homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fakultativ kirándulások Jamaikán

Kajaktúra
Kajakozz egy trópusi esőerdőben,  miközben a madarak csiripelését hallgatod. Útközben az idegenvezetőtől több információt is kaptok Jamaika csodálatos flórájáról és faunájáról (angol nyelvű idegenvezetés). Útközben lesz idő egy kis napozásra vagy fürdésre is.
Kb 2 órás program, a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 12 év.
Ára: 19.900,-Ft / fő

Canopy túra
Egy izgalmas túra Jamaika dzsungeljében. „Repülj” a fák koronájában, egy folyó vagy egy vizesés felett, biztosan felejthetlen lesz.
Kb 2 órás program (10.30 vagy 13.30), a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 10 év. A program nem ajánlott várandós, illetve hát- vagy nyakfájással rendelkező vendégeknek.
Ára: 26.300,-Ft / fő

Lovaglás és úszás a lovakkal
Pattanj nyeregbe és lovagolj egyet járatlan utakon, majd lovaddal együtt úszhattok a Karib-tengerben.
Kb 2 órás program, a szállodában vesznek fel benneteket. Minimális életkor: 7 év.
Ára: 21.900,-Ft / fő

Mit szólnál ehhez?

Ha a nyaralás alatt szeretnél néhány kirándulást is beiktatni, akkor válassz különleges vizes programok vagy egy szigettúra között.tovább...
Autózd körbe a szigetet, fedezd fel Jamaika csodálatos tájait és keresd fel a Bob Marley múzeumot!tovább...
Egy kiváló programlehetőség azon utasainknak, akik szeretik a különleges állatvilágot, azon belül is a madárvilágot. Cuzco után könnyedén beilleszthető program, hiszen közvetlen járattal el lehet érni a Tambopata folyót, hogy ott aztán 2 éjszakát egy hangulatos lodge-ban eltöltve ismerkedjenek az élővilággal. A Tambopata Természetvédelmi Rezervátum több mint 600 madárfaj, 200 halfaj és 160 hüllőfaj és 1200 különböző pillangófaj lakhelye. Az őserdei szálláshelyről csónakkal és gyalog fedezzük fel a területet helyi angol idegenvezetőnk segítségével. Az őserdei szállások nagyon színvonalasak és kiváló étkezést biztosítanak az ott tartózkodás alatt. tovább...