homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Merülés tengeralattjáróval a Csendes Óceánban

Ereszkedj le az óceán mélyére a világ legnagyobb high-tech utas tengeralattjáróval és gyönyörködj a tengeri élővilágban a 90 perces program alatt. A 48 fős, tágas, nagy ablakokos tengeralattjáró több mint 30 m mélyre merül, így közelről lehet gyönyörködni tengeralatti sziklaalakzatokban és a fenséges élővilágban. Ez az élmény biztosan életreszóló lesz!
Teknősök, cápák, ráják, angolnák és színes trópusi halak látványa tárul azok elé is akik nem szeretnének búvárkoni, de kíváncsiak rá, hogy milyen az élet az óceán mélyén.
 

Felvevőhely: Waikiki szállodák
Időtartam: 90 perc
Indulások: reggel 9 órától 
Fontos: A gyermekeknek min. 120 cm magasnak kell lenniük.  Kerekesszéket használók vagy korlátozott mozgásképességűek a merülésen nem vehetnek részt.

Mit szólnál ehhez?

Havannai városnézés magyar nyelvű idegenvezetésseltovább...
Majometetés, esti Party Punta Cana-ban, átcsúszópályás erdőles, luxuskatamarán-túra? Ezek, és még több fakultatív program vár rád, ha Dominika felé veszed az irányt!tovább...
Egy biztos: ezen a túrán tutira kikapcsol az agyad. Chile-Argentína-Brazília 3 hét alatt: ez egyenlő a teljes felfrissüléssel. Ha arra vágysz, hogy órákon át bámuld bolygónk természeti csodáit és az olyan különleges állatfajokat, amelyeket eddig csak tévében láttál, semmiképp sem hagyhatod ki ezt a kalandot!tovább...