homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fakultatív programok: Tegyük teljessé a dominikai nyaralást!

DOMINIKAI PROGRAMAJÁNLÓ

Ebben a programban számos fakultatív programot mutatunk be, melyek még feledhetetlenebbé tehetik a dominikai kiruccanásunkat!

TOP AJÁNLAT:
Aquatic Animals Adventure Park

- Ússzunk delfinekkel! -

Látogasd meg az Aquatic Animals Adventure Park-ot és nyerj betekintést ebbe az egyedi és bámulatos trópusi környezetbe és ennek a tetejébe még a delfinek természetes élőhelyén is úszkálhatsz - igen, a delfinekkel személyesen! Remek élmény lesz!

Az "Excellence Program" keretében 45 percig lubickolhatsz ezekkel a páratlan emlősökkel, ami garantáltan felejthetlen élmény lesz, amire az otthoniak csak irígykedni tudnak majd, ezzel együtt a parkban számtalan olyan elfoglaltság vár még rád (külön térítés ellenében), mint mondjuk a cápákkal való sznorkelezés, fókaúszás meg miegymás.

A programon nem vehetnek rész várandós hölgyek, mozgásszervi fogyatékossággal élők és 1 méternél alacsonyabb, valamint úszni nem képes gyerekek.

Ár: 57 200 Ft/fő (Excellence)


Az esőerdő felett
- Ahogyan még biztosan nem láttad! -

Ha nagy híve vagy annak, amikor az adrenalin-szinted az esőerdő magasságán is túl tesz, ez a neked való túra! A fák lombkoronája fölé épített drótkötélen való lecsúszás egy olyan élmény lesz számodra, amit csak kevés más múlhat felül! Két csúszás között végigpásztázhatod Dominika messze elnyúló esőerdejét ezen fél napos, izgalmakban és kalandban gazdag program során.

Punta Cana elhagyása után átkocsikázunk a buja dominikai vidéken, kókusz- és más trópusi növények szegélyezte utakon, majd megérkezünk Anamuya-ba, az esőerdei átcsúszópályás túrák eredeti otthonát.

Érkezést követően képzett csúszók  tanítanak meg minket az eszközök pontos használatára és természetesen elmagyarázzák azt is, hogyan jutunk A-ból, B-be, majd onnan tovább az ABVC-ben. Ne feledjük, első a biztonság! – mondják a helyi túravezetők, úgyhogy jó kezekben leszünk. Szedd össze minden bátorságod, irány föl a lombok fölé, és kezdődhet is a túra! 10 kötél, 11 állomás, majd 1 km hosszan. Unatkozni biztos nem fogunk!

Csak képzeld el, ahogy a levelek fölött suhansz, miközben a smaragdzöld növényzetet himbálja a szél… de most komolyan! Kár lenne kihagyni egy ilyen bulit!

A túra végeztével frissüljünk fel némi gyümölccsel, ha azt akarjuk, hogy irígykedjenek otthon, akkor irány a szuvenír-bolt, aztán indulhatunk is vissza Punta Cana-ba.

Találkozó: A szálloda lobby-jában.
Időtartam: 4 óra
Indulás: 8:00
Visszaérkezés: 12:00
Beszélt nyelvek: Angol, spanyol, francia, orosz

Ár: 26 500 Ft/fő


 Hőlégballonban Punca Cana fölött

Oké, most képzeld el: Dominikai szigete madártávlatból, karibi napfelkelte a végeláthatatlan cukornádültetvények fölött - mindezt egy hőlégballonban. Eleget mondtunk?
A túra a korai órákban kezdődik, kb. 7 óra fele. A szálloda lobby-jához érkezik a transzfer és egyenest a felszállópálya felé vesszük az irányt, ahol egy meleg tea szürcsölgetése közben figyelheted, ahogy felfújják a légiközlekedés első mérföldköveinek modern változatait. Indulhatunk is!

Ámulj a türkizkék tenger látványában, figyeld, ahogy a smaragdzöld növényzet megtelik színekkel, élvezd a csöndet és a nyugalmat és a már-már furcsán álomszerűm, alattad elhúzódó vidéket. Vétkes az, ki otthon hagyja a kameráját! Egy ilyen szelfit nehéz lenne üverelni!

A túra 90 percig tart. Landolás után élvezd ki az ajándék pezsgős reggeli minden falatját! Még egy személyre szóló repülési bizonyítványt is kapsz, hogy legyen mivel villogni az otthoniaknak! :)

Találkozó: Kb. 7:00, a szálloda lobby-jában.
Időtartam: Kb. 4 óra

Ár: 81 000 Ft/fő


Kincskeresés a Karib-tengeren!
- Ennél találóbb programot keresve sem találunk! -

Matrózainkkal vállvetve kelhetsz kalandra egy valódi kincsvadászat keretében! Sznorkelezés cápákkal? Ráják hadával szemben állni? Váratlan hajótámadás? - Ez egy kalóz átlagos kedd délutánja... Irány  a Karib-tenger!

A Hispanola fregatt legénysége szívesen besoroz bárkit a soraiba, aki vállalja a kalandokat és éhezik a kincsre. Vitorlabontás után kiképeznek minket igazi kalóznak, ezt követően pedig felkapjuk a sznorkelfelszerelést (micsoda modern kalózok... :D) és a kincs után indulunk a korallzátonyra. Színes halak, színes korallok és szebbnél szebb növények között kell meglelnünk a kincset, még mielőtt másé lenne. Visszaérvén a fedélzetre, frissítővel kedveskednek, de a rum sajnos mindig kifogy... De nincs idő a téblábolásra, hisz vár ránk a kincs, úgyhogy (igen, szigorú biztonsági előírások betartásával és állandó felügyelettel) a cápák közé vetjük magunkat, ugyanis a térkép szerint a kincs arra lesz!
Talán itt lesz, talán nem, de indulni kell, mert mielőbb partot kell érni - de jaj! Mi van, ha vad kalózok támadják meg a hajónkat. Ágyúkat tölts, kardot a kézbe és keressük meg a falábút! Kaszaboljuk le a másikat is!

Ha győztesként kerülünk ki az ütközetből, akkor egy új hajóval gazdagodott a flottánk!

Találkozó & felvétel: A szállodák lobby-jában - 11:15 és 11:45 között
Időtartam: 3 óra
Kezdés: 12:00

Ár: 34 400 Ft/fő


Majomparádé!

Tarts velünk és találkozz cukibbnál cukibb mókusmajmokkal! Anamuya hegyei közt bújnak meg ezek az apró emlősök egy speciálisan nekik kialakított rezervátumban. Megetetheted ezeket a kis barátságos lényeket, testközelből megismerheted ezeket a végtelen aranyos állatokat - miközben fél szemmel a hegyről nyíló panorámában is gyönyörködhetsz. Látogass el a kávé- és kakaóbabültetvényekre és less be egy valódi dominikai házba, hogy lásd, miként is élik az emberek a mindennapjaikat.

Találkozó: A szállodában - 7:00/8:00 vagy 13:00/14:00
Időtartam: 4-5 óra
Beszélt nyelvek: angol, spanyol, orosz
A kirándulás nem ajánlott terhes nőknek és mozgássérült embereknek.

Ár: 22 600 Ft/fő


Saona-sziget kiruccanás

Képzeld el a következőket: kókuszpálmákat lenget a meleg tengeri szél, tiszta, fehér homokos strand és igazi dominikai életérzés. Ezeket, és még többet kínál a Saona-szigeti túra!

Saona egy álomszép trópusi paradicsom a nagy sziget keleti csücskében, mely otthont a Cotubanamá Nemzeti Parknak. Ezen az egész napos luxuskatamarán-túrán bőven lesz időd csodálni a kristálytiszta tengert és a trópusi környezetet.
A móka azzal kezdődik, hogy értünk jönnek a szállodához, majd a kikötő felé vesszük az irányt. Utána rögvest fel a hajóra és irány a Karib-tenger! Koktélozz, miközben a lábad lógatod a víz fölött, csak szimplán feküdj ki a fedélzetre, vagy mulass a legénységgel. Partot érve az egész napod arra szánhatod, hogy megismerd Saona különlegességeit. Csobbanj egyet a strandon, táncolj a legénységgel, majd fogyaszd el az ebédedet, amit a legénység szolgál fel neked.

Találkozó: A szállodában - 7:00
Időtartam: 11 óra
Beszélt nyelvek: angol, spanyol, francia
A túra nem ajánlott várandós nőknek és két év alatti gyerekeknek ill tengeri betegségben szenvedőknek.

Ár: 27 500 Ft/fő


Fedezzük fel Santo Domingo-t!

Tarts velünk egy egész napos városnézésre Dominika élettel teli fővárosába, Santo Domingo-ba! Ez a Karib-térség legnagyobb és egyben legöregebb városa is. Megtekintheted a kolonizáció korában épült műemlékeket (melyek kivételesen jó állapotban maradtak meg), az urbanizált városrészt és a város különleges szépségét, ami kihagyhatatlan program, ha már Dominikán járunk!

Elsőként az UNESCO Világörökség listáján büszkén álló Colonial Zone, azaz kolonizációs kerület van napirenden. Láthatjuk, hogy milyen is volt a konkvisztádorok élete 500 évvel ezelőtt. Kövesd Kolombusz Kristóf lépteit a macskaköves utakon, oldalt olyan palotákat látsz, amik ma múzeumok, kóstolj bele néhány helyi finomságba egy-egy étteremben, és akkor még nem láttál mindent!
Meglátogatjuk a Santa Maria La Menor katedrálist, amit még az 1500-as években emeletek mely egyben a térség régebb óta álló temploma is. Továbbá meglátogatjuk Diego Colombus házát, a Nemzeti Pantheont, a Las Casas Reales Múzeumot, a Torre del Homenaje-t és az Ozama erődöt.

Találkozó: A szállodában, 6:00 körül
Időtartam:
12 óra
Beszélt nyelvek (a vezetett túrán): angol, spanyol, francia

Ár: 23 100 Ft/fő


Üvegfenekű-csónakkal a Karib-tengeren + sznorkelezés

Belegondoltál már abba, milyen lehet rájákkal és cápákkal sznorkelezni? Ha már igen, akkor ez egy neked való program, ha még nem, akkor is biztosan tetszeni fog!

Csatlakoz hozzánk és merüljünk el a Karib-tengerben Dominika partjainál! A csobbanásra szánt helyhez üvegfenekű csónakkal megyünk, így útközbensm maradsz le az alattad húzód színekben és életben gazdag tengeri világ csodáiról! Ahogy megérkezünk a Marinarium-ba, ami egy speciálisan kialakított merülőrész, lehetőséged nyílik egy felejthetetlen sznorkelezésre. Utunk tovább visz mint a kristálytiszta azúrkék Cabeza de Toro nevű részhez, ahol igazi latin-amerikai ebéddel várnak minket, rumtól kezdve táncosokon át mindennel. Ülj ki a természetes erők alkot belső medence partjára egy finom koktélt szürcsölgetve és pihend ki magad a lágy dallamok és fák suhogása között elnyúlva.

Találkozó: A szállodában - 9:00/14:00 (két turnus)
Időtartam: 3,5-4 óra
Beszélt nyelvek: angol, spanyol. francia

Ár: 22 000 Ft/fő


Punta Cana Party!

Ne felejts el bepakolni valami szexi rucit is bőröndbe, mert nagy valószínűséggel szükséged lesz rá, ha meg akarod ismerni, milyen is a dominikai éjszakai élet! A Coco Bongo egyike Punta Cana leghíresebb és legszórakoztatóbb party-helyeinek! Esténként legalább negyven zenész, fellépő, artista, repülő akrobata szórakoztatja a vendégeket, több szinten, különféle zenei stílusokban, úgyhogy mulatásban nem lesz hiány! Ennél jobb hely talán csak az Imagine (alább).

Ha még időben foglalsz asztalt, nyugodtan élvezheted a változatos programokat, fogyaszthatsz az italkínálatból 11 és fél 4 között. Arany szintű belépővel bejuthatsz a VIP páholyba is, ahol prémium italokkal és kiszolgálással várnak! Dominika garantálja, hogy felejthetetlen élményben lesz részed!

Találkozó: A szállodában 23:00 körül
Időtartam:  4-5 óra
CSAK 18 éven felülieknek!

Ár: 22 500 Ft/fő (normál belépő)


Disco Disco Yo! Yo!

Az Imagine néven futó szórakozóhelynek nincsen párja széles e világon, ugyanis az egész komplexum a föld alatt, egy természetes barlangban található! Ez az élettel teli, vidám, színes hely kiváló szórakozási lehetőség lehet minden korosztály számára.

A legnagyobb, egyben fő teremben természetesen a dominikai és a latin-amerikai zene dominál, de van külön barlang a reagge, a hip-hop, az R&b és az Electorhouse szerelmeseinek is! Bulizz együtt több száz emberrel, dobj be néhány felest, szürcsölj el pár finom koktélt és táncolj hajnalig!

A VIP részlegben prémium italokkal és exkluzív kiszolgálással fogadják a vendégeket, már persze akinek VIP belépője van. :)

Találkozó: A szálloda lobby-jában, 23:30 körül
A program vége: 3:00
Egyéb: A transzfer nem privát, hanem másokkal közös busz. Lehet maradni 3:00 után is, de akkor a szállodába a visszaút csak taxival oldható meg, és ez esetben ennek díja az utast terheli.

Ár: 21 500 ft/fő


Milliomosnak lenni a Juanillo Beach-en

Szeretnéd, ha pár órára úgy bánnának veled, ahogy a dominikai felső tízezerrel? Szeretnél végtelen luxusban egy katamarán fedélzetén hajózni a tiszta, fehér homokos Juanillo Beach-en? Szívesen elfogyasztanál ebédre főtt homárt? Belecsobbannál az Hoyo Azul nevű páratlan oázisba, ami Dominika legvédettebb természeti csodája? Koktéllal a kezedben táncolnál a legvadítóbb dominikai zenére, miközben a lágy tengeri szél borzolja a hajad?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor ne habozz, és foglalj le egy luxuskatamarán-túrát, és igazi felejthetetlen élményekkel térsz majd haza!

Találkozó: A szállodában 7:15 és 8:30 között
Időtartam: 8 óra
Beszélt nyelvek: angol, spanyol, portugál
Egyéb: A túra egyáltalán nem javasolt várandós hölgyeknek és mozgássérült embereknek. Ajánlott a kényelmes cipő, kamera és némi extra kp a borravaló és a hívogató szuvenír bolt miatt.

Ár: 48 900 Ft/fő

Mit szólnál ehhez?

A fiatal és mindenki érdeklődését felkeltő város készen áll a látogatásodra!tovább...
Az Azori-szigetek mind a 9 vulkanikus szigete önálló karakterrel rendelkezik. Rövid bemutatásukkal segítünk Önöknek a szigetek megismerésében. tovább...
Ezt az utat azonkak ajánljuk, akik Buenos Aires nyüzsgő, latinos hangulata mellett kíváncsiak a csodálatos Iguassu-vízesésre, majd szeretnének pihenni egy nagyot Rio de Janeiroban. tovább...