homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Pánczél Zita
+36 1 327 0823

Latin életérzés: Argentína-Brazília körutazás

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Időtartam:
10 nap/8 éj + 1 éjszaka repülőn

Utazás:
A Budapest – Buenos Aires – Iguacu - Rio de Janeiro – Budapest útvonalon a menetrend függvényében turista osztályon (választás szerint). A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást.

Szállás:
Mindhárom városban hangulatos, kiváló középkategóriás (4*-os) szállodát kínálunk a program során.

Ellátás:
Reggeli. A repülés alatt a légitársaság biztosít ellátást.

Programok:
A programok tartalmazzák a belépőket a leírás szerint. A programok alatt kiváló helyi angolul beszélő idegenvezetőt biztosítunk! Felár ellenében Rio de Janeiroban magyar idegenvezetőt is biztosítunk!

Idegenvezetés:
Kiváló helyi angol idegenvezetők.

Programok:
A programok tartalmazzák a belépőket a leírás szerint. Ahol szükséges, ott 2 fő esetén is saját, privát idegenvezetőt biztosítunk, ahol a program nem teszi szükségessé, ott más nemzetiségű turistákkal közösen bonyolítjuk a programokat! Utasaink az út indulása előtt minden részletet tartalmazó forgatókönyvet kapnak kézhez!

Az alábbi útiterv csupán ajánlás, tetszés szerint lehetséges rövidíteni, vagy hosszabbítani a túrát, kiválasztani a programokat és a szálláskategóriát az egyszerűtől a luxusig. A szállások és programok ára kategóriától, valamint az út hosszától, időpontjától és a résztvevők számától függően változhat, ezért kérjük, kérjen személyre szabott kalkulációt.

Programleírás:

1. nap           
Repülés Budapestről egy európai átszállással Buenos Airesbe. 

2. nap
Érkezés az argentin fővárosba a reggeli órákban. Transzfer a szállodába, majd félnapos panoráma városnézés Buenos Airesben, Dél-Amerika Párizsában: a Recoleta-negyed, a világ legszélesebb sugárútja, obeliszk, Evita Peron síremléke, Rózsaszín Palota. Szállás Buenos Airesben (2 éj).

3. nap           
Reggeli a szállodában, majd programok egyénileg Buenos Airesben. Fakultatív félnapos kirándulás a Parana-folyó deltavidékére Tigrébe, vagy egész napos program egy igazi marhafarmra. Este fakultatív tangó-show egy igazi tangóbárban.

4. nap
Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Repülés az Iguacu-vízeséshez, annak argentín oldalára. Érkezéskor angol nyelvű idegenvezetőnkkel transzfer a brazil oldalon fekvő szállodába (2 éj). Délután félnapos program keretében megismerkedünk a több mint 275 vízesésből álló csodálatos természeti látványossággal.  Az ország déli részének legnagyobb nemzeti parkjában először elméletben ismerkedünk meg a területtel, majd a látogatóközpontból az őserdőn átkelve, orchideák, kolibrik társaságában elérjük a vízesést, mely Brazília és Argentína határán fekszik. A vízeséssorozat megtekintése a brazil oldalról (csodás kilátással az argentín oldalra is). Szállás a brazil oldalon levő szállodában (2 éj). 

5. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás keretében a vízesés argentín oldalának megtekintése következik. A Tancredo Neves – hídon áthaladva elérjük a vízeséssorozat argentín oldalát. Miután megtekintettük az Ördögtorok és a San Martin vízesést is, rövid időre megállunk a Brazília-Argentína-Paraguay határán épült emlékműnél. Délután fakultatív adrenalin-túra keretében motorcsónaktúra a vízesések közelében. A program után transzfer vissza a szállodába. Szállás Iguacuban.

6. nap
Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, repülés tovább Rio de Janeiroba.  Transzfer a szállodába. Érkezéskor check-in, majd pihenés Rióban (3 éj).

7. nap
Egész napos városnézés Rióban. Utunk a város Cosmo Velho negyedébe vezet, ahonnan fogaskerekűvel juthatunk fel a híres Megváltó Krisztus- szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. A csúcshoz a   világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át vezet az út, miközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodálatos vízeséseket tekinthetünk meg. Délután utazás drótkötélpályán a Cukorsüveg-hegyre, ahonnan csodálatos kilátásban gyönyörködhetünk. Tiszta időben a belváros, a különböző partszakaszok és a Guanabara-öböl is tökéletesen látszik. A program angol nyelven zajlik és más nemzetiségű turisták is részt vesznek. A program tartalmazza a belépőket. Szállás Rio de Janeiroban (3 éj).

8. nap
Egész nap pihenés, strandolás a híres riói tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás ebéddel Buziosba, mely csodálatos partszakaszaival Dél-Amerika St. Tropez-a.

9. nap
Egész nap pihenés, strandolás a híres riói tengerparton, vagy fakultatív félnapos jeep-túra a Tijuca-őserdőben. A program után transzfer a repülőtérre, repülés egy európai átszállással Budapestre.                  

10. nap
Érkezés Budapestre kora délután a menetrend függvényében. 

Tudnivalók:
- Feszültség általában 220V, dugalj európai vagy USA szabvány. Világadapter javasolt.
- Európai szintű higiénia. A csapvíz nem fogyasztható.
- Időjárás: Argentína és Brazília 26-32C fok.
- Élelmiszer (húsfélék, zöldség) bevitele szigorúan tilos!
- USD-t érdemes hozni, abból is inkább sok kis címletet és csak 1990 utáni (nagyfejes) kiadást. Más valuta váltása nehézkesebb, rosszabb aránnyal is váltják.
- Tájékoztató árfolyam: 1 USD=2,24 brazil reál
- A közbiztonság a nagyvárosokban gyengébb.

Részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegyeket
- transzfereket
- szállást
- megadott ellátást
- kiváló helyi angol idegenvezetőt a programok alatt

Magyar nyelvű csoportkísérő egyéni utazóknak felár ellenében kérhető, incentive csoport esetén 10 fő felett biztosítunk.

Részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illetékeket
- fakultatív programokat:
Tigre, gaucho farm, tangó-show, tangó-show vacsorával, motorcsónak túra, szamba-show, Segway, jeep-túra, Buzios
- biztosításokak (baleset-betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást)
- személyes jellegű kiadásokat (poggyász, telefon, borravalók)

Egyéb tudnivalók:
- A légitársaságok fenntartják a jogot a menetrend és az árak módosítására!
- A repülőtéri illeték mértéke változhat!

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Tanácsadónk a témában
Pánczél Zita
+36 1 327 0823

Mit szólnál ehhez?

Egy biztos: ezen a túrán tutira kikapcsol az agyad. Chile-Argentína-Brazília 3 hét alatt: ez egyenlő a teljes felfrissüléssel. Ha arra vágysz, hogy órákon át bámuld bolygónk természeti csodáit és az olyan különleges állatfajokat, amelyeket eddig csak tévében láttál, semmiképp sem hagyhatod ki ezt a kalandot!tovább...
Az Indiai-óceánról mindenkinek a végtelen, hófehér homokos tengerpartok jutnak eszébe. Sri Lanka azonban jóval többet tud ennél. A buddhizmus csodás emlékei mellett buja növényzet, kellemes klíma, kiváló teák és barátságos emberek várják az ide látogatókat. tovább...
A fiatal és mindenki érdeklődését felkeltő város készen áll a látogatásodra!tovább...