homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Miami és az Atlanti-part

Florida, a "Napfény Állam" az USA legdélebbi állama, amely rengeteg látnivalóval, gyönyörű strandokkal, DisneyWorld-el, nemzeti parkokkal- és nevéből is következtethetően sok-sok napsütéssel- várja a világ minden tájáról ideérkező, és pihenni vágyó turistákat. Legismertebb üdülővárosa Miami, amely mindig tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein egyetlen percre sem áll meg az élet.  Legnagyobb népszerűségnek természetesen a tengerpartpart menti területei számítanak, Miami Beach, South Beach, és Coconut Groove, de érdemes ellátogatni a belvárosba is a felhőkarcolókhoz, Little Havannába egy eredeti kubai szenvics kóstolóra, vagy szomjat oltani egy pohár frissen facsart cukornádlével.

South Beach Miami szórakoztató központja, gyönyörű, homokos strandokkal. Utcáit különböző bárok, éttermek, pub-ok, night clubok, és disco-k szegélyezik. Ez a rész az otthona a híres Art Deco negyednek, ahol a szállodák is ebben a 1920-as évekre jelemző stílusban épültek. Érdemes végigmenni a Lincoln Road-on, amelynek mentén elegáns éttermek és kávézók állnak és luxusüzletek sorakoznak.

Miamitól északra fekszik Fort Lauderdale, a gyönyörű üdülőváros, amelynek népszerű strandjait évente több millió ember keresi fel. Kikötője, Port Everglades, ahol több száz gyönyörű jacht, és sétahajó áll a kikötőben egész évben. Fő utcája a Las Olas Boulevard egészen az Atlanti-óceán partjáig tart tele éttermekkel , üzletekkel szórakozóhelyekkel.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
A tenger és egy lagúna fogja közre a festői helyen fekvő szállodát, ahol akár a vizitaxizást is kipróbálhatjuk.
Az Art Deco negyedben, a tengerparrtól egy utcányira található 2012-ben felújított szálloda.
A COMO Metropolitan Miami Beach teljes körű szolgáltatást nyújtó wellnessrészleggel, tetőtéri medencével, valamint helyszíni étteremmel várja az ide érkezőket.
Az Atlanti Óceán és a lagúna között elhelyezkedő szálloda Fort Lauderdale közelében.
Miami Beachtől északra, Hollywood Beachen fekvő kellemes szálloda.
Miami Beach egyik legjobb helyén, South Beachen, közvetlenül a tengerparton fekvő szálloda.
A 6 csillagos szálloda minden igényt kielégít. " A luxus új definíciója".
Hat csillagos, elegáns luxusszálloda, a megszokott Ritz színvonalon. Első osztályú, tengerrenéző étterme van, borbárjában 5000 üveg borból lehet választani.
A sikkes Art Deco stílusú, 1935-ben épült szálloda, korábban a Rolling Stones tagjának, Ron Woodnak volt az otthona.

Utazás

A TAP Portugal légitársaság járataival lisszaboni átszállással, vagy az Air France légitársaság járataival egy párizsi és egy amerikai átszállóponttal.

Az utazás időtartama

14-17 óra

Időeltolódás

-6 óra

Vízum

ESTA regisztráció és bordó útlevél szükséges.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőltás nem szükséges.

Legjobb időszak az utazásra

egész évben
legjobb hónapok: február, március, november, december.

Időjárás

Miami éghajlata trópusi, monszuni, egész évben meleg van. Két markánsabb évszak különíthető el, a téli száraz meleg, és a nyári csapadékos forró évszak. Novembertől márciusig kevesebb a csapadék, a levegő 20-25 C, a tenger 20 C hőmérsékletű. Áprilistól október végéig tart a csapadékosabb időszak. Az eső  júniustól szeptemberig esik legtöbbször, az átlagos maximum hőmérséklet 30 fog felett van. A páratartalom nagyon magas ebben az időszakban 80-90% és gyakoriak a viharok.

Florida Fly & Drive
Az örökké meleg Floridában mindenki jól érzi magát! Karibi hangulat, a világ legjobb témaparkjai, a híres Miami Beach. Ha szerencsés vagy, még egy űrrepülőt is láthatsz elhúzni a kocsid fölött!
Ára: 389.000 Ft/fő illetékkel
Tovább...

FLORIDA KEYS - Miamitól Key Westig
Ismerd meg Florida egyik legszebb részét - hófehér homokos partok, delfinek, friss tengeri ételek, kristálytisza víz, nyugalom vagy pörgő esti programok. A választás a Tiéd, a romantika garantált!
Ára: 275.000 Ft/fő/hét + kb 152.000 Ft illetéktől
Tovább...