homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
327 0814

Arizona outdoor

1. nap: Érkezés Tucson-ba az esti órákban, majd a bérautó felvétele után a szállásra autózunk. Szállás: Tucson, Comfort Suites at Tucson Mall.

2. nap: reggeli után keressük fel a Pima Air múzeumot, ami kb 5-10 km-re van a várostól délkeletre. Láthatunk itt Dreamliner-t, Air Force 1-t, de akár Cessna-t, lopakodót, Zero-t, és még rengeteg különböző repülőt, hiszen ez a világ egyik legnagyobb ilyen múzeuma. Ebédeljünk egy finom enchiladas-t vagy chimichanga-t, a városban és környékén rengeteg mexikó étterem van, hiszen nem vagyunk messze a határtól. Délután frissitsük fel magunkat a medencében egy koktél mellett, valószinűleg úgyis fáradtak leszünk a hosszú út után. Szállás: Tucson, Comfort Suites at Tucson Mall.

3. nap: A mai napon a környék élővilágával ismerkedhetünk meg, illetve visszautazhatunk egy kicsit az időben. Először látogassuk meg a Sonora Desert múzeumot, ahol a Sonora sivatag élővilágát fedezhetjük fel. Innen nem messze van Old Tucson, ahol igazán a Vadnyugaton érezhetjük magunkat. Itt vettek fel sok western filmet, és a teljes kisváros diszletét meghagyták múzeumnak. Láthatunk iskolát, bányát, a seriff hivatalát, templomot, de még egy szalont is, ahol a cowboyok szórakoztak a hölgyekkel. Vacsorára együnk egy steak-et friss salátával, ahogy az a vadnyugaton illik. Szállás: Tucson, Comfort Suites at Tucson Mall.

4. nap: Reggeli után útrakelünk Phoenix felé. Szállásunk Carefree-ben lesz (Carefree Resort, Scottsdale-től kb fél órányira). A város központjában parkok, kellemes éttermek, egy érdekes múzeum (a vadnyugat felfedezését bemutató képekkel, szobrokkal) vár ránk. Délután sétáljunk egyet a városban, vagy fürödjünk egyet hotelünk medencéjében. De ha vásárolni van kedvünk, akkor elmehetünk az USA egyik legnagyobb bevásárlóközpontjába (Scottsdale Fashion Square) ahol márkás üzleteket találunk, vagy a város környékén levő outlet valamelyikébe is.

5. nap: keljünk fel korán és vegyünk részt egy hőlégballon túrán! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz a magasból csodálni a Sonora sivatagot, a nézelődés után pedig egy pezsgős reggelit is kapunk a sivatagban. Délután kerékpározhatunk, lovagolhatunk a sivatagban, de akár egy dzsiptúrára is mehetünk. Ha szeretünk golfozni, akkor arra is van lehetőség, jet-skizhetünk a Pleasant tavon, túrázhatunk, de akár kényeztethetjük magunkat a spa-ban is egy kellemes masszázzsal. Szállás: Carefree Resort (Carefree).

6. nap: Scottsdale-től északra kb 2 órányira északra fekszik Sedona, vörös szikláival igazán vonzó célpont. Egyes szikláknak nevet is adtak, például Cathedral Rock, Bell Rock vagy Devil’s Bridge. Nyáron fürödhetünk is a Slide Rock kanyonban, ősszel pedig a csodálatos szinek miatt érdemes a kanyont felkeresni. Szállás: Flagstaff, Days Hotel.

7. nap: Ezen a napon a Grand Canyont fedezzük fel. A Colorado folyó meredek szurdokvölgye 350 km hosszú, s 1800 méterig mélyül. A lélegzetelállitó látványt több különböző magaslati kilátóhelyről élvezhetjük. Szállás: Las Vegasban.

8-9. nap: Las Vegas a szerencsejáték nemzetközi központja: Nevada azon kevés szövetségi állam közé tartozik, ahol legálisan űzhető a póker, a rulett, és a Black Jack. A sivatag közepén épült város kaszinóinak fénylő reklámtáblái messze világítanak. A városban 2014-ben adták át a világ legmagasabb óriáskerekét, mindenképpen menjünk egy kört, az egész várost és környékét láthatjuk a magasból akár nappal, akár éjjel kivilágitva. Szállás: Las Vegas.

10. nap: délután leadjuk a bérautót a szerencsejátékok városának repülőterén. Ha még nem játszottunk eleget, akkor még a reptéren is próbára tehetjük a szerencsénket!

11. nap: érkezés Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegy turista osztályon
- szállás 9 éjszakára középkategóriájú szállodákban, standard kétágyas szobákban ellátás nélkül
- autóbérlés a teljes időszakra (kiskategóriás)
- térkép

A részvételi dij nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték (kb 119.000 Ft/fő)
- betegség-, baleset-, poggyász biztositás
- sztornóbiztositás
- ESTA dija (9.000,-Ft/fő)
- üzemanyag, parkolási dijak, belépők, borravaló, autópálya díjak
- leadási dij az autónál (150 USD, kint fizetendő)

Információk az autóbérléshez:
- autótípust nem tudunk garantálni, csak méretet!
- a sofőrnek min. 25 évesnek kell lenni, min. 1 éves jogositvánnyal kell rendelkeznie (21 - 25 éves kor között felárat alkalmaznak)
- az autó vezetőjének saját névre szóló, dombornyomásos bankkártyával kell rendelkeznie, amelyen blokkolni fognak kauciót (kb 600 USD)
- az ár tartalmazza: korlátlan km használat, törés-, lopás biztositás önrész nélkül, különböző adók
- ha az autót tele tankkal kapják, akkor tele tankkal kell visszavinni, ellenkező esetben felszámolják a benzint + extra díjat is

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotelek foglalására is (felár ellenében).

Az árak szabad helyek függvényében érvényesek!

Csomagár/fő/hét kétágyas standard szobában
2018.11.01-12.31.305 000 Ft
2019.03.01-04.30.335 500 Ft
2019.05.01-06.15.346 000 Ft
2019.06.16-07.15.370 000 Ft
2019.07.16-08.31.512 000 Ft
2019.09.01-09.30.374 000 Ft
2019.10.01-10.31.353 500 Ft
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
327 0814

Mit szólnál ehhez?

Ez alatt az út alatt kipipálhatjuk az összes legismertebb észak-keleti parti várost, ahol a vártnál is sokkal több látványosság és program vár minket. Mozgalmas utazás lesz, ahonnét rengeteg élménnyel gazdagodva térhetünk haza. Ára: 326.000 Ft/fő+ 134.000 Ft/fő illetéktől - tőltovább...
Izlandra egész évben utazhatunk, (a Golf-áramlat hatására) télen a sziget nem annyira hideg, mint gondolnánk. Nyáron viszont nem lesz melegünk, mivel kb. 15-17 C-ra számíthatunk! A nyári hónapokban a sötétség max. napi 2-3 órás, télen ellenben egész nap csak pár világos órára számíthatunk! Ár: 252.600,-Ft/fő/hét + illetéktől tovább...
Az örökké meleg Floridában mindenki jól érzi magát! Karibi hangulat, a világ legjobb témaparkjai, a híres Miami Beach... Ha szerencsés vagy még egy űrrepülőt is láthatsz elhúzni a kocsid fölött... tovább...