homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!

Program:

1. nap – Tahiti
Stílusosan virágkoszorúval köszöntenek Papeete repterén, majd eljuttatnak a kiválasztott szállodába és a délutánt lazítással töltheted.

2. nap – Moorea
Ugrás a révész mellé és indulás hajóval Moorea varázslatos szigetére! Ne aggódj, Tahiti-re még visszatérünk! Érkezés után dobjuk be a cuccunkat a szállodába, utána feküdjünk ki a napra, vagy kapjunk fel egy búvárszemüveget és gyönyörködjünk a színes vizi-világban!

3. nap – Moorea
Ez a nap csak a tiéd, azt csinálsz, amit jólesik! Bújj bele egy szandálba, és nézz körül a szigeten, pihenj meg a fák tövében, egyél egy jót a szállodában, szunyókálj egyet a parton este pedig ne felejts el belekóstolni egy-két koktélba, de csak óvatosan, mert a holnap nap már Bora Bora!

4. nap – Moorea & Bora Bora
A nap első részét még Moorea szigetén töltöd, aztán átrepülünk a nem ok nélkül messze híres Bora Bora szigetére, ahol ugyancsak azt teszel, amihez kedved szottyan. Kóstolj bele helyi különlegességekbe, a koktélok listája talán még nagyobb is, mint bárhol máshol és a fehér homokos strandon lévő henyélésnél nem sok minden lehet jobb.

5. nap – Bora Bora
Ez az első teljes napod Bora Borán, úgyhogy ismerd meg a sziget minden apró részletét. Ismerd meg Bora Bora kultúráját, akár két lábon, akár két keréken – mi lehet felemelőbb mint Bora Bora cangázni? – Délután pedig frissülj fel a türkizkék vízben!

6. nap – Bora Bora
Ez a nap még mindig Bora Bora, úgyhogy feküdj be egy masszázsra, ha úgy esik jól, vagy csinálj azt, amihez kedved van, de egy kis kajakozás a lagúnában nem kihagyható elfoglaltság egy olyan bámulatos szigeten, mint ez.

7. nap – Bora Bora & Tahiti
Pá-pá Bora Bora, még ebéd előtt irány vissza Tahiti. Utolsó estédet töltsd Papeete-ben, és bulizz egy jót!

8. nap – Tahiti
Itt most két lehetőségünk van: Vagy csodás élményekkel telítve szállunk fel a hazafelé tartó gépre, vagy maradunk még pár napot Tahitin (felár ellenében), hogy még többet mesélhessünk majd otthon. A döntés a tiéd!

Szállások:

  A opció B opció
Tahiti Le Méridien Tahiti 4+* (Deluxe Ocean View) Manava Suite Resort Tahiti (Garden Studio)
Moorea Hilton Moorea Lagoon Resort 5* (Deluxe Garden Pool Bungalow) Moorea Pearl Resort & Spa 4* (Premium Garden Pool Bungalow)
Bora Bora  Le Méridien Bora Bora 5* (Motu Overwater Bungalow) Bora Bora Pearl Beach Resort 4+* (Garden Pool Bungalow)

 

Az ár tartalmazza:

- szállodák közti transzfert
- szállást 7 éjszakára
- A opció esetén 7 reggelit és 5 vacsorát (bővíthető, felár ellenében)
- B opció esetén 7 reggelit és 3 vacsorát (bővíthető, felár ellenében)

A program ára nem tartalmazza:
- illő borravaló
- fakultatív programok
- Bora Bora idegenforgalmi adó, kb.: 2 EUR/nap/fő
- B opció Tahit szállásán 11-12 EUR/szoba/nap felár

Jó tudni:
- Fejenként csak 1 db, max. 23 kg-os bőrönd vihető fel a gépekre.

És akkor jöhetnek a kedvezmények!
Április 1. és december 31. között az A opcióra 8% kedvezmény kétfős szoba, és 5% árkedvezmény egyfős szoba foglalása esetén, ha a foglalás utazás előtt 3 hónappal történik!
Ugyanebben az időszakban a B opcióra 16% árkedvezmény kétfős szoba, és 6% árkedvezmény egyfős szoba foglalása esetén, ha a foglalás 60 nappal utazás előtt történik!

Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Mit szólnál ehhez?

A Dél-Amerika nyugati partjaitól ezer km-re fekvő szigetcsoport Földünk legérdekesebb természeti látnivalója. Az itt élő, máshol fel nem lelhető speciális fajok miatt a Világörökség része. Az Ecuadorhoz tartozó 19 sziget mindegyike kicsit más jellegű: az egyiken inkább hüllőket, míg másokon inkább tengeri emlősöket és madarakat figyelhetünk meg. tovább...
Ezt az utat azonkak ajánljuk, akik Buenos Aires nyüzsgő, latinos hangulata mellett kíváncsiak a csodálatos Iguassu-vízesésre, majd szeretnének pihenni egy nagyot Rio de Janeiroban. tovább...
A fiatal és mindenki érdeklődését felkeltő város készen áll a látogatásodra!tovább...