homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Nagy Hawaii fly and drive

1. nap
Aloha! Üdvözlünk Hawaii-on! A bérautó repülőtéri felvéle után egy kis pihenésre a szállodába indulunk, hogy reggel újult erővel indulhassunk felfedezni a világ egyik legszebb szigetcsoportját.
Szállás: Honolulu

2. nap
Reggeli után fedezzük fel Honolulu és Oahu csodáit. Hajtsunk át a trópusi- és bambuszerdőkön, nézzük meg a szörfösök mutatványait a  homokos szörfstrandokon pihenve, vagy a város történelmi épületeit. A szigeten forgatták a Magnum sorozat részeit, de ihatunk egy Blue Hawaii koktélt, Elvis Presley kedvenc partszakaszán, amiről a koktél is a nevét kapta. Este tegyünk egy sétát Waikiki beachen, ahol a parti sétányt fáklyákkal világítjákmeg...romantikában nem lesz hiány.
Szállás: Honolulu

3. nap
Továbbra is Oahu szigetén vagyunk,és kicsit visszatekintünk a II. világháborúra, Pearl Harborba való látogatásunkkal. (USS Arizona Memorial). A múzeumon kívül tengeralattjáróra is szállhatunk , megnézhetjük az elsüllyedt hadihajót és repülőgéphordozó hadihajót is láthatunk, szinte megelevenedik a történelem. Délután ellátogathatunk a Polinesian Cultural Centerbe, ahol megismerkedhetünk a polinéz kultúrával és a helyi életmóddal. Este itt is vacsorázhatunk vagy részt vehetünk egy táncos vacsoraestre, a híres hawaii "luau-n", ahol talán egy banénlevél szoknyát is szerencsénk lesz felpróbálni.
Szállás: Honolulu

4. nap
Leadjuk az autót a repülőtéren, majd egy rövid, 20 perces repülőút után máris a következő sziget, a csodálatos  Kauai szigetére lépünk.Az új autónk átvétele után,bejelentkezés a szállodába. Délutánra egy könnyed túrát javaslunk a sziget északi részén. Felejthetetlen naplementében gyönyörködhetünk a Hanalei Bay partján ülve. Minden bizonnyal ez  a sziget egyik legromantikusabb pontja.
Szállás:Kauai

5. nap
Reggeli után tehetünk egy helikopter túrát a Ne Pali Coast State Park fölött. A hegyek és az óceán páratlan kilátást nyújtanak a magasból. De ellátogathatunk a Csendes óceán Grand Canyon-ba, a Waimea Canyonba, melyet Wailua folyó szel át. Ez a sziget a természeti szépségeivel, hegyeivel és dús növényzetével varázsol el minket. A napi program tehát a kirándulás valamely formája.
Szállás: Kauai

6. nap
Ismét leadjuk a bérautót és a legnagyobb méretű szigetre Big Island-re repülünk. A szállodába vezető úton, nézzük meg a Menekültek Városát, Kailuát.

Szállás: Big Island

7. nap
Reggeli után indulás a sziget déli része felé, a Hawaii Volcanoes National Park (Hilo) vár minket. Útközben számos kávé- és makadámiadió ültetvény mellett haladunk el. Biztosan találunk olyan ültetvényt, ahol kóstolni és vásárolni is lehet.

Szállás: Big Island

8. nap
Reggeli után számos vízisport lehetőség közül választhatunk Konában. Búvárkodhatunk egyet, vagy megnézhetjük a Kealakekua öblöt, esetleg valamelyik tengeralattjárót. Horgászhatunk, golfozhatunk, szörfözhetünk, de vásárlási lehetőség is akad bőven, ha éppen ehhez lenne kedvünk.

Szállás: Big Island

9. nap
Utunk a repülőút és a bérautó felvétele után Maui szigetén folytatódik. A délutánt töltsük pihenéssel, napozással, fürdőzéssel a gyönyörű partok egyikén.

Szállás: Maui

10. nap
Ideje felfedezni ezt a csodás szigetet is! Robogjunk végig bármelyik úton, melyek közül mind a végtelen kék horizontra néz, fürödjünk bármelyik strandon, vagy hódítsuk meg a Haleakala hegyet! Lahaina városból esti hajótúrák indulnak, ahol a naplementét nézve fogyaszthatjuk el a válogatott finomságokból összeállított vacsoránkat. Vagy, ha január és április között vagyunk a szigeten, mehetünk bálnalesre is.

Szállás: Maui

11. nap
A hazautazás előtt  élvezzük ki a nyaralás utolsó pillanataid, pihenjünk, ússzunk, élvezzük a napfényt és a kulinális különlegességeket.

12. nap
Hazautazás

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Mit szólnál ehhez?

Ha valahol minden sarkon van egy kastély, az Franciaország. Ha valahol minden domb mögött szőlészt bújik meg, az Franciaország. Ugorj kocsiba, és fedezd fel te magad a Loire völgyének borkülönlegességeit, és ámulj a szebbnél szebb kastélyokat, palotákat!
Ára: Már 208.500 Ft/fő/8 nap csomagártóltovább...
Nemcsak kontinensünk, de talán az egész világ egyik legmegkapóbb vidéke Norvégia. A zord természeti erők olyan csodákat hoztak létre, melyek mesébe illőek. Fjordok és trollok vidéke ez, gleccserek, türkizkék tavak, havas hegycsúcsok és misztikus templomok világa.
Ár: 239.500 Ft/fő/hét csomagártóltovább...
Ha egész Szicíliát szeretnéd bejárni, indulj útnak tavasszal vagy ősszel, amikor még elviselhető a meleg, de már nyitva vannak a strandok! Ára: 165.500 Ft/fő - tőltovább...