homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fakultativ kirándulások Aruba szigetén

Sea Trek
Egyedülálló élményben lesz része mindenkinek, még annak is, aki nem tud úszni. A résztvevők egy speciális ruhát kapnak, amivel a tenger alján sétálhatnak és csodálhatják meg az elővilágotm vagy akár egy Cessna 414-es elsüllyedt gépet. Semmilyen előképzettség nem kell a túrához. A séta, a felkészités ideje összesen kb. 1 óra. A túra a De Palm szigeten van, ahová az egésznapos belépőt meg kell venni, majd a Sea Trek pultjánál kell jelentkezni a kirándulásra.
Ára: 13.500,-Ft/fő

A  De Palm sziget 09.00-17.00 között van nyitva, komp kb. 15 percenként jár a szigetre. Port De Palm parkolójában ingyenesen letehetjük autónkat.
Fürdőruhát, törölközőt, napozókrémet vigyünk (nincs a szigeten), kényelmes lábbelit viseljünk, ne felejtsük a hotelben a fényképezőgépet sem.
Szolgáltatások a szigeten: korlátlan büféreggeli és büféebéd, egésznap snack, napozószékek, sznorkeling felszerelés (bérelhető), gyermekeknek vizipark, banánozás (min. 10 éves kor felett), különböző programok a strandon.
Belépő ára: 29.000,-Ft/fő

Atlantis tengeralattjáró kirándulás
Oranjestad központjából (Adventure Centre) induló kirándulás. Innen egy rövid transzfer van a kikötőbe, ahol a tengeralattjáróba szállhattok be. A hajó 130 láb mélyre visz le benneteket, ahonnan a Karib-tenger színes élővilágát csodálhatjátok meg. Kb 2 órás program, angol nyelvű idegenvezetéssel 11 vagy 12 órától. Minimális életkor: 5 év.
Ára: 27.000,-Ft/fő

Naplementés hajókázás Aruba partjainál
Ugye nem gondolod, hogy a naplementét a legjobb a parti homokos fövenyen élvezni? Még szebb látványban lesz részed egy katamaránról! Miközben a sziget partja előtt hajókáztok, trópusi koktélokat iszogathatsz, vagy helyi falatkákat is fogyaszthatsz. 2 órás kirándulás 17.30-tól. A szállodában vesznek fel bennetek, a kirándulás kb 2 órás.
Ára: 16.700,-Ft/fő

Fedezd fel Arubát egy félnapos kirándulás során
Reggel óra körül vesznek fel benneteket a szállodában, majd a sziget történelméről, látnivalóiról mesél nektek az idegenvezető. Meglátogatjátok a California világitótornyot, a Casibari sziklákat, az Alto Vista kápolnát és egy pillangófarmot is. A túra végén visszavisznek benneteket a hotelbe vagy a városközpontban is leszállhattok a buszról, hogy vásároljatok vagy ebédeljetek. Kb 3 órás kirándulás angol vagy spanyol nyelvű idegenvezetéssel.
Ára: 10.000,-Ft/fő

 

 

Mit szólnál ehhez?

Fedezd fel Jamaika hegyes-völgyes tájait különböző izgalmas kirándulások során.tovább...
Autózd körbe a szigetet, fedezd fel Jamaika csodálatos tájait és keresd fel a Bob Marley múzeumot!tovább...
Egy kiváló programlehetőség azon utasainknak, akik szeretik a különleges állatvilágot, azon belül is a madárvilágot. Cuzco után könnyedén beilleszthető program, hiszen közvetlen járattal el lehet érni a Tambopata folyót, hogy ott aztán 2 éjszakát egy hangulatos lodge-ban eltöltve ismerkedjenek az élővilággal. A Tambopata Természetvédelmi Rezervátum több mint 600 madárfaj, 200 halfaj és 160 hüllőfaj és 1200 különböző pillangófaj lakhelye. Az őserdei szálláshelyről csónakkal és gyalog fedezzük fel a területet helyi angol idegenvezetőnk segítségével. Az őserdei szállások nagyon színvonalasak és kiváló étkezést biztosítanak az ott tartózkodás alatt. tovább...