homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Kalifornia

Csendes Óceán felé haladva különböző éghajlati viszonyok és tájak követik egymást: prérik, sivagati kaktuszkertek vagy a hegységek csodálatos tisztavízű tavakkal. 
Lélegzetelállító a Grand Canyon, az ezeréves mammutfenyők, a Yellowston parki gejzírek...és még sokáig sorolhatnénk a páratlan természeti csodákat. A sivatag kellős közepén kipróbálhatod szerencsédet a Las Vegas-i kaszinókban, vagy akár házzaságot is kötheszt a kis fehér kápolnában.
Los Angelesben kihagyhatatlan a filmek világából ismert Hollywood, a hírességek sétánya vagy a tengerparti városrészek Venice Beach és Santa MonicaSan Francisco leghíresebb látványossága a narancssárga híd a Golden Gate amelyről jól látható az egykori börtönsziget az Alcatraz is. A programok és látványosságok tárháza szinte határtalan, úgyhogy már most biztos lehetsz benne, hogy az USA-ba még visszatérsz!

A LAP SZERKESZTÉS ALATT ÁLL. HAMAROSAN SZÁMTALAN KALIFORNIAI SZÁLLÁS ÉS PROGRAM ITT!

PROGRAMOK

Kalifornia Fly & DriveKalifornia Fly & Drive
Kalifornia, az Arany Állam, az amerikai álom és a Vadnyugat keveréke. A lélegzetelállító metropoliszok és elképesztő természeti csodák szinte sokkolják a látogatót. S akkor még nem beszéltünk a kormányzói palotában székelő Terminátorról... Ár: 299.000.- Ft/fő/12 nap csomagártól.


Utazás

 

Vízum

ESTA regisztráció szükséges.

Egészségügyi előírás

nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

Márciustól októberig.

Időjárás