homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Karib-szigetek luxusváltozatban

1-3. nap: Barbados
Érkezés után transzfer a szállodába (Coral Reef Club*****+ vagy The House by Elegant Hotels*****). Élvezzétek a luxushotelek szolgáltatásait, a gyönyörű partot, vacsorázzatok elegáns éttermekben akár a szállodában, akár a sziget valamelyik részén. A 3. napon egy 5 órás szigettúra vár rátok (német nyelvű idegenvezetéssel, de lekérésre angol nyelven is lehetséges), amikor meglátogathattok egy cukorfinomitót, egy korábbi cukornádültetvényes farmot, illetve a St. John’s templomot, a karib térség legrégebbi templomát.

4. nap: Barbados – Mustique/St. Vincent
Transzfer a szállodából a reptérre és repülés Mustique szigetére vagy St. Vincentre. Szállás Mustique-n a Hotel Cotton House*****-ban, St. Vincenten pedig a Hotel Buccament Bay Resort******-ban.

5-6. nap: Mustique/St. Vincent
Bármelyik szigetet választjátok, biztos, hogy úgy fogjátok magatokat érezni, mintha a paradicsomban lennétek: türkizkék tenger, hófehér homokos partok várnak rátok. A strandolás mellett sznorkelezhettek, elmehettek egy hajókirándulásra is (fakultativ).

7. nap: Mustique/St. Vincent – St. Lucia
Transzfer a repülőtérre, utazás St. Lucia-ra, majd transzfer a szállodába (Sugar Beach, A Viceroy Resort*****+ vagy Jade Mountain******).

8-11. nap: St. Lucia
Ismerjétek meg ezt a gyönyörű zöld szigetet, kiránduljatok egyet (fakultativ)! Kis halászfaluk, gőzölgő, bugyborékoló kénforrás (a Karib-térség egyetlen vulkánja, ahol autóval lehet menni a kráterben), vizesések, hajókirándulás és a sziget ismertetőjegye, a Pitonok várnak rátok. Utolsó nap transzfer a repülőtérre, majd hazautazás.

Részvételi dijak:
- Barbados – Mustique – St. Lucia: 866.500,-Ft/fő-től (10 éjszaka)
- Barbados – St. Vincent – St. Lucia: 1.549.200,-Ft/fő-től (10 éjszaka)

A részvételi dijak szezontól függően változhatnak!

A részvételi dij tartalmazza: transzferek, belső repülőjáratok, egy kirándulás Barbadoson, szállás 10 éjszakára Barbadoson, Mustique-n és St. Vincenten (Barbadoson és Mustique-n reggelivel, St. Vincent-en all inclusive ellátással, St. Lucia-n a Jade Mountainben reggelivel, a Sugar Beachben ellátás nélkül).

A részvételi dij nem tartalmazza: repülőjegy Budapest-Barbados / Santa Lucia - Budapest között (267.900,-Ft/fő-től illetékkel), borravaló, kilépési illetékek (Barbados kb 27 USD/fő, St. Lucia kb 26 USD/fő), étkezések, fakultativ kirándulások.

Barbadoson lehetőség van Bajan Way – Dine Around kártya vásárlására is.
Ezzel a kártyával megismerhetitek Barbados fantasztikus konyháját! Összesen 25 étterem és bár van a listán, ahol karib és nemzetközi ételeket is fogyaszthattok.
Az árban napi egy ebéd vagy vacsora egy itallal van benne.
Ára: 17.900,-Ft/fő/nap

 

Mit szólnál ehhez?

A Dominikai izgalom és kaland ne továbbja! Konvojjal vezetünk fel a dombokra és aztán le a völgyekbe, átkelünk a csörgedező patakokon és zöldellő réteken, mintha egy természeti hullámvasút vonalán utaznánk.tovább...
Tölts el még 3 éjszakát Miamiban, látogasd meg az Everglades nemzeti parkot, merülj el Miami nyüzsgő éjszakai életében.tovább...