homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Francia Polinézia


Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Francia Polinézia

Ezt a bámulatos szigetvilágot a szélrózsa minden irányából mélykék óceán veszi körül, és köszönhetően a remekül megőrzött korallzátonyoknak, búvároknak elsődleges célpont lehet! Azon nászutas párok, akik felejthetetlen élményeket szeretnének szerezni, különleges nászutas ajánlatokkal élhetnek. A legfontosabb és egyben legszebb szigetek maga Tahiti, ahol a főváros Papeete is található, ki ne ismerné Bora Bora víz fölé, cölöpökre épített kunyhóit és Moorea szigetének impozáns hegyeit? És ezek csak hárman voltak mind a 118 szigetből.
Az országban egyik-másik sziget könnyen elérhető 30-60 perces hajóúttal vagy még annál is rövidebb idő alatt hidroplánnal.
Minden sziget más és más, egyiknek a növényzete olyan, mintha smaragdot néznénk, máshol az állatvilág olyan, mint a Tarzan-filmekben - néhol a kettő egyszerre adja meg az adott sziget utánozhatatlan báját és eleganciáját.

PROGRAMOK

Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!
Tegye fel a kezét, aki nem menne el egy francia polinéz körútra! Helyes, egy kezet sem látok. Most lehetőség nyílik ezen páratlan szigetek megismerésére, úgyhogy vágjunk is bele!


Utazás

A legfontosabb repülőtér Papeete, ahová az Air France és az Air New Zealand, esetleg az Air Tahiti járataival lehet eljutni, Budapestről legalább két átszállással.

Az utazás időtartama

27-30 óra (átszállási időtől függően.

Időeltolódás

-11 óra

Vízum

Nem szükséges (90 napig).

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

Áprilistól októberig.

Időjárás

30°C körüli szokott lenni a hőmérséklet az év eleji és év végi hónapokban és a víz is ilyenkor a legideálisabb. A legkevésbé esős hónapok az év közepére esnek, ellenben a páratartalom, lévén hogy tengeren lévő szigetekről van szó, egész évben 70-80%-os, ezért a "hideg" idő is melegnek érződik.