homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Kocsis Éva
+36 20 454 1536

Hawaii

Hawaiira mindenki szeretne egyszer eljutni…és ez ezzel mi teljesen egyet is tudunk érteni, hiszen a szigetek változatosak és legyűgöző szépségűek !  Hawaii a   Csendes-óceán közepén, a polinéz szigetvilágban található , több szigetből álló szigetcsoport. A turisták által legismertebb és leglátogatottabb a fősziget Oahu, ahol  Honolulu és a híres Waikiki Beach is található.  A homokos partszakasz, kilátással a Diamond Hill hegyre nagyon hangulatos. Esténként fáklyákkal világítanak…a naplementét aki látja, többé nem felejti el.  A helyiek nagyon kedvesek, mindenki nyugodt és jókedvű.. ami a turistákra is hamar átragad. Elvis Presley kedvenc helye volt a sziget,  a legtöbb szabadidejét itt töltötte, kedvenc partszakasza a Blue Hawaii volt. Ezen a aprtszakaszon kívül számos kis eldugott öblött találhatunk és a szörfösök is megtalálják itt számításukat. Bambuszerdő, vízesések, a történelmi Pearl Harbour, egy zenés hajókirándulás Honolulu partjai előtt, egy csodálatos panorámát nyújtó kilátó vagy akár egy tengeralattjáróval való merülés is a programunk része lehet Oahun,  a világ egyik legjobb nyaralóhelyén. Esténként pedig kóstolgathatjuk a világszerte ismert koktélokat, a Mai Tai-t vagy a Blue Hawaii-t.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Több épületből álló komplexum, Hilton minőségben ,az egyedüli "resort hotel" Waikiki Beachen, széles partszakasszal.
Waiokola, Big Island
Hatalmas kiterjedésű kertben elhelyezkedő szálloda, ahol definekkel úszásra is van lehetőség! A tengerpart mellett egy nagy tó is a fürdőzők és vízisportokat kedvelők rendelkezésre áll a szálloda területén.
Kaanapali Beach, Maui sziget
A két 40 emeletes toronyból álló szállodát egy út választja el a tengerparttól.
Engedd, hogy átjárjon a nyugalmat árasztó hawaii-i mentalitás, amit a szálloda csendes környezete, a figyelmes kiszolgálás és az esti kultúrális programok és táncműsorok biztosan elhoznak számodra ebben a szállodában.
Központi elhelyezkedésű, közvetlenül a homokos tengerparton Waikiki Beachen. Stílusos szálloda mit a helyiek hawaii "First lady"-ként is emlegetnek.
Központi helyen, mégis közvetlenül a homokos tengerparton fekvő, népszerű szálloda.
Vulkanikus láván elhelyezkedő szálloda, kitűnő snorkelezési lehetőséggel. Esténként Manta ráják érkeznek az öbölbe, amelyek egy kihalófélban lévő faj, akár 7 méter hosszú példányokkal. Látványuk életre szóló élményt garantál.
Princeville, Kauai sziget
A híres luxusszállodalánc első Hawaii-i szigeteki tagja, Kauai sziget északi részén található és minden igényt kielégít. Magas színvonalú konyha és számos programlehetőség várja a legbujább növényzetű szigeten.
A felújított szálloda Közvetlenül a Kohala partszakaszon található, ahol megismerheti a földi paradicsomot hawaii-i stílusban.

Utazás

Az Air France, a KLM vagy a Delta légitársaságok járataival, két átszállással.

Az utazás időtartama

kb. 25 óra

Időeltolódás

-12 óra

Vízum

Esta regisztráció és bordó útlevél szükséges.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nem szükséges.

Legjobb időszak az utazásra

Egész évben kellemes az időjárás.
A száraz, meleg nyár májustól október végéig tart.

Időjárás

A szigetekre jellemző az egész éves viszonylag egyenletes hőmérséklet jellemző.  Májustól októberig  meleg, száraz időjárás és a novembertől április végéig hűvösebb és csapadékosabb. A nyári hőmérséklet 30 C a téli 26 C, és éjszakánként is csak néhány fokkal csökken a meleg. Trópusi időjárási jellege ellenére páratartalom soha nem magas. A különböző szigetek mikroklímája a domborzati viszonyok miatt változatos.

Merülés tengeralattjáróval a Csendes Óceánban
90 perces merülés az óceánba, csodálatos élővilág, hajóroncsok, kényelmes ultramodern tengeralattjáró.
Tovább...