homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fedezd fel Jamaika szépségeit autóval

1. nap: Érkezés Montego Bay-be, ahol az autót felveszitek. Szállás: Gloustershire Hotel.

2. nap: Montego Bay – Ocho Rios. Ocho Rios felé autózva álljunk meg a Columbus Parkban. Itt szállt partra Kolombusz 1494-ben, van egy kisebb múzeum is. Ezután keressük fel a Dunn’s River vizesést, ahol 183 méterről több lépcsőn zúdul le a víz a tengerbe. Szállás: Rooms ont he Beach. (kb 110 km)

3. nap: Ocho Rios – Port Antonio. Meglátogathatjuk a Firefly múzeumot, ahol az angol iró, Noel Coward élt és dolgozott, vagy felkereshetjük a Sun Valley ültetvényt, ahol a szigeten élő összes gyümölcs- és zöldségfajtát találjuk és fantasztikusan finom gyümölcsleveket kóstolhatunk meg. Szállás: Bay View Eco Resort (kb 70 km)

4. nap: Port Antonio-Kingston. Kingston a reggae szülővárosa, Jamaika gazdasági és kulturális központja. Itt található a Devon ház és a Bob Marley múzeum (vasárnap zárva) is. Szállás: Four Seasons in Kingston. (kb 95 km)

5. nap: Kingston – Treasure Beach. utunkat a sziget déli partja mentén folytatjuk, álljunk meg az Appleton rumkészitő üzemnél. (vasárnap zárva), ahol a látogatás végén természetesen meg is kóstolhatjuk az italt. Jamaika leghosszabb folyóján (Black River) ne hagyjunk ki egy hajókázást, mely során kis szerencsével még krokodilokat is láthatunk. Szállás: Memories at Swind. (kb 130 km).

6. nap: Treasure Beach – Montego Bay. Keressük fel a sziget legszebb vizesését, az YS Falls-t (hétfőn zárva van). Montego Bay-ban adjuk le a kocsit, majd válasszunk egy tengerparti hotelt, ahol pihenhetünk egy jót. (kb 115 km)

Részvételi dij: 191.900,-Ft / fő (min. 2 fő együttes utazása esetén, kétágyas szobában)

 Az ár tartalmazza: 5 éjszaka szállás tipikus helyi szállodákban, reggeli, útikönyv német nyelven, C kategóriás autóbérlés (korlátlan km használat, minden biztositás).

Fontos információk:
- minimális életkor: 25 év (max. 65 év)
- a Dunn’s River vizeséshez viseljünk kényelmes cipőt
- a szigeten baloldali közlekedés van érvényben
- az autóbérlésnél minimum 1000 USD kauciót kell letenni készpénzben vagy kártyán (autómérettől függően)

 

Mit szólnál ehhez?

Három kis ország, három külön világ. Észt nyelvrokonaink hazája inkább skandináv jellegű, Lettországban erősebb az orosz hangulat, megspékelve az egykori Hanza-város Rigával, a mélyen katolikus Litvánia pedig inkább közép-európai kötődésű. Igazi multikulturális utazás vár tehát ránk!
Ár: 146.700,-Ft/fő/hét + 36.000,-Ft illetéktőltovább...
Amennyiben kényelmesen szeretné felfedezni az Andok élővilágát, időt adva magának arra, hogy a külvilágot teljesen kizárja, ezt a programot ajánljuk Önnek. tovább...
7 éjszakás nyaralóprogramjainkhoz kérhető 2 egésznapos és egy félnapos kirándulás, amelyek során felfedezhetik a sziget szépségeit. A kirándulások általában angol nyelvűek, de bizonyos napokon magyar nyelven is vannak.tovább...