homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Srí Lanka

Ez a kicsiny, könnycsepp alakú sziget az Indiai-óceán egyik gyöngyszeme. Ajánljuk azoknak is, akik csak egy kis pihenésre vágynak, s azt egy nyugodt, békés, ám igényes környezetben szeretnék tenni kedvező áron. Az ország gazdag történelmi és kulturális öröksége mellett paradicsomi tájai, gazdag állatvilága, vendégszerető lakosai lehetővé teszik, hogy nyaralásod kiegészítsd egy 4-5 napos körúttal, ha kedved tartja.  

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Közvetlenül az óceán partján fekvő, kiváló hangulatú, szép, jó ár-érték arányú, színvonalas 4*-os szálloda Colombotól délre, Kalutara partjainál
Ára: 434.800 Ft/fő/héttől
Közvetlenül az óceán partján fekvő, kiváló hangulatú, elegáns, jó ár-érték arányú, színvonalas 5*-os szálloda Colombotól délre, Wadduwa partjainál
Ára: 477.800 Ft/fő/héttől
Egy édeni hely, ahol trópusi környezetben, finom koktéllal a kezében élvezheti az Indiai-óceán lenyűgöző látványát.
Ára: 490.000 Ft/fő/héttől
Közvetlenül az óceán partján fekvő, elegáns, szép ceyloni stílusban épült, jó ár-érték arányú, színvonalas 4* superior szálloda Colombotól délre, Ahungalla partjainál
Ára: 520.800 Ft/fő/héttől
Közvetlenül az óceán partján fekvő, kiváló hangulatú, remek ár-érték arányú 5*-os szálloda Colombotól délre.
Ára: 560.700 Ft/fő/héttől
Közvetlenül az óceán partján fekvő kellemes, szép, a fővároshoz közel fekvő 5* -os szálloda Colombotól északra, Negombo partjainál
Ára: 588.400 Ft/fő/héttől
Közvetlenül az óceán partján fekvő szép, a fővároshoz közel fekvő 5*-os szálloda Colombotól északra, Negombo partjainál. A szálloda közvetlenül a Jetwing Beach szálloda mellett fekszik, annál magasabb színvonalú.
Ára: 600.600 Ft/fő/héttől
Aki szeretné igazán megismeri a sokoldalú Sri Lankát, és nyaralását a legmagasabb színvonalon szeretné eltölteni, nekik szívből ajánljuk ezt az elbűvölő szállodát.
Árak: 708.300 Ft/fő/héttől

Utazás

Budapestről egy ázsiai átszállással az Emirates, a Turkish Airlines, a Qatar Airways menetrend szerinti járataival, vagy a Sri Lankan Airways járataival egy európai átszállással.  

 

 

Az utazás időtartama

Kb. 10-12 óra egy átszállással

Időeltolódás

+3 óra

Vízum

Sri Lanka vízumköteles a magyar állampolgárok számára! Egyszerű online vízum igényelhető.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

novembertől márciusig

Időjárás

Sri Lanka a trópusi övben fekszik, ahol a száraz évszak novembertől márciusig tart. Ebben az időszakban is előfordulhatnak esőzések, de nem jellemzők. A levegő hőmérséklete ebben az időszakban 27-32 fok körüli, a páratartalom magas. A tenger hőmérséklete 25-27 fokos.

 

Körutazás és pihenés Sri Lankán
Az Indiai-óceánról mindenkinek a végtelen, hófehér homokos tengerpartok jutnak eszébe. Sri Lanka azonban jóval többet tud ennél. A buddhizmus csodás emlékei mellett buja növényzet, kellemes klíma, kiváló teák és barátságos emberek várják az ide látogatókat.
Tovább...