homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Florida Fly & Drive

1.nap
Megérkezés Miamiba, szállás elfoglalása.

2.nap
A kétmilliós Miami legendásan sokarcú metropolisz. A belváros lélegzetelállító felhőkarcolói, a tengerparti sétány Art Deco stílusú épületei, Little Havanna barátságos kávézói mind-mind külön világ. A város minden részét áthatja azonban a latinos, karibi életérzés és hangulat.
Szállás Miaimiban.

3.nap
Az Everglades Nemzeti Park mocsárvilága több, mint fél millió hektáros területével Florida legnagyobb természetvédelmi területe. Sajátos állatvilágát kenun vagy hajókirándulásokkkal fedezhetjük fel, de kerékpárt is bérelhetünk. Figyeljünk az alligátorokra!
Szállás Miaimiban.

4. nap
250 km-es egyedülálló vízi út vezet Miaimiból a kontinentális Egyesült Államok legdélebbi településére, Key West-re. A Florida déli partjaitól induló szigeteket – ezeket nevezik Key-nek- az Overseas Highway köti össze, amelynek végpontja Key West. Már maga az autóút is élményszámba megy, de Key Westben sem lehet unatkozni: gyarmati emlékek, Hemingway egykori otthona, színes karibi negyed – csak néhány a temérdek látnivaló közül.
Szállás Key West-ben.

5. nap
Egész napos autózást követően érkezünk Disneyland közelébe, Orlandoba, ahol 3 éjszakát töltünk. Disneyland-et ne Orlando-ban keressük, a Disney World egy külön város. Az évi 20 millió látogatót fogadó mega-vidámpark több víziparkkal, számos bevásárlóközponttal, 22 hotellel, kismillió étteremmel, kórházzal rendelkezik. Ez a világ legnagyobb szórakoztató komplexuma, minden gyermek (és felnőtt) álma!
Szállás Orlandoban.

6.nap
Orlando-tól csupán egy órányira autóútra található a Kennedy Space Center, a nyugati félteke egyetlen olyan pontja, ahonnan emberek indulnak a világűrbe. Tízemeletes nagyságú rakéták között sétálhatunk, szkafanderbe bújhatunk, s kis szerencsével elcsíphetünk egy űrsikló vagy rakéta indítását.
Szállás Orlandoban.

7.nap
Az orlandói Universal Studios egy működő filmgyár és egy szórakoztató park keveréke. Megtudhatjuk, hogyan készül egy igazi hollywoodi remekmű, testközelből találkozhatunk a sztárokkal (de hasonmásaikkal biztosan…) és átélhetünk számos speciális trükköt a földrengéstől a dinoszauruszok támadásáig…
Szállás Orlandoban.

8.nap
Hazautazás az esti órákban Orlandóból.

9.nap
Érkezés a délutáni órákban Budapestre.

Praktikus tanácsok
Beutazási feltételek: Az Amerikai Egyesült Államokba érvényes útlevéllel és vízummal léphet be magyar állampolgár. Vízumügyintézés (ESTA) irodánkban gyorsan, kényelmesen, akár egy nap alatt!
Pénznem: Dollár
Közlekedés: Az USA-ban jobb oldalon halad a közlekedés, s a nemzetközi szabályok érvényesek, sebességkorlátozások és távolságok mérföldes rendszerben jelzettek.
Üzemanyag: Európai mércével alacsony áron, 0,6 USD / liter áron kapható az ólommentes (unleaded gasoline) 95-ös benzin. A benzinkutaknál gallonban számolnak, 1 gallon 3,8 liternek felel meg.
Útdíjak: Florida útjai kitűnő minőségűek, az úthálózat sűrű. Az autópályák általában ingyenesek, van azonban néhány fizetős szakasz.

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet és illetéket
- 7 éjszaka szállást három csillagos szállodában kétágyas szobákban ellátás nélkül
- Opel Corsa méretű autót korlátlan kilométer-használattal, biztosítással egy hétre
- részletes, jól használható autós térképet és ajándék hasznos, magyar nyelvű utikönyvet

Az ár nem tartalmazza:
- üzemanyag költséget,
- parkolási díjakat,
- étkezéseket

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Mit szólnál ehhez?

Egy ország, ami nem szerepel a térképeken, mégis létezik. Katalónia a francia-spanyol határvidéken, Barcelona környékén terül el, változatos tájon. A Pireneusok csipkés csúcsai, Barcelona nyüzsgő forgataga, bájos francia kisvárosok és finom homokos tengerpart: mindez együtt és még sok minden más! Ár: 172.500,-Ft/fő/hét-tőltovább...
Szelíd lankákon futó szőlősorok, ciprusok, olajfaligetek. Dombtetőn álló ezeréves városok, mindegyikük egy-egy valódi ékszerdoboz, melyet ha kinyitsz, számtalan kincs tárul eléd. Ez mindannyiunk szerelme, Toszkána.
Ára: 112.400 Ft/fő - től. tovább...
Orlando parkjaiban kalandozhatsz akár 3 napon keresztül, majd Florida nyugati részén pihenheted ki magad, a fehérhomokos fövenyen.
Ára: 432.600 Ft/fő/hét-tőltovább...