homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika - +3613270829 - veronikaolah@mauri.hu
Kovács Áron- +3613270811 - aronkovacs@mauri.hu

Kirándulások Balin

Közép-Bali kirándulás: Ubud – Majomerdő; Tegallalang rizsteraszok UNESCO világörökség része, Kintamani - kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra +fakultatív svédasztalos ebéd kilátással a Baturra; Kávéültetvény és fűszerkert / lehetőség a híres luwak kávé és az őstermelők helyi gyógynövény teáinak megkóstolására/; Tirtha Empul, a szent víz forrása temploma 10.századból,  ősi balinéz hindu szent hely a spirituális megtisztulásra, a helyi hinduk itt végzik rituális megtisztuló szertartásaikat.

Ayung vadvízi evezés: háborítatlan trópusi őserdőkön, mély szurdokokon, rizsföldeken átvezető Ayung folyó másod -és harmadszintű zúgóival kitűnő lehetőséget nyújt az igazi vadvízi kalandra. Indulás előtt egy mindent átfogó biztonsági tájékoztatáson személyre szabott mentőmellénnyel, védősisakkal és evezővel látják el a résztvevőket. Élvezze a zúgók izgalmát, a táj szépségét és ismerje meg a folyóparti balinéz lakosság mindennapi életét.
Ez a program biztonságos és rengeteg örömet nyújt minden korosztály számára. Indulás naponta kétszer. Svédasztalos rendszerű ebéd elfogyasztása a folyó partján egy teraszos étteremben a túra befejeztével.

Nyugat- és Dél-Bali kirándulás: Tanah Lot – a partmenti sziklaszirtre épült templom;  ebéd;  Padang – Padang  az Ízek , Imák, szerelmek című filmből és surf versenyeiről híres strandja;  Uluwatu 80 méter magas sziklaszirten álló  temploma; Kecak táncelőadás megtekintése választható.

Ezen felül egyéni kirándulásokra is van lehetőség.

Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika - +3613270829 - veronikaolah@mauri.hu
Kovács Áron- +3613270811 - aronkovacs@mauri.hu

Mit szólnál ehhez?

Ha már Dominikán jársz, ússz mélyebbre és nézz körbe a káprázatos vízi világban, korall zátonyok, trópusi halak. tovább...
Ha a nyaralás alatt szeretnél néhány kirándulást is beiktatni, akkor válassz különleges vizes programok vagy egy szigettúra között.tovább...
Lenyűgöző természeti csodák és kikapcsolódás. Kaland és felfedezés a gyönyörű Samana szigetén.tovább...