektetések számára is.

Omán

Omán nem a megszokott úticélok közé tartozik, ide még nem tört be a tömegturizmus. Természeti és kulturális látnivalókból és gyönyörű szálláshelyekből azonban nincs hiány.

Oroszország

Oroszország a Föld legnagyobb országa. A hatalmas állam két gyöngyszeme, a varázslatos Szentpétervár és a tízmilliós Moszkva Magyarországról könnyen elérhető.

Srí Lanka

Az Indiai-óceánban fekvő könnycsepp alakú sziget mind kúltúrájával, mind természeti szépségeivel rabul ejti a látogatót. A teájuk pedig egyszerűen legjobb a világon...

Tanzánia és Zanzibár

Tanzánia a nemzeti parkjairól és természeti világörökségeiről híres, amivel a turisták kedvenc látványosságává vált. Tanzánia és Zanzibár életre szóló élményt tudnak nyújtani a Szafari szerelmeseinek. Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál, de sajátos státuszban van.

Thaiföld

Thaiföld, az egykori Sziám, a mosoly országa. Trópusi paradicsom, ahol egyfolytában szólnak a templomok gongjai, ahol szinte belefulladunk az orchideák színorgiájába, az egzotikus gyümölcsök bõségébe.

Új-Zéland

ÚJ-ZÉLANDRA TÖRTÉNŐ BELÉPÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSA! A magyar állampolgároknak továbbra sem kell vízum, ha Új-Zélandra utaznak, azonban október 1-jétől előregisztráció szükséges az országba történő belépéshez. Ezzel egyidejűleg környezetvédelmi adót vetnek ki a turistákra.

Üzbegisztán

Üzbegisztán több mint 2500 éves történelemmel rendelkezik. Építészeti és kulturális emlékei is jelentősek, ezen felül a nomád életmód, valamint az Aral-tó is tartogat látnivalót.

Vietnám

Két hatalmas folyódelta - a Mekongé délen és a Vörös folyóé északon - határolja e hosszan elnyúló országot. A buja esőerdő lábánál zöldellő rizsföldek között festői falvak bújnak meg, melyekben a világ talán legkedvesebb emberei laknak. És akkor még nem beszéltünk a kitűnő vietnami konyháról!