homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Keleti parti városok

1. nap
Érkezés Washington D.C. be, az Egyesült Államok fővárosába. Az autó felvétele után a szállodánkba megyünk, ahol egy kellemes pihenés vár minket.

Éjszaka: Washington D.C.

2. nap
Induljunk el a napi felfedezőútra. Nézzük meg a leghíresebb nevezetességeket, mint például: a  Fehérházat, a Capitoliumot és a Lincoln emlékművet. Látogassuk meg az Arlington temetőt, és azon belül is J.F. Kennedy sírját. Tekintsünk be a számtalan múzeumok bármelyikébe! Javasoljuk az Air and Space Museumot, ahol az Apollo 11-es űrkapszulát is láthatjuk, amellyel az első sikeres holdra szállást végrehajtották.

Éjszaka: Washington D.C.

3. nap
Indulunk is tovább: Maryland államon át, elhaladva a kikötőváros Baltimore, és a Chesapeake-öböl mellett fekszik az egyik alapítóváros: Philadelphia. Sétáljunk végig a Delware folyó mentén, ami este a leghangulatosabb, és szívjuk be a város egyedülálló életérzését.

Éjszaka: Philadelphia

4. nap
Ha érdekel a történelem, akkor ez a város neked való; Philadelphia maga a történelem. Lépjünk be az Independence Hall épületébe, ahol az első amerikai alaptörvényt, a Függetlenségi Nyilatkozatot aláírták 1776-ban. Majd látogasunk el a Betsy Ross házba is, ahol a Nemzet első hivatalos zászlaját elkészítették. A Museum of Art előtt látható a Rocky filmből Sylvester Stallone szobra, amint eléri a lépcsők tetejét. A Rittenhouse Square-n rengeteg különböző szobrot tekinthetünk meg, míg a közelben éttermek várnak arra, hogy helyet foglaljunk és végigkóstoljuk a helyi finomságokat.

Éjszaka: Philadelphia

5. nap
New Jersey-n áthaladva vár ránk New York City ! A manhatteni szállodánknál tegyük le az autót, és próbáljuk ki a filmekben már annyiszor látott metrót, amivel a város szinte minden nevezetessége kényelmesen elérhető.

Éjszaka: New York City

6. nap és 7. nap
Gyakorlatilag lehetetlen ennyi jó, izgalmas, színes program közül választani, mint amennyi New Yorkban található.
Amit semmiképpen nem szabad kihagyni: Szabadságszobor, Central park, Wall Street, Empire State Building, Ground Zero Museum, John Lennon memorial, SoHo. Este a villódzó Times Square-i nyüzsgés vagy egy Broadway darab megtekintése lehet a program.

Éjszakák: New York City

8. nap
Utunk Bostonban folytatódik. Ismerjük meg a kikötőnegyedet, teázzunk egyet, mint 1773-ban.

Éjszaka: Boston

9. nap
Szerencsére minden fontosabb látványosság gyalogszerrel is könnyen elérhető, mint például a Freedom Trail, vagy a Quincy Market. Látogassuk meg a USS Constitution-t,  Amerika legöregebb hadihajóját, vagy tegyünk egy sétát a Beacon Hill történelmi városrészének utcáin.

Éjszaka : Boston

10. nap
A bérautó leadása, majd menetrendszerint hazautazás.

Praktikus tanácsok
Beutazási feltételek: Az Amerikai Egyesült Államokba érvényes útlevéllel és vízummal léphet be magyar állampolgár. Vízumügyintézés (ESTA) irodánkban gyorsan, kényelmesen, akár egy nap alatt!
Pénznem: Dollár
Közlekedés: Az USA-ban jobb oldalon halad a közlekedés, s a nemzetközi szabályok érvényesek, sebességkorlátozások és távolságok mérföldes rendszerben jelzettek.
Üzemanyag: Európai mércével alacsony áron, 0,6 USD / liter áron kapható az ólommentes (unleaded gasoline) 95-ös benzin. A benzinkutaknál gallonban számolnak, 1 gallon 3,8 liternek felel meg.
Útdíjak: Florida útjai kitűnő minőségűek, az úthálózat sűrű. Az autópályák általában ingyenesek, van azonban néhány fizetős szakasz.

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet és illetéket
- 9 éjszaka szállást 2-3 csillagos szállodában kétágyas szobákban ellátás nélkül
- Toyota Yaris /  Kia Rio méretű autót korlátlan kilométer-használattal, biztosítással egy hétre
- részletes, jól használható autós térképet

Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték: kb 134.000 Ft/fő

- üzemanyag költséget,
- parkolási díjakat,
- étkezéseket
- autó leadási díjat kb 150 USD

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

 

Csomagár /fő kétágyas szobában
2019.03.01-10.31.358 600 Ft

Mit szólnál ehhez?

Nemcsak kontinensünk, de talán az egész világ egyik legmegkapóbb vidéke Norvégia. A zord természeti erők olyan csodákat hoztak létre, melyek mesébe illőek. Fjordok és trollok vidéke ez, gleccserek, türkizkék tavak, havas hegycsúcsok és misztikus templomok világa.
Ár: 228.400 Ft/fő/hét csomagártóltovább...
Fedezzük fel Európa szárazföldi területének legnyugatibb fővárosát, majd induljunk el dél felé Evora és Beja irányában, hogy túránk végén strandohassunk is pár napot! Ár: 107.500,-Ft/fő/hét + 32.000,-Ft illetéktőltovább...
Szicíliai minitúra azoknak, akik szívesen barangolnak tavasszal vagy ősszel az olasz csizma talpa alatt.
Ára: 176.700 Ft/fő - től. tovább...