homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

USA


Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 20 454 1520

USA

Mi jut eszedbe, ha azt hallod Amerika? A Big Mac-en és Hollywood-on kívül még számos világhírű látványosságot és páratlan természeti szépséget találhatsz ebben a kontinensnyi országban.
 
Az Egyesült Államok az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig húzódik. Szomszédai északról Kanada, délről Mexikó, a 85 km széles Bering-szoroson keresztül pedig Oroszország.
Főváros: Washington, D.C. a legnagyobb város pedig a "Big Apple"-nek becézett New York City.
 
Változatos nyaralóprogramok várnak a hatalmas országban: tengerparti semmittevés, városlátogatás fantasztikus múzeumokkal és felhőkarcolókkal, páratlan természeti látványosságok a nemzeti parkokban, szórakozás Vegas kaszinóiban, vagy akár ezek kombinációja egy Fly and drive programban. 
Vár a keleti parton New York és Washington D.C., Chicagoban a nagy tavak és a blues kocsmák, New Orleansban a kreol ételek és a jazz zene! Memphisben még mindig élénken él az Elvis kultusz, és ha ellátogatsz Gracelandbe, a Király egykori lakóhelyére, akkor megérted miért... Annyi a látnivaló, hogy felsorolni is lehetetlen, de az biztos: akit egyszer rabul ejt 'Amerika', az még sokszor visszalátogat ebbe az izgalmas orszgába! 
 

PROGRAMOK

Orlando - Disney és Universal parkok tengerparti pihenésselOrlando - Disney és Universal parkok tengerparti pihenéssel
Orlando parkjaiban kalandozhatsz akár 3 napon keresztül, majd Florida nyugati részén pihenheted ki magad, a fehérhomokos fövenyen.
Ára: 649.000 Ft/fő/hét-től


Arizona outdoorArizona outdoor
Ha szereted a természetet, lovaglást, túrázást, hőlégballonozást, akkor irány Arizona, hiszen itt mindenféle aktiv sportolási lehetőséget megtalálsz. A végén pedig Las Vegasban, a szerencsejátékok fellegvárában játszhatod el a maradék pénzed.
Ára: 681.400 Ft/fő-től


Keleti parti városokKeleti parti városok
Ez alatt az út alatt kipipálhatjuk az összes legismertebb észak-keleti parti várost, ahol a vártnál is sokkal több látványosság és program vár minket. Mozgalmas utazás lesz, ahonnét rengeteg élménnyel gazdagodva térhetünk haza.
Ára: 738.600 Ft/fő-től


Nyugati-part fly&driveNyugati-part fly&drive
San Francisco – Monterey - Yosemite Nemzeti Park – Death Valley - Las Vegas. Ára: 830.700,-Ft/fő-től


FLORIDA KEYS - Miamitól Key WestigFLORIDA KEYS - Miamitól Key Westig
Ismerd meg Florida egyik legszebb részét - hófehér homokos partok, delfinek, friss tengeri ételek, kristálytisza víz, nyugalom vagy pörgő esti programok. A választás a Tiéd, a romantika garantált!


66-os út Fly and Drive66-os út Fly and Drive
Csaknem négyezer kilométer, nyolc államon keresztül Chicagótól a kaliforniai Santa Monicaig: ez "minden utak anyja", a 66-os főút. A harmincas években milliók vágtak neki egy jobb élet reményében - most Te is bejárhatod a legendás útvonal izgalmasabb, nyugati részét Texastól Los Angelesig.
Ára: 726.900 Ft/fő illetékkel


Florida Fly & DriveFlorida Fly & Drive
Az örökké meleg Floridában mindenki jól érzi magát! Karibi hangulat, a világ legjobb témaparkjai, a híres Miami Beach. Ha szerencsés vagy, még egy űrrepülőt is láthatsz elhúzni a kocsid fölött!


Nagy Hawaii fly and driveNagy Hawaii fly and drive
A 4 leghíresebb hawaii szigetet járhatjuk be a közel két hetes nyaralás alatt, ami után joggal mondhatjuk el, hogy jártunk a földi Paradicsomban.


Kalifornia Fly & DriveKalifornia Fly & Drive
Az Arany Állam, az amerikai álom és a Vadnyugat egy helyen! Lélegzetelállító metropoliszok és elképesztő természeti csodák - és még nem is beszéltünk a kormányzói palotában székelő Terminátorról!
Ár: 719.300 Ft/fő illetékkel


Utazás

Repülővel, Budapestről egy európai átszállással. Mivel a legnagyobb légitrásaságok mind repülnek az Egyesült Államokba, aktuális akciós repülőjegyeinkről érdeklődj munkatársainknál!

Az utazás időtartama

6-16 óra

Időeltolódás

nincs

Vízum

Magyar állampolgároknak vízummentes, de ESTA, azaz előzetes elektronikus regisztráció kötelező.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

egész évben

Időjárás

USA kontinensnyi mérete miatt ez változozó. A keleti partvidéken az európaihoz hasonlóképpen és módon 
váltakoznak az évszakok. A nyugati parton azonban jóval meleg éghajlat figyelhető meg: itt jószerével 
tavasz van és nyár. Az északi részen hidegebb időjárás van, itt hosszabb a tél és jóval hűvösebb, és rövidebb a 
nyár. Míg délen elhelyezkedő államokban az év nagy részén nyárias az időjárás. A nyári időszakban hurrikánok lehetnek.