homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Wales Fly & Drive

1.nap
Gépünk Birminghamben landol egy európai átszállást követően. Miután megbarátkoztunk a jobbkormányos kocsival, és rögzítettük, hogy a bal kezünkkel nem az irányjelzőt kapcsolgatjuk, hanem az ablaktörlőt és a sebességváltót, nyugat felé vesszük az irányt és megnézzük, mennyit is ér a velszi tartomány. Bő 3 órás autózás után, mely során megnézhetjük a világ első vashídját, Llandundo tengerparti üdülőhelyén foglaljuk el a szállást. A hotelben 3 éjszakát töltünk.

2. nap
A nap során Észak-Wales látnivalóit kereshetjük fel, megbizonyosodva Edward király várépítési mániájáról. Átautózhatunk Angelesey szigetére, meglátogathatjuk a leghosszabb nevű települést a világon, melyet terjedelmi okokból most nem nevezhetünk meg.

3. nap
Ez a nap a természeté. A Snowdonia Nemzeti Park szépségét csodáljuk, völgyeiben megbúvó apró falvait járjuk végig. Az egyik faluból hegyi fogaskerekűvel egészen a tartomány legmagasabb pontjára, az 1085 m magas Snowdonia csúcsra vonatozhatunk. A csúcsról jó idő esetén elképesztő körpanorámában lehet részünk. Persze a sportosabbak a turistaösvényt is választhatják!

4. nap
Reggel dél felé vesszük az irányt, mintegy 280 km-en keresztül észak-dél irányban átszeljük az országrészt. Rengeteg látnivaló akad útközben: várak, kolostorok, hangulatos kisvárosok, és a Brecon Beacons Nemzeti Park. Swansea közelében vár szállásunk, melyben 2 éjszakát töltünk.

5. nap
A wales-i világ vége mai kirándulásunk célpontja. Az országrész délnyugati csücskében fekszik St. David, hivatalosan is a legkisebb város Nagy-Britanniában. Katedrálisa és kolostora impozáns, az évszázadok folyamán rengeteg zarándok koptatta köveit. A környező vidék a Pembrokshire Coast National Park része.

6. nap
A huszadik század elején fejlődésnek indult walesi fővárost látogatjuk meg- Cardiff utcáin sétálva Viktória királynő idejébe csöppenünk vissza. Az impozáns parkok és neogótikus kastély mellett érdemes felkeresni a számtalan kitűnő múzeum és galéria valamelyikét.

7. nap
A reggelit követően visszatérünk Angliába: Birmingham nemzetközi repülőterét 2 órás autózással érjük el, majd egy délutáni járattal átszállással hazarepülünk.

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet 
- 6 éjszaka szállást a megadott szállodákban reggelivel, kétágyas szobákban, 
- A kategóriás gépkocsit korlátlan kilóméter használattal és biztosítással

Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket
- üzemanyag költséget 
- parkolási díjakat

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Mit szólnál ehhez?

Fedezd fel Rómát, majd indulj el az ország még kevésbé felfedezett vidékére, Umbriába. Azoknak ajánljuk ezt az utat, akik már Olaszország több részét felfedezték és szeretnének egy kicsit távolabb lenni a turisták által legkedveltebb városoktól. Ár: 239.400,-Ft/fő/hét-tőltovább...
Kanada óriási kiterjedésű ország, s amilyen hatalmas olyan sokszínű. Felhőkarcolós metropoliszok éppúgy várnak mint bájos kisvárosok, vadregényes természet és persze a világ egyik legszebb vízesése!
Ára: 600.000,-Ft/fő-től tovább...
Szlovénia egy kis ország rengeteg és változatos látnivalóval. Találhatunk itt 2800 méter magas hegyeket, cseppkőbarlangokat, hangulatos városokat és pihenhetünk mediterrán hangulatú strandjain is.
Ár: 128.400,-Ft/fő/hét-tőltovább...