homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Dominikai köztársaság


Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika
+36 20 454 1529

Kocsis Éva
+36 20 454 1536

Dominikai köztársaság

Az első európai a szigeten Kolombusz Kristóf volt, aki több mint 500 évvel ezelőtt India helyett a mai Dominikai Köztársaság partjainál kötött ki. Az idelátogatók azóta sem tudnak betelni a sziget szépségével: végeláthatatlan fehérhomokos tengerpartok, kókuszpálma ligetek, napfény és kristálytiszta azúrkék tenger vár ránk ebben az édenkertben. De Dominika gyönyörű tengerpartján kívűl egyéb természeti, kulturális és történelmi érdekességekkel is büszkélkedhet. Itt található a karib térség legmagasabb hegye, legnagyobb tava, valamint a főváros Santo Domingo óvárosa a világörökség része. Az ország keleti részén található Punta Cana kétségkívül az egyik legszebb, ha nem a legszebb strandszakasza a karib szigetvilágnak. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyőrködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vizisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

PROGRAMOK

Fakultatív programok: Tegyük teljessé a dominikai nyaralást!Fakultatív programok: Tegyük teljessé a dominikai nyaralást!
Majometetés, esti Party Punta Cana-ban, átcsúszópályás erdőles, luxuskatamarán-túra? Ezek, és még több fakultatív program vár rád, ha Dominika felé veszed az irányt!


Utazás

Az Air France menetrend szerinti járataival, párizsi átszállással.

Az utazás időtartama

kb. 12 óra 30 perc

Időeltolódás

-6 óra

Vízum

Magyar állampolgárok részére szükséges, érkezéskor kell kiváltani a turista kártyát, amely 10 USD/fő. Az útlevélnek hazautazástól számítva 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

novembertől áprilisig

Időjárás

Az évi átlaghőmérséklet 28–31 C˚, az esősebb időszak pedig májustól októberig tart. Augusztusban és szeptemberben hurrikánok is előfordulhatnak a térségben.