homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Rogner Bad Blumau 4*

Bad Blumau

Fekvése: a Stájer termálvidéken fekszik, a határtól kb. fél órányi autózásra. A legközelebbi kisváros: Fürstenfeld.
Szolgáltatásai: 2 nemdohányzó étterem, bár, vinotéka, kávézó, fodrász, butik, garázs.

Szobái: Hundertwasser álma a szobákban is megelevenedik: érdekes formák, barátságos színek, sok faburkolat jellemzi a különleges, meseszerű épület privát szféráit is. A szobák 23-60 négyzetméteresek, valamennyihez tartozik fürdőszoba, rádió, telefon, minibár, TV, kávéfőzőgép, valamint a vendégek számára fürdőköpeny biztosított. Dohányzó-, antiallergén- valamint mozgáskorlátozottak számára megfelelő szoba kérhető. A delux szobák valamivel nagyobbak, mint a standard szobák és nem a főépületben, hanem az ún. "Friedensreich" épületben találhatóak. A Suite-ek mérete 50-60 m2, külön nappali és hálórész található meg bennük, valamint terasz vagy balkon tartozik hozzájuk.
Ellátás: félpanzió

A Termálfürdőről: a fürdő 2724 nm-nyi vízfelülettel rendelkezik, belső és külső medencékkel, gyerekmedencékkel, élményfürdővel, több szaunával, törökfürdővel. A fürdő különlegessége a 3000 méter mélyről feltörő "Vulkania gyógyforrás", 110 fokos felszínretörési hőmérsékletével. Ez a különleges gyógyvíz magas sótartalma miatt nem klórozott, s ásványianyag-tartalmának tekintetében a stájer termálvidék leggazdagabb forrása. A termálfürdőt 2 külön forrásból származó gyógyforrás vizei táplálják. Természetesen számtalan kezelés közül választhatnak az idelátogatók: masszázsok, szolárium, különféle pakolások és más kényeztető kezelések.

Minimum tartózkodási idő: 2 éjszaka, kivéve: 06.3-6-ig és 10.22-26-ig 3 éjszaka.

Gyermekárak: pótágyon, standard és delux szobában: 3. főként 5 éves korig: 100% kedvezmény, 6-12 éves korig: 50% kedvezmény. 3. és 4. főként suite-ben: 5 éves korig: 100% kedvezmény, 6-12 éves korig: 85% kedvezmény, 12-13 éves korig: 70% kedvezmény. Egyedül utazó felnőttek szintén igénybe vehetik gyermekeiknek járó valamennyi kedvezményünket, ekkor a felnőtt részére az egyágyas felárat kell csak felárként megfizetni, amely 30 EUR/fő/éj, a gyermek vagy gyermekek pedig gyermekáron kerülnek felszámításra.

Wellness-csomag ajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- 3 éjszaka kétágyas, standard szobában félpanzióval
- 1 üveg pezsgő és gyümölcskosár a szobában
- kétszemélyes ellazító fürdő egy alkalommal

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Mit szólnál ehhez?

Igazi kényeztetés, kristálytiszta levegő, teljes kikapcsolódás a határtól egy kőhajításnyira. Fényterápia, Alfa-sziget, sókamra és más pihentető dolgok várnak a szomszédban!
Árak: felöltés alatttovább...