homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Francia Polinézia


Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 20 454 1538

Francia Polinézia

Ezt a bámulatos szigetvilágot a szélrózsa minden irányából mélykék óceán veszi körül, és köszönhetően a remekül megőrzött korallzátonyoknak, búvárok elsődleges célpontja lehet! A felejthetetlen élményre vágyó nászutas párok különleges nászutas ajánlatok közül választhatnak. A legfontosabb és egyben legszebb szigetek egyike maga Tahiti, ahol a főváros Papeete is található. Ki ne ismerné Bora Bora víz fölé, cölöpökre épített kunyhóit és Moorea szigetének impozáns hegyeit? És ez csak három a szigetvilág 118 szigete közül.

Az országban egyik-másik sziget könnyen elérhető 30-60 perces hajóúttal, hidroplánnal pedig még gyorsabban átrepülhetünk közöttük. Minden sziget más és más: Egyiknek a növényzete olyan, mintha smaragdot néznénk, máshol az állatvilág olyan, mint a Tarzan-filmekben - néhol a kettő egyszerre adja meg az adott sziget utánozhatatlan báját és eleganciáját.

PROGRAMOK

Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!
Tegye fel a kezét, aki nem menne el egy francia polinéz körútra! Helyes, egy kezet sem látok. Most lehetőség nyílik ezen páratlan szigetek megismerésére, úgyhogy vágjunk is bele!


Utazás

A legfontosabb repülőtér Papeete, ahová az Air France és az Air New Zealand, esetleg az Air Tahiti járataival lehet eljutni, Budapestről legalább két átszállással.

Az utazás időtartama

27-30 óra (átszállási időtől függően).

Időeltolódás

-11 óra

Vízum

Nem szükséges (90 napig).

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

áprilistól októberig

Időjárás

30°C körüli szokott lenni a hőmérséklet az év eleji és év végi hónapokban és a víz is ilyenkor a legideálisabb. A legkevésbé esős hónapok az év közepére esnek, ellenben a páratartalom, lévén hogy tengeren lévő szigetekről van szó, egész évben 70-80%-os, ezért a "hideg" idő is melegnek érződik.