homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika
+36 20 454 1529

Szarvas Timi
+36 20 454 1534

HÍrek, ÉrdekessÉgek

A LEGVONZÓBB VÖRÖS

A LEGVONZÓBB VÖRÖSHozzáértők szerint a sangiovese nevű szőlő csak Toszkána szívében képes azt a szuper-minőséget produkálni, amiből jó bort lehet készíteni. Amikor megszavazták az évszázad 12 legszebb borát, az egyetlen olasz egy Brunello volt... Tovább

Toszkánában Toszkán babot!

Toszkánában Toszkán babot!Nem mindig az a jó, ami drága, bonyolult és sokáig tart elkészíteni, hanem az is lehet fantasztikus, ami megmaradt, újrahasznosított és olcsó. A Toszkán dombok között vagy 40 különböző babfajta terem meg... Tovább

San Gimignano - az 5*-os látnivaló

San Gimignano - az 5*-os látnivalóBiztosan nem csalódsz bennünk, ha ránk hallgatsz és Toszkánában járva felkeresed San Gimignanot, a középkori kisvárost. A város már messziről elkápráztat, hiszen magas tornyai kilométerekről is jól láthatóak. Tovább

Toszkána és Firenze

Toszkána történelmi és művészeti emlékekben gazdag gyönyörű tájain csodálatosan ötvöződik a múlt és a jelen. A magaslatokra épülő városok, amelyeket karcsú ciprusok vagy etruszk falak vesznek körül, mintha örök idők óta az alattuk elterülő vidéket kémlelnék. Letűnt korok főurainak gazdagságát és hatalmát idézik a nagyszerű paloták, békés nyugalmat sugároznak a szőlőültetvények és olajfa ligetek között megbúvó kis falvak, villák. A nagyobb toszkánai városok, mint Firenze, Siena, Pisa, de a kisebbek is, mint Lucca, Cortona, Arezzo Olaszország legjelentősebb műkincseivel büszkélkedhetnek. Tervezzétek hosszabb időre a toszkán nyaralást, mert annyi a látnivaló, hogy felsorolni is nehéz. Itália műkincseinek négyötöde itt található! Kompozzatok át Elba szigetére is, Piombino kikötőjétől csupán 10 kilométer, és gyönyörű a panoráma!

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Toszkán Villák
Castiglion Fiorentino-tól 4 km-re található a villaépület olívafákkal borított hegyek között, csodás kilátással a Montecchio kastélyra.
Ár: 240.000 Ft/apartman/7 éjtől
Toszkán Villák
10 km-re Volterrától található a 2 apartmanból álló villaépület.
Ár: 256.000 Ft/apartman/7 éjtől
Toszkán Villák
Összesen 6 apartmanból és 1 villából álló ökogazdaság Chianti szívében.
Ár: 360.000 Ft/apartman/7 éjtől
Toszkán Villák
Certaldo-tól 4 km-re található a 7 apartmanból álló villaház, melyet ciprusfák övezte úton lehet elérni.
Ár: 407.000 Ft/apartmant/hét-től
Toszkán Villák
Rosignino Marittimo-tól 1,5 km-re és Castiglioncello tengerpartjától 5 km-re található az önálló villaépület.
Ár: 740.000 Ft/apartman/7 éjtől
Toszkán Villák
2 km-re Pietraia-tól található a főépületből és melléképületből álló villaépület. A villa különösen igényes, rusztikus berendezésű.
Toszkán Villák
Igazi toszkán életérzést nyújt a La Fattoria villák mindegyike, melyek szeretettel várják a pihenni vágyó párokat a toszkán dombok közt, de a La Mucchia-ban akár tízen is élvezhetik a pihenést!
Toszkán Villák
Acuquapendente-től 5 km-re található a villa. Közép-Olaszország egyik legszebb tájának mondják ezt a részt, ahol Toszkána, Lazio és Umbria találkoznak.
Lido di Camaiore
Lido di Camaiore tengerparti sétányán található, 30 méterre a homokos parttól és 10 méterre a központtól.
Modern, felújított szálloda Viareggio tengerparti sétányán.
Felújított szálloda Firenze központjában.
A tradícionális szálloda egy szép téren, a strand és egy park között helyezkedik el a parti sétányon.
Toszkán Villák
Pian di Scó-tól 2 km-re található a 3 apartmanból álló villaépület csodálatos panorámával az Arno-völgyre.
Családi szálloda közvetlen a tengerparton, egy fenyőerdő övezte parkban.
Toszkán Villák
Castiglion Fiorentino-tól 3 km-re található a 3 apartmanból álló villaépület csodás környezetben. Különösen igényes, rusztikus villa.
A szálloda központi, csendes helyen található a Santa Croce Bazilika közelében.
Újépítésű apartmanház közvetlen a toszkán tengerparton.
Toszkán Villák
A 4 apartmanból álló villa Campagnatico kisvárostól 8 km-re található szőlő- és olívaültetvények között. A tenger (Marina di Grossetto) mindössze 30 km-re található.
Toszkán Villák
Foiano Chiana városkától 5 km-re található a tipikus toszkán villaépület csendes környezetben, csodás panorámával.
Marina di Bibbona
Modern szálloda Marina di Bibbona strandjától 100 m-re.
Toszkán Villák
Montepulciano-tól 12 km-re fekszik szőlő- és olívaültetvények között, egy hegy tetején csodás kilátással a Trasimeno-tóra.
Toszkán Villák
4 km-re Castiglion del Lago-tól található egy 3 villából álló komplexum egyik részeként a tipikus rusztikus villa. A villák teljesen szeparáltak, saját kerttel és medencével rendelkeznek.

Utazás

Budapestről repülővel Firenzébe vagy Pisaba lehet eljutni.

Firenze
Menetrend szerinti repülővel az Alitalia járataival, római átszállással 59.000 Ft/fő-től (illetékkel) a szabad helyek függvényében.

Pisa

Fapados járatokkal (Ryanair járataival kb. 40.000 Ft/fő-től (illetékkel) a szabad helyek függvényében vagy az Alitalia járataival, római átszállással 59.000 Ft/fő-től (illetékkel) a szabad helyek függvényében.

Autóbérlés: 93.000 Ft/autó/hét-től.

Az utazás időtartama

2 - 4 óra

Időeltolódás

nincs

Vízum

Olaszországban a legtöbb városban 2012-től idegenforgalmi adót kell fizetni a szállodákban, melynek mérték kb 2-3 €/fő/éj.

Legjobb időszak az utazásra

májustól októberig