homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Le Méridien Bora Bora 5*

Bora Bora

Fekvése: Egy lélegzetelállító lagúna mentén, Bora Bora keleti részén, rálátással az Otemanu hegyre. Bora Bora reptere 20 percnyi hajóval, Papeete reptere mindössze 50 percnyi belföldi repülőjárattal elérhető.

Szolgáltatások: Igazán extravagáns környezetben nyújtja a tökéletes kikapcsolódást a Le Méridien, kezdve azzal, hogy bámulatosan szép homokos strandja van, melynek közelében még teknősök is úszkálnak. A épületek a megragadó polinéz stílust ötvözik a luxus eleganciával. A három étterem közül talán a legkülönlegesebb a „Miki Miki”, ahol csupasz talpunkkal túrhatjuk a homokpadlót, amíg kiérkeznek a tálak – ja, és mindezt naplementében. A medencékben hűsölhetünk, ha épp úgy tartja kedvünk.
Térítés ellenében lehetőségünk van átfuvaroztatni magunkat Bora Bora fő-szigetére, nehogy kihagyjunk valamit, ha már erre járunk. Lessük meg a teknősrezervátumot, ahol még meg is etethetjük ezeket az ősi lényeket.
Külön díj ellenében még úszkálhatunk is velük!

Ellátás: Amerikai reggeli
Felár ellenében kérhető félpanzió, ami a reggelit egy büfévacsorával egészíti ki a „Le Tipaine” étteremben, vagy három-fogásos menüt is választhatunk a „La Trattoria” asztalainál.

Szobák: Összesen 99 szoba.
Classic Motu Bungalow: Kb. 35 négyzetméteres szobák a standtól nem messze, külön zuhannyal és káddal, tv-vel, köntössel, rádióval, telefonnal, interneteléréssel, klímával, plafonventillátorral, széffel, lagúnára tekintő kilátással.
Beach Bungalow: Ugyanolyanok, mint a Motu Bungalow-k, csak közvetlen a strandon.
Motu Overwater Bungalow: Ami alapjaiban megkülönbözteti a fenti két szobatípustól, hogy a víz felett vannak, cölöpökre emelve – és részben üvegpadlón keresztül figyelhetjük, mi úszkál éppen alattunk.

Sportolási lehetőségek:
Edzőterem-használat, sznorkelezés, ping-pong, tollaslabda, röplabda, kajak. Térítés ellenében: Búvárkodás, parasailing, vízisí, jetski.

Személyre szabott árajánlatért kérjük, vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal!

Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Mit szólnál ehhez?

Nagyszerű, homokos strand, messzekék óceán, finom koktélok, kényelmes nyugágyak… és ez még csak a lista eleje!
Ára: 1.796.100 Ft/fő/héttől tovább...
Abszolút luxus, igazi kényelem, festői környezet és csodaszép tenger. Kell-e még több?
Ára: 1.227.500 Ft/fő/héttől tovább...