homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Kocsis Éva
+36 20 454 1536

Hawaii

SZÁLLÁSOK

Waiokola, Big Island
Hatalmas kiterjedésű kertben elhelyezkedő szálloda, ahol definekkel úszásra is van lehetőség! A tengerpart mellett egy nagy tó is a fürdőzők és vízisportokat kedvelők rendelkezésre áll a szálloda területén.
Kaanapali Beach, Maui sziget
A két 40 emeletes toronyból álló szállodát egy út választja el a tengerparttól.
Központi elhelyezkedésű, közvetlenül a homokos tengerparton Waikiki Beachen. Stílusos szálloda mit a helyiek hawaii "First lady"-ként is emlegetnek.
Vulkanikus láván elhelyezkedő szálloda, kitűnő snorkelezési lehetőséggel. Esténként Manta ráják érkeznek az öbölbe, amelyek egy kihalófélban lévő faj, akár 7 méter hosszú példányokkal. Látványuk életre szóló élményt garantál.
Princeville, Kauai sziget
A híres luxusszállodalánc első Hawaii-i szigeteki tagja, Kauai sziget északi részén található és minden igényt kielégít. Magas színvonalú konyha és számos programlehetőség várja a legbujább növényzetű szigeten.

Utazás

Az Air France, a KLM vagy a Delta légitársaságok járataival, két átszállással.

Az utazás időtartama (átszállással, várakozással)

kb. 25 óra

Időeltolódás

-12 óra

Vízum

Esta regisztráció és bordó útlevél szükséges.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nem szükséges.

Legjobb időszak az utazásra

Egész évben kellemes az időjárás.
A száraz, meleg nyár májustól október végéig tart.

Időjárás

A szigetekre jellemző az egész éves viszonylag egyenletes hőmérséklet jellemző.  Májustól októberig  meleg, száraz időjárás és a novembertől április végéig hűvösebb és csapadékosabb. A nyári hőmérséklet 30 C a téli 26 C, és éjszakánként is csak néhány fokkal csökken a meleg. Trópusi időjárási jellege ellenére páratartalom soha nem magas. A különböző szigetek mikroklímája a domborzati viszonyok miatt változatos.