homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fakultativ kirándulások Jamaikán

Kajaktúra
Kajakozz egy trópusi esőerdőben,  miközben a madarak csiripelését hallgatod. Útközben az idegenvezetőtől több információt is kaptok Jamaika csodálatos flórájáról és faunájáról (angol nyelvű idegenvezetés). Útközben lesz idő egy kis napozásra vagy fürdésre is.
Kb 2 órás program, a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 12 év.
Ára: 19.900,-Ft / fő

Canopy túra
Egy izgalmas túra Jamaika dzsungeljében. „Repülj” a fák koronájában, egy folyó vagy egy vizesés felett, biztosan felejthetlen lesz.
Kb 2 órás program (10.30 vagy 13.30), a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 10 év. A program nem ajánlott várandós, illetve hát- vagy nyakfájással rendelkező vendégeknek.
Ára: 26.300,-Ft / fő

Lovaglás és úszás a lovakkal
Pattanj nyeregbe és lovagolj egyet járatlan utakon, majd lovaddal együtt úszhattok a Karib-tengerben.
Kb 2 órás program, a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 7 év.
Ára: 21.900,-Ft / fő

Mit szólnál ehhez?

Ha szeretnétek a nyaralás alatt kirándulni, akkor már előre is foglalhattok kirándulásokat.tovább...
Egy kiváló programlehetőség azon utasainknak, akik szeretik a különleges állatvilágot, azon belül is a madárvilágot. Cuzco után könnyedén beilleszthető program, hiszen közvetlen járattal el lehet érni a Tambopata folyót, hogy ott aztán 2 éjszakát egy hangulatos lodge-ban eltöltve ismerkedjenek az élővilággal. A Tambopata Természetvédelmi Rezervátum több mint 600 madárfaj, 200 halfaj és 160 hüllőfaj és 1200 különböző pillangófaj lakhelye. Az őserdei szálláshelyről csónakkal és gyalog fedezzük fel a területet helyi angol idegenvezetőnk segítségével. Az őserdei szállások nagyon színvonalasak és kiváló étkezést biztosítanak az ott tartózkodás alatt. tovább...
Amennyiben kényelmesen szeretné felfedezni az Andok élővilágát, időt adva magának arra, hogy a külvilágot teljesen kizárja, ezt a programot ajánljuk Önnek. tovább...