homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 20 454 1534

Kocsis Éva
+36 20 454 1536

Bali

Az indonéz szigetvilág középső részén, az egyenlítőtől délre, Jáva és Lombok szigete között, az Indiai-óceántól és a Bali-tengertől határolva talható az Istenek szigete, Bali. Innen keletre húzódik a Walles-vonal, amely földrajzi határa Ázsiának és Ausztráliának. A sziget 5620 km2, szélessége 140 km, hossza 80 km. Erre a csodálatos, paradicsomi helyre nem csupán a szörfösök jönnek el minden évben, hogy meglovagolják híres hullámait. A pihenni, kikapcsolódni vágyó turisták és az egzotikus tájak kedvelői is felfedezték Bali szigetét, és sokan újból és újból visszatérő vendégekké váltak. Nem véletlenül. Balinak sok arca van. Tengerpartjai mellet festői szépségű egyéb tájai is - rizsteraszok, az itteniek által istenként tisztelt tűzhányók és azok kristálytiszta vizű tavai - elvarázsolnak. Akik nem újoncok már a Távol-Keleten, azokat is szívet melengető élményekkel várja Bali: az emberek, a kultúra és a tájak. Itt elbűvölő harmóniában együtt van minden, ami Délkelet-Ázsia más vidékeiről már ismerős lehet. A vulkánok és hegyek nyugatról keletre húzódnak. A sziget legmagasabb pontja a Gunung Agung nevü tűzhányó, amely 3142 méter magas. A hegylánctól délre terülnek el a rizsteraszok és a gazdaságilag legfontosabb települések. Bali festői szigetének északi részén dzsungellel benőtt területeket találunk. Bali az egyenlítőtől délre 8°-ra található, trópusi klímája egész évben biztosítja a meleget és az igen magas páratartalmat. Az esős évszak októbertől márciusig, a száraz évszak áprilistól szeptemberig tart. Bármikor is utazunk a szigetre, nem elviselhetetlen sem a meleg, sem az esőzés.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Öt hektáros, trópusi kertben fekvő szálloda, Sanur beach hosszú, homokos partszakaszán, azoknak akik csendesebb helyre vágynak a nyaralás alatt.
Ára: 448.800 Ft/fő/héttől
Ez a közvetlen parti, 13 bungalóból álló szálloda azoknak javasolt akik a kicsi, családias, meghitt hangulatot részesítik előnyben a luxusszolgáltatások helyett.
Ára: 473.300 Ft/fő/héttől
Az amerikai szállodalánc mindig biztosan jó színvonalat, modern szobákat és kellemes tartózkodást ígér.
Ára: 491.800 Ft/fő/héttől
Nusa Dua-n, közvetlenül a homokos tengerparton található 5*-os szálloda. A reptér kb 15 perc autóval, a közelben van a Bali Golf & Country club.
Ára: 513.300 Ft/fő/héttől
Az exkluzív szálloda 2014 februárjában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, kitűnő éttermekkel és hangulatos tengerparti zenés bárral.
Ára: 550.200 Ft/fő/héttől
Elegáns, 2015 szeptemberében nyílt hotel Seminyakon. Gyönyörű, hosszú tengerparton pihenhetünk, ugyanakkor karnyújtásnyira vagyunk a legjobb klubboktól, éttermektől és üzletektől.
Ára: 611.700 Ft/fő/héttől
A minden igényt kielégítő 5 csillagos luxusszálloda Nusa Dua közvetlen tengerpartján helyezkedik el.
Ára: 611.700 Ft/fő/héttől
Ha álmainkban egy csodálatos homokos parton álló luxusszállodát láttunk, medencékkel és hangulatos éttermekkel, akkor lehet, hogy éppen ez a szálloda volt az...ajánljuk kipróbálásra!
Ára: 611.800 Ft/fő/héttől
A 2014-ben nyitott szállodában úszhatunk a 120 méter hosszú úszómedencében, megkérhetjük a lakájt, hogy nyisson nekünk egy üveg pezsgőt, beszélgethetünk a séffel, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a luxust és a páratlan naplemente látványát.
Ára: 654.700 Ft/fő/héttől
Csodálatos környezetben, egy rohanó folyó partján, rizsföldek ölelésében találod meg az egyik leghangulatosabb ubudi szállodát, ahol kihagyhatatlan egy jó masszázs!
Ára: 682.300 Ft/fő/héttől
Bali egyik legszebb strandján, a kb 4.5 km hosszú Jimbaran strandján található.
Ára: 746.900 Ft/fő/héttől

Utazás

Utazás a Qatar Airways (átszállás: Doha) vagy az Emirates (átszállás: Dubaj) járataival. 

Az utazás időtartama

15 óra

Időeltolódás

+6 óra

Vízum

Magyar állampolgárok 30 napnál rövidebb tartózkodás esetén nem szükséges. Az útlevélnek a hazautazástól számítva még 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás

Legjobb időszak az utazásra

áprilistól októberig

Időjárás

Az esős éveszak november és március között tart. Ebben az időszakban nagyon magas a páratartalom, a hőmérséklet pedig ilyenkor is 30 fok felett marad.

Kirándulások Balin
Bali kulturális és spirituális világát leginkább akkor érthetjük meg, ha ebben segítségünkre van egy idegenvezető. Segítünk egésznapos kirándulásokat foglalni, így könnyen bejárhatóak a sziget főbb látványosságai, kint élő magyar idegenvezetőink pedig minden kérdésre választ tudnak adni.
Tovább...

Dél-Bali - Puja Mandala
Látogasd meg velünk a kilenc fő védelmező templomok egyikét és az öt vallás templomát.
Tovább...

Bali - Művészete és Ubud térsége
Ha érdekli a kézművesség és szeret a természetben sétálni ezt a túrát nem szabad kihagynia. Friss levegő és gyönyörű tájak jellemzik utunkat.
Tovább...