homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa 5*

Bora Bora

Fekvése: Bora Bora szigetének „Motu Piti Aau” névre keresztelt részén, mely annyit tesz: Két szív között – utalván arra, hogy a szálloda a mélykék óceán és a türkizkék lagúna közt nyúlik el egy hosszú homokos partszakaszon – és ha ez még nem lenne elég, a szálloda szemben áll a Otemanu heggyel, ami nem kicsit ámulatba ejtő. Bora Bora reptere 20-, Papeete reptere 50 perc hajóútnyi távolságra van.

Szolgáltatások: A helyi designerek által tervezett exkluzív szállodában megtalálhatóak a polinéz építészeti kultúra aprólékos jellegzetességei – igazán luxusos kivitelezésben. A, szinte csak cölöpökre, a víz fölé épült szobák miatt jogosan hívják igazi „Földi Paradicsomnak”. Három különböző étterem közül válogathatunk, koktélozhatunk a bárokban, a lagúnára néző medencén lebegve lazíthatunk.
A szálloda kapcsolatban van az InterContinental Bora Bora Le Moana Resort-tal, ahová délután 4-ig térítésmentesen, 4 után térítés ellenében van mód transzferre oda és vissza, hogy mindkét szálloda szolgáltatásait kipróbálhassuk.
Hetente többször is zenés-táncos esteket szerveznek a vendégeknek.
Ezen kívül lehetősége van Sznorkeles kirándulás a part mentén, hajós kirándulás a környező szigeteknél, túrázások szárazföldön.
Az egyedülálló „Deep Ocean Spa” szívesen fogadja a pihenni vágyó vendégeket számos szépségápoló és kényeztető kezelésre, olyanokra mint: hidroterápia, meleg köves masszázsok és aromaterápiás kezelések – térítés ellenében.

Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora)

Szobák: Összesen 80

Emerald Overwater Villa: 65 négyzetméteres szobák, elegánsan és luxusosan berendezve, cölöpökön a víz felett, hatalmas panorámaablakokkal, különálló nappalival és hálószobával, tágas fürdőszobával, két tv-vel, DVD-lejátszóval, telefonnal, interneteléréssel, klímával, kávéfőzővel, privát napozó terasszal és csak hogy mindig tudjuk, mi folyik/úszik a lábunk alatt, részben üvegpadlós. Lévén hogy a víz fölött van az egész, nem meglepő a közvetlen tengerkapcsolat.
Sapphire Overwater Villa: Olyanok, mint az Emerald szobák, csak a lagúnára néznek az ablakok.
Diamond Overwater Villa: Olyanok, mint a Sapphire szobák, csak Bora Bora bámulatos látképére nyílnak az ablakok.

Személyre szabott árajánlatért kérjük, vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal!

Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Mit szólnál ehhez?

Abszolút luxus, igazi kényelem, festői környezet és csodaszép tenger. Kell-e még több?
Ára: 1.227.500 Ft/fő/héttől tovább...
Bámulatos környezetben kinyújtózni? Egyik, ha nem a legjobb választás a Le Méridien Bora Bora!
Ára: 1.640.200 Ft/fő/héttől tovább...