homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 20 454 1520

Kalifornia

Csendes-óceán felé haladva különböző éghajlati viszonyok és tájak követik egymást: prérik, sivagati kaktuszkertek vagy a hegységek csodálatos tisztavízű tavakkal. 
Lélegzetelállító a Grand Canyon, az ezeréves mammutfenyők, a Yellowston park gejzírei...és még sokáig sorolhatnánk a páratlan természeti csodákat. A sivatag kellős közepén kipróbálhatod szerencsédet a Las Vegas-i kaszinókban, vagy akár házzaságot is kötheszt a kis fehér kápolnában.
Los Angelesben kihagyhatatlan a filmek világából ismert Hollywood, a hírességek sétánya vagy a tengerparti városrészek Venice Beach és Santa MonicaSan Francisco leghíresebb látványossága a narancssárga híd a Golden Gate amelyről jól látható az egykori börtönsziget az Alcatraz is. A programok és látványosságok tárháza szinte határtalan, úgyhogy már most biztos lehetsz benne, hogy az USA-ba még visszatérsz!

A LAP SZERKESZTÉS ALATT ÁLL. HAMAROSAN SZÁMTALAN KALIFORNIAI SZÁLLÁS ÉS PROGRAM ITT!

PROGRAMOK

Kalifornia Fly & DriveKalifornia Fly & Drive
Az Arany Állam, az amerikai álom és a Vadnyugat egy helyen! Lélegzetelállító metropoliszok és elképesztő természeti csodák - és még nem is beszéltünk a kormányzói palotában székelő Terminátorról!
Ár: 719.300 Ft/fő illetékkel


Utazás

 

Vízum

ESTA regisztráció szükséges.

Egészségügyi előírás

nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

márciustól októberig

Időjárás