homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Pánczél Zita
+36 1 327 0823

Latin életérzés: Argentína-Brazília körutazás

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Időtartam:
10 nap/8 éj + 1 éjszaka repülőn

Utazás:
A Budapest – Buenos Aires – Iguacu - Rio de Janeiro – Budapest útvonalon a menetrend függvényében turista osztályon (választás szerint). A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást.

Szállás:
Mindhárom városban hangulatos, kiváló középkategóriás (4*-os) szállodát kínálunk a program során.

Ellátás:
Reggeli. A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást.

Programok:
A programok tartalmazzák a belépőket a leírás szerint. A programok alatt kiváló helyi angolul beszélő idegenvezetőt biztosítunk! Felár ellenében Rio de Janeiroban magyar idegenvezetőt is biztosítunk!

Idegenvezetés:
Kiváló helyi angol idegenvezetők.

Programok:
A programok tartalmazzák a belépőket a leírás szerint. Ahol szükséges, ott 2 fő esetén is saját, privát idegenvezetőt biztosítunk, ahol a program nem teszi szükségessé, ott más nemzetiségű turistákkal közösen bonyolítjuk a programokat! Utasaink az út indulása előtt minden részletet tartalmazó forgatókönyvet kapnak kézhez!

Az alábbi útiterv csupán ajánlás, tetszés szerint lehetséges rövidíteni, vagy hosszabbítani a túrát, kiválasztani a programokat és a szálláskategóriát az egyszerűtől a luxusig. A szállások és programok ára kategóriától, valamint az út hosszától, időpontjától és a résztvevők számától függően változhat, ezért kérjük, kérjen személyre szabott kalkulációt.

Programleírás:

1. nap           
Repülés Budapestről egy európai átszállással Buenos Airesbe. 

2. nap
Érkezés az argentin fővárosba a reggeli órákban. Transzfer a szállodába, majd félnapos panoráma városnézés Buenos Airesben, Dél-Amerika Párizsában: a Recoleta-negyed, a világ legszélesebb sugárútja, obeliszk, Evita Peron síremléke, Rózsaszín Palota. Szállás Buenos Airesben (2 éj).

3. nap           
Reggeli a szállodában, majd programok egyénileg Buenos Airesben. Fakultatív félnapos kirándulás a Parana-folyó deltavidékére Tigrébe, vagy egész napos program egy igazi marhafarmra. Este fakultatív tangó-show egy igazi tangóbárban.

4. nap
Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Repülés az Iguacu-vízeséshez, annak argentín oldalára. Érkezéskor angol nyelvű idegenvezetőnkkel transzfer a brazil oldalon fekvő szállodába (2 éj). Délután félnapos program keretében megismerkedünk a több mint 275 vízesésből álló csodálatos természeti látványossággal.  Az ország déli részének legnagyobb nemzeti parkjában először elméletben ismerkedünk meg a területtel, majd a látogatóközpontból az őserdőn átkelve, orchideák, kolibrik társaságában elérjük a vízesést, mely Brazília és Argentína határán fekszik. A vízeséssorozat megtekintése a brazil oldalról (csodás kilátással az argentín oldalra is). Szállás a brazil oldalon levő szállodában (2 éj). 

5. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás keretében a vízesés argentín oldalának megtekintése következik. A Tancredo Neves – hídon áthaladva elérjük a vízeséssorozat argentín oldalát. Miután megtekintettük az Ördögtorok és a San Martin vízesést is, rövid időre megállunk a Brazília-Argentína-Paraguay határán épült emlékműnél. Délután fakultatív adrenalin-túra keretében motorcsónaktúra a vízesések közelében. A program után transzfer vissza a szállodába. Szállás Iguacuban.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, repülés tovább Rio de Janeiroba.  Transzfer a szállodába. Érkezéskor check-in, majd pihenés Rióban (3 éj).

7. nap
Egész napos városnézés Rióban. Utunk a város Cosmo Velho negyedébe vezet, ahonnan fogaskerekűvel juthatunk fel a híres Megváltó Krisztus- szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. A csúcshoz a   világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át vezet az út, miközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodálatos vízeséseket tekinthetünk meg. Délután utazás drótkötélpályán a Cukorsüveg-hegyre, ahonnan csodálatos kilátásban gyönyörködhetünk. Tiszta időben a belváros, a különböző partszakaszok és a Guanabara-öböl is tökéletesen látszik. A program angol nyelven zajlik és más nemzetiségű turisták is részt vesznek. A program tartalmazza a belépőket. Szállás Rio de Janeiroban (3 éj).

8. nap
Egész nap pihenés, strandolás a híres riói tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás ebéddel Buziosba, mely csodálatos partszakaszaival Dél-Amerika St. Tropez-a.

9. nap
Egész nap pihenés, strandolás a híres riói tengerparton, vagy fakultatív félnapos jeep-túra a Tijuca-őserdőben. A program után transzfer a repülőtérre, repülés egy európai átszállással Budapestre.                  

10. nap
Érkezés Budapestre kora délután a menetrend függvényében. 

Tudnivalók:
- Feszültség általában 220V, dugalj európai vagy USA szabvány. Világadapter javasolt.
- Európai szintű higiénia. A csapvíz nem fogyasztható.
- Időjárás: Argentína és Brazília 26-32C fok.
- Élelmiszer (húsfélék, zöldség) bevitele szigorúan tilos!
- USD-t érdemes hozni, abból is inkább sok kis címletet és csak 1990 utáni (nagyfejes) kiadást. Más valuta váltása nehézkesebb, rosszabb aránnyal is váltják.
- Tájékoztató árfolyam: 1 USD=2,24 brazil reál
- A közbiztonság a nagyvárosokban gyengébb.

Részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyeket
- transzfereket
- szállást
- megadott ellátást
- kiváló helyi angol idegenvezetőt a programok alatt

Magyar nyelvű csoportkísérő egyéni utazóknak felár ellenében kérhető, incentive csoport esetén 10 fő felett biztosítunk.

Részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetékeket
- fakultatív programokat:
Tigre, gaucho farm, tangó-show, tangó-show vacsorával, motorcsónak túra, szamba-show, Segway, jeep-túra, Buzios
- biztosításokak (baleset-betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást)
- személyes jellegű kiadásokat (poggyász, telefon, borravalók)

Egyéb tudnivalók:
- A légitársaságok fenntartják a jogot a menetrend és az árak módosítására!
- A repülőtéri illeték mértéke változhat!

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Tanácsadónk a témában
Pánczél Zita
+36 1 327 0823

Mit szólnál ehhez?

A Dél-Amerika nyugati partjaitól ezer km-re fekvő szigetcsoport Földünk legérdekesebb természeti látnivalója. Az itt élő, máshol fel nem lelhető speciális fajok miatt a Világörökség része. Az Ecuadorhoz tartozó 19 sziget mindegyike kicsit más jellegű: az egyiken inkább hüllőket, míg másokon inkább tengeri emlősöket és madarakat figyelhetünk meg. tovább...
Tegye fel a kezét, aki nem menne el egy francia polinéz körútra! Helyes, egy kezet sem látok. Most lehetőség nyílik ezen páratlan szigetek megismerésére, úgyhogy vágjunk is bele!tovább...
Mickey, Micimackó, 101 kiskutya, Pocahontas, Herkules, WALL-E, Némó és még hosszú a lista, és most mindenkivel találkozhatsz egy három napos kiruccanás alkalmával a franciaországi DisneyLand-ben! Ne hagyd ki, nézd meg három napos programunkat!tovább...