homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Kocsis Éva
+36 1 327 0816

Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Ras al Khaimah

Keletről a Hajjar Hegység és az Ománi Szultánság, nyugatról a Perzsa Öböl határolja. Dubai egy órányi autóútra található. A modern buszjáratok óránként járnak a két Emírség között. Az Emirátus lenyűgöző turistaközpont, nyugodt kék tengerrel, tiszta, fehér homokos tengerpartokkal, változatos élővilággal. A golfozóknak is igazi  paradicsom! Látnivalók hosszú sora várja az ide érkezőket: óváros ( mecset, bazár, halászkikötő. erőd, múzeum). Októbertől márciusig, péntek reggelenként teveversenynek lehetünk a részesei, ami kihagyhatatlan szórakodás és az arab kultúra része. Horgászni is igazán érdemes menni, akár barrakuda, királyhal vagy tonhal is akadhat a horgunkra. A gyerekek a vizicsúszdaparkot fogják nagyon szeretni, több mint 50 féle csúszdával, vagy az Emirátusok legnagyon parkját, ahol elektromos autókkal lehet kocsikázni, de egyéb szórakozás létesítmények is várják a családokat. A programok sora végtelen: búvárkodás, madárles, ejtőernyőzés, quadozás, sivatagi szafari, koktélozás a tengerparti sétányon, vásárlás, sisha bárok, autentikus éttermek, hegymászás....minden ami egy kellemes és tartalmas nyaraláshoz kell.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Egy igazi paradicsomi nyaralás az egész családnak. Modern stílus, kitűnő szolgáltatások és pihentető, nyugodt légkör jellemzi. Ráadásul bejelentkezéskor mindenki egy nagyon finom csokis kekszet kap..dolce vita..
Ára: 236.300 Ft/fő/5 éj + 115.300 illetéktől

Ára: 286.300 Ft/fő/5 éj + 115.300 illetéktől
A szálloda a mesterséges „Al Marjan Island” elnevezésű félszigeten helyezkedik el, csodálatos vízi és sivatagi környezetben.
Ára: 291.100 Ft/fő/5 éj + 115.300 illetéktől
2013 nyarán nyitott elegáns, első osztályú luxusszálloda, gyönyörű környezetben egy golfpálya és a tengerpart között. Golfozóknak és a luxusminőség kedvelőinek, közel sem hatcsillagos áron!
Ára: 362.100 Ft/fő/5 éj +115.300 Ft illetéktől
Dubaitól egy órányira, luxus minőségű all inclusive ellátással vár ez a 345 m hosszú homokos tengerparton fekvő csodaszép szálloda. Családoknak is ideális.
Ára: 366.900 Ft/fő/6 éj +115.300 Ft/fő illetéktől
Egy tengerparti nyaralás során tökéletes helyszín a Ritz Carlton Al Wadi egy kis éghajlatváltozáshoz, szó szerint! Tölts egy felejthetetlen napot a sivatagban, majd szállj meg szinte a szabad ég alatt, egy sátortetős villában!
Ára: 538.100 Ft/fő/5 éj + 115.300 Ft/fő illetéktől
Feltöltés alatt
Ára: 666.900 Ft/fő/5 éj + 115.300 illetéktől
Fantasztikus városi szálloda előkelő szolgáltatásokkal, tetőréti medencével
Ára: 236.300 Ft/fő/6 éj + 115.300 illetéktől

Utazás

Az Emirates légitársaság járataival, Budapest-Dubai - Budapest útvonalon, átszállással A Qatar légitársasággal Ras Al Khaimahba is lehet repülni. Megállási lehetőség Dohában.

Az utazás időtartama

6 óra

Időeltolódás

+2 óra

Vízum

Magyar állampolgároknak nem szükséges. Az útleveleknek 6 hónapig érvényesnek kell lenniük.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nincs. Az útlevélnek 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Legjobb időszak az utazásra

februártól-júniusig, októbertől-decemberig

Időjárás

Tavasszal és ősszel nyárias meleg van, alacsony páratartalommal és eső nélkül. Télen hűsösebb, tavaszias hőmérséklet a jellemző és néha eshet az eső. Száraz, sivatagi klíma a jellemző, kevés csapadékkal. A nyári hónapokban a hőmérséklet meghaladhatja a 40 C -t.