homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Keleti parti városok

1. nap
Érkezés Washington D.C. be, az Egyesült Államok fővárosába. Az autó felvétele után a szállodánkba megyünk, ahol egy kellemes pihenés vár minket.

Éjszaka: Washington D.C.

2. nap
Induljunk el a napi felfedezőútra. Nézzük meg a leghíresebb nevezetességeket, mint például: a  Fehérházat, a Capitoliumot és a Lincoln emlékművet. Látogassuk meg az Arlington temetőt, és azon belül is J.F. Kennedy sírját. Tekintsünk be a számtalan múzeumok bármelyikébe! Javasoljuk az Air and Space Museumot, ahol az Apollo 11-es űrkapszulát is láthatjuk, amellyel az első sikeres holdra szállást végrehajtották.

Éjszaka: Washington D.C.

3. nap
Indulunk is tovább: Maryland államon át, elhaladva a kikötőváros Baltimore, és a Chesapeake-öböl mellett fekszik az egyik alapítóváros: Philadelphia. Sétáljunk végig a Delware folyó mentén, ami este a leghangulatosabb, és szívjuk be a város egyedülálló életérzését.

Éjszaka: Philadelphia

4. nap
Ha érdekel a történelem, akkor ez a város neked való; Philadelphia maga a történelem. Lépjünk be az Independence Hall épületébe, ahol az első amerikai alaptörvényt, a Függetlenségi Nyilatkozatot aláírták 1776-ban. Majd látogasunk el a Betsy Ross házba is, ahol a Nemzet első hivatalos zászlaját elkészítették. A Museum of Art előtt látható a Rocky filmből Sylvester Stallone szobra, amint eléri a lépcsők tetejét. A Rittenhouse Square-n rengeteg különböző szobrot tekinthetünk meg, míg a közelben éttermek várnak arra, hogy helyet foglaljunk és végigkóstoljuk a helyi finomságokat.

Éjszaka: Philadelphia

5. nap
New Jersey-n áthaladva vár ránk New York City ! A manhatteni szállodánknál tegyük le az autót, és próbáljuk ki a filmekben már annyiszor látott metrót, amivel a város szinte minden nevezetessége kényelmesen elérhető.

Éjszaka: New York City

6. nap és 7. nap
Gyakorlatilag lehetetlen ennyi jó, izgalmas, színes program közül választani, mint amennyi New Yorkban található.
Amit semmiképpen nem szabad kihagyni: Szabadságszobor, Central park, Wall Street, Empire State Building, Ground Zero Museum, John Lennon memorial, SoHo. Este a villódzó Times Square-i nyüzsgés vagy egy Broadway darab megtekintése lehet a program.

Éjszakák: New York City

8. nap
Utunk Bostonban folytatódik. Ismerjük meg a kikötőnegyedet, teázzunk egyet, mint 1773-ban.

Éjszaka: Boston

9. nap
Szerencsére minden fontosabb látványosság gyalogszerrel is könnyen elérhető, mint például a Freedom Trail, vagy a Quincy Market. Látogassuk meg a USS Constitution-t,  Amerika legöregebb hadihajóját, vagy tegyünk egy sétát a Beacon Hill történelmi városrészének utcáin.

Éjszaka : Boston

10. nap
A bérautó leadása, majd menetrendszerint hazautazás.

Praktikus tanácsok
Beutazási feltételek: Az Amerikai Egyesült Államokba érvényes útlevéllel és vízummal léphet be magyar állampolgár. Vízumügyintézés (ESTA) irodánkban gyorsan, kényelmesen, akár egy nap alatt!
Pénznem: Dollár
Közlekedés: Az USA-ban jobb oldalon halad a közlekedés, s a nemzetközi szabályok érvényesek, sebességkorlátozások és távolságok mérföldes rendszerben jelzettek.
Üzemanyag: Európai mércével alacsony áron, 0,6 USD / liter áron kapható az ólommentes (unleaded gasoline) 95-ös benzin. A benzinkutaknál gallonban számolnak, 1 gallon 3,8 liternek felel meg.
Útdíjak: Florida útjai kitűnő minőségűek, az úthálózat sűrű. Az autópályák általában ingyenesek, van azonban néhány fizetős szakasz.

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet és illetéket
- 9 éjszaka szállást 2-3 csillagos szállodában kétágyas szobákban ellátás nélkül
- Toyota Yaris /  Kia Rio méretű autót korlátlan kilométer-használattal, biztosítással egy hétre
- részletes, jól használható autós térképet

Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték: kb 134.000 Ft/fő

- üzemanyag költséget,
- parkolási díjakat,
- étkezéseket
- autó leadási díjat kb 150 USD

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

 

Csomagár /fő kétágyas szobában
2019.05.01-06.30.358 600 Ft
2019.07.01-07.31399 900 Ft
2019.08.01.-08.31458 000 Ft
2019.09.01-10.31.358 600 Ft

Mit szólnál ehhez?

Kalifornia, az Arany Állam, az amerikai álom és a Vadnyugat keveréke. A lélegzetelállító metropoliszok és elképesztő természeti csodák szinte sokkolják a látogatót. S akkor még nem beszéltünk a kormányzói palotában székelő Terminátorról... Ár: 299.000.- Ft/fő/12 nap csomagártól.tovább...
Három kis ország, három külön világ. Észt nyelvrokonaink hazája inkább skandináv jellegű, Lettországban erősebb az orosz hangulat, megspékelve az egykori Hanza-város Rigával, a mélyen katolikus Litvánia pedig inkább közép-európai kötődésű. Igazi multikulturális utazás vár tehát ránk!
Ár: 146.700,-Ft/fő/hét + 36.000,-Ft illetéktőltovább...
Ismerd meg Florida egyik legszebb részét - hófehér homokos partok, delfinek, friss tengeri ételek, kristálytisza víz, nyugalom vagy pörgő esti programok. A választás a Tiéd, a romantika garantált! Ár: 275.000,-Ft/fő/hét + kb 152.000,-Ft illetéktől tovább...