homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fakultativ kirándulások Aruba szigetén

Sea Trek
Egyedülálló élményben lesz része mindenkinek, még annak is, aki nem tud úszni. A résztvevők egy speciális ruhát kapnak, amivel a tenger alján sétálhatnak és csodálhatják meg az elővilágotm vagy akár egy Cessna 414-es elsüllyedt gépet. Semmilyen előképzettség nem kell a túrához. A séta, a felkészités ideje összesen kb. 1 óra. A túra a De Palm szigeten van, ahová az egésznapos belépőt meg kell venni, majd a Sea Trek pultjánál kell jelentkezni a kirándulásra.
Ára: 13.500,-Ft/fő

A  De Palm sziget 09.00-17.00 között van nyitva, komp kb. 15 percenként jár a szigetre. Port De Palm parkolójában ingyenesen letehetjük autónkat.
Fürdőruhát, törölközőt, napozókrémet vigyünk (nincs a szigeten), kényelmes lábbelit viseljünk, ne felejtsük a hotelben a fényképezőgépet sem.
Szolgáltatások a szigeten: korlátlan büféreggeli és büféebéd, egésznap snack, napozószékek, sznorkeling felszerelés (bérelhető), gyermekeknek vizipark, banánozás (min. 10 éves kor felett), különböző programok a strandon.
Belépő ára: 29.000,-Ft/fő

Atlantis tengeralattjáró kirándulás
Oranjestad központjából (Adventure Centre) induló kirándulás. Innen egy rövid transzfer van a kikötőbe, ahol a tengeralattjáróba szállhattok be. A hajó 130 láb mélyre visz le benneteket, ahonnan a Karib-tenger színes élővilágát csodálhatjátok meg. Kb 2 órás program, angol nyelvű idegenvezetéssel 11 vagy 12 órától. Minimális életkor: 5 év.
Ára: 27.000,-Ft/fő

Naplementés hajókázás Aruba partjainál
Ugye nem gondolod, hogy a naplementét a legjobb a parti homokos fövenyen élvezni? Még szebb látványban lesz részed egy katamaránról! Miközben a sziget partja előtt hajókáztok, trópusi koktélokat iszogathatsz, vagy helyi falatkákat is fogyaszthatsz. 2 órás kirándulás 17.30-tól. A szállodában vesznek fel bennetek, a kirándulás kb 2 órás.
Ára: 16.700,-Ft/fő

Fedezd fel Arubát egy félnapos kirándulás során
Reggel óra körül vesznek fel benneteket a szállodában, majd a sziget történelméről, látnivalóiról mesél nektek az idegenvezető. Meglátogatjátok a California világitótornyot, a Casibari sziklákat, az Alto Vista kápolnát és egy pillangófarmot is. A túra végén visszavisznek benneteket a hotelbe vagy a városközpontban is leszállhattok a buszról, hogy vásároljatok vagy ebédeljetek. Kb 3 órás kirándulás angol vagy spanyol nyelvű idegenvezetéssel.
Ára: 10.000,-Ft/fő

 

 

Mit szólnál ehhez?

Lenyűgöző természeti csodák és kikapcsolódás. Kaland és felfedezés a gyönyörű Samana szigetén.tovább...
A Karib térség legnagyobb vízi parkja! Gyere el és kapsz pár csókot a világ legédesebb palackorrú delfinjeitől, akik mellesleg, a világ legintelligensebb állatai. tovább...
Ha szeretnétek a nyaralás alatt kirándulni, akkor már előre is foglalhattok kirándulásokat.tovább...