homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika
+36 20 454 1529

RTA Sant'Anna

Pietra Ligure

Fekvése: Pietra Ligure hegyén, 600 méterre a tengeről és a városközponttól – remek kilátással a vízre és az egész környékre.

Szolgáltatások:  Ez a nagyszerű apartmankomplexum messze kielégít minden igényt. Van  éjjel-nappali portaszolgálat, ingyenes Wi-Fi az előtérben, tv-vel felszerelt bár nasikkal. Van egy kis mini-market is a közelben, játszószoba a gyerekeknek, ping-pong a kertben, 5 vs 5 focipálya, barbecue, térítés ellenében mosószoba, ingyenes, de nem őrzött parkoló (ha van épp szabad hely) vagy térítés ellenében fedett garázs. A lifteket még mozgássérültek is használni tudják. Május 15-től a hideg idő megérkezéséig egy 18 x 8 méteres medence várja a csobbanni vágyókat, mellette (térítés ellenében) napágyak és napernyők szolgáltatnak kellemes pihenést két úszás között. Egy kilométerre még teniszpálya is található.

Ellátás: nincs.

Apartmanok: (Összesen 65 apartman, ebből 2 mozgássérültek részére van fenntartva [előre kell jelezni!].)Mindegyik apartman kényelmesen felszeret, tv-s, széffel rendelkező kiskonyhás mini-lakások. A gázrezsón készíthetjük el a vacsoránkat + plusz az erkélyeken kint ülve, a napfelkeltét figyelve kortyolhatjuk a reggeli kávénkat. Kérés esetén napi 10 EUR/apartman felár ellenében klíma is kérhető, de ezt már foglaláskor jelezni kell, máskülönben később nem biztos, hogy biztosítani tudják.
- Típusok:
BX3: 30 négyzetméteres szobák, egy hálószobával és egy nappalival – max. 3 fő részére (+pótággyal) – csak zuhanyos megoldásban.
B4: Szintén 30 négyzetméteres szobák, de a pótágy helyett itt egy kihúzható kanapé ad helyet 2 főnek, ill. még mindig ott van a hálószoba, tehát négyen férnek el ebben a típusú szobában.
B6: Hatfős szobák, amik a B4-es típust 5 további négyzetméterrel és még egy emeletes ággyal egészíti ki, így további két főnek is helyet biztosítva.
C8: Három szobás, 60 négyzetméteres szobák, egyik szobában egy franciaággyal, a másikban szintén franciaággyal, mellette emeletes ággyal és a nappaliban még mindig kihúzható fekvőhelységgel – így már nyolcan férnek el + itt két hálószoba van.

A foglalásról:
Érkezés/távozás:
Szombat 15:00-20:00 óra között lehet érkezni, és ugyanúgy szombaton kell elhagyni az apartmant reggel 10:00-ig.
Szeptember 17. és október 31. között lehet naponta érkezni, nem kell szombatonként, de a minimum ott-tartózkodás 3 éjszaka.

Az árak tartalmazzák:
- szobaár
- rezsiköltségek
- heti egyszeri ágyneműcserét
- időjárás függvényében a fűtést

Az árak nem tartalmazzák:
- szabad helyek függvényében garázshasználat (5 EUR/nap)
- mosoda (3,5 EU/érme [mosószer benne van az árban])
- napágy a medencénél (5 EUR/nap vagy 20 EUR/hét)
- idegenforgalmi adó (1-2 Eur/fő/nap)
- kisállatot lehet hozni, napi 5 EUR fejében, de nagytestű állatokat nem!
- babaágy: 15EUR/hét (ha épp van szabadon)

A szobákat tisztán kell elhagyni, ezért vagy az utas takarít ki, vagy 30 EUR-ért kitakarítják utána (a konyhasarok kivételével).

Kaució: 100 EUR

Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika
+36 20 454 1529