homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818
Kocsis Éva
+36 1 327 0816

HÍrek, ÉrdekessÉgek

Napelemmel működünk?

Napelemmel működünk?A téli depresszió, hivatalos nevén a szezonális hangulati zavar teljesen ismeretlen a 30. szélességi körnél "lejjebb" élők számára, mert ők még a téli hónapokban sem szenvednek a napfény hiányától... Tovább

Mennyit eszik egy óriás?

Mennyit eszik egy óriás?Akár 200 éven át is hízlalhatja magát ez a bámulatos élőlény... Tömege a 300 kilogrammot is elérheti. De mennyit eszik egy nap? Tovább

Seychelles

A Seychelles-szigetcsoportot számtalan sziget alkotja. Mindegyiket megnézni lehetetlen, de mindenki kiválaszthatja a számára legkedvesebbet. A kényelmet, luxust szeretők csodálatos szállodák közül választhatnak, de azok is megtalálhatják a számukra megfelelő helyet, akik magányra és érintetlen természeti környezetre vágynak. A partok fehér homokja és az óceán hihetetlenül kristálytiszta vize páratlan látványt nyújt. A partokat szegélyező csodálatos növényzet és a bennük megbúvó számtalan állatfaj mind arra vár, hogy felfedezzék. A Seychelles-szigeteken történelem előtti korokat idéző pillanat részesei lehetnek, ha felkeresik az óriásteknősöket élőhelyeiken. Ezek a csodálatos állatok a világtörténelem tanúi és a világörökség kincsei.  Aki már egyszer felkereste Seychelles-t, az többé nem tudja elfelejteni és minden vágya, hogy ismét láthassa ezt a gyönyörű szigetvilágot.

Mahé a legnagyobb Seychelle sziget, a lakosság 90 %- a itt lakik. Ezen a szigeten található a főváros Viktória, a legnagyobb kikötő és a nemzetközi repülőtér is. Ennek a különleges szigetnek a látványát a magas hegyek és a buja növényzet határozzák meg. Strandjai fehér homokosak. Északon a Beau Vallon a legnagyobb és a legnépszerűbb partszakasz. A lábat kényeztető finom homok, kristálytiszta víz, rendezett part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek várják az ide látogatókat. Bel Ombre a Beau Vallon folytatása. Picit messzebb a nyüzsgéstől, a part mentén elegáns szállodák, hotelek sorakoznak. Mahé délnyugati oldalán lévő partok egymást érik, keleten teljesen összeérnek. Ezek a partok kisebbek, hangulatuk nyugodtabb, mint az északiaké.
Praslin a Seychelles-szigetek második legnagyobb szigete, lakosainak száma 5000 körül van. Mahéról repülővel és hajóval lehet elérni. A repülőút kisgéppel 15-20 perc, a hajóút 1 óra. Baie Ste. Anne és Grand Anse a két város ahol a lakosság jelentős része él. Praslinon a  növényzet sokkal dúsabb, mint Mahén. A szigeten számos őshonos növény él. Legérdekesebb növénye a Coco de Mer (tengeri kókusz), mely különleges termése miatt vált ismerté. A Vallee de Mai nemzeti parkban csodálhatjuk meg a Coco de Mer-t, más őshonos növénnyel együtt. A kókusz védett, az országból kivinni tilos. Az érdekes formájú termés megvásárlására ritkán nyílik lehetőség. Ebben az esetben mindig ellátják egy számmal, mely biztosítja szabályos kivitelét az országból.  A sziget legmagasabb pontja 370 m.

La Digue 20 perces hajóútra van Praslin-tól. A negyedik legnagyobb és a harmadik legnépszerűbb hely a Seychelles-szigetek közül. Lakosainak száma 2000 fő körül van. Erre a szigetre csak hajóval lehet eljutni. A hely különlegessége az ökrös kocsi, mely taxiként is szolgál. Ez a sziget fő közlekedési eszköze. A szigeten csak néhány engedéllyel rendelkező autó közlekedik. La Digue a természet által különleges formájúra koptatott szikláiról vált ismerté. Ezek a fantasztikus gránitképződmények számtalan filmrendezőt és fényképészt megihlettek már. A szigetet látványos apró öblök szabdalják, melyeket fehér homok borít. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik rajongnak a természet szépségeiért.

Sainte Anne a legnagyobb Seychelles-sziget a Tengeri Nemzeti Parkban. Nevét a hasonló nevű hegyéről kapta. Ezen a helyen laktak az első francia telepesek, mielőtt gyarmatosították volna Mahé szigetét. Sainte Anne 3 tengerparttal rendelkezik. Remek adottságainak köszönhetően megtapasztalható a természet tökéletes harmóniája. Mahétól 3 km-re keletre található. Hajóval 15 perc alatt el lehet érni.
SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
A sziget legmozgalmasabb partszakaszán, Beau Vallon Bay-en található szálloda. 2012-ben teljesen felújították!
Ára: 268.500 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Feltöltés alatt
Ára:276.500 Ft/fő/hét + 115.700 Ft illetéktől
Nagycsaládosok elhelyezésére is kiválóan alkalmas, barátságos szálloda közvetlenül a tengerparton, Praslin szigetén.
Ára: 451.000 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől.
A szálloda 2013-ban csatlakozott a Hilton szállodacsaládhoz, és a márkának megfelelő színvonallal büszkélkedhet. Idillikus, laza eleganciájú, romantikus búvóhely.
Ára: 421.000 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől.
A szálloda egy seychellesi család tulajdonában van, privát tengerparttal és számos ingyenes programlehetőséggel, amelyet a szálloda kínál vendégei részére.
Ára: 419.100 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illeték-től
A fősziget legmozgalmasabb partszakaszán Beau Vallon Bay-en található, ár-érték arányban kiváló, pár évvel ezelőtt felújított szálloda.
Ára: 450.400 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Azok számára ideális választás ez a szálloda, akik szeretik a csendes nyaralást és a természetből, csendből szeretnének feltöltődni, ugyanakkor modern kényelemben és környezetben.
Ára: 463.600 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Maradj 8 éjszakát 6 éjszaka áráért! Reggel igyál meg egy kávét a fonott hintaszékben ülve az óceénparton, este csodáld a déli félteke csillagzatait a nyitott, sisha bárban. Biztosan felejthetetlen élmény lesz.
Ára: 504.600 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
La Digue sziget egyetlen 5 csillagos szállodája. A kerti villákat 2013-ban újították fel és elkészült a tengerparti nagy medencerész is. A szálloda egyszóval: lélegzetelállító!!
Ára: 620.100 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
A szálloda egy buja trópusi édenkert közepén fekszik a Beau Vallon Öböl déli csúcsánál.
Ára: 533.900 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
A híres Plantation hotelből átalakult néhány éve felújított szálloda, a fősziget Mahé déli részén található, csodálatos, vadregényes környezetben.
Ára: 576.800 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Vadonatúj szálloda a Seychelle-szigeteken, bámulatos környezetben. 2016 áprilisában nyitotta meg kapuit.
Ára: 590.400 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
A 2014 tavaszán nyitott vadonatúj, 5 csillagos szálloda, Seychelles legkedveltebb tengerpartján, a 2 km hosszú Beau Vallon Bay-en, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el.
Ára: 610.700 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Pihentető kikapcsolódás, luxus-, már-már fejedelmi körülmények között.
Ára: 696.500 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Ez az elegáns, mégis laza szálloda egy buja, zöld trópusi erdőben található, fehér homokos parton. Tökéletes választás lehet egy pihentető nyaraláshoz.
Ára: 718.800 Ft/fő/hét + 115.700 Ft illetéktől
Legkedvesebb szállodánk a Paradicsomi Seychelles-szigeteken. Nem csak két csodás tengerparttal, de fantasztikus konyhával és rengeteg szolgáltatással is büszkélkedhet. Nem utolsó sorban pedig ár-érték arányban is az egyik legjobb választás.
Ára: 732.600 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Seychelles harmadik legnagyobb szigetén, Silhouetten fekvő luxusszálloda. Hegyek, dzsungel, hoszú hófehér homokos partok...igazi romantika...Búvároknak is javasolt!
Ára: 777.300 Ft/fő-től illetékkel
Nagyon színvonalas szálloda, több partszakasszal és csodálatos golfpályával.
Ára: 906.800 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illeték
Az abszolút luxus, királyi minőségben, Praslin bámulatos szigetén.
Ára: 1.233.200 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Csodálatos luxusszálloda Praslin szigetén helyezkedik el és 5300 m2 hatalmas területével igazi privátszférát varázsol a pihenni vágyó vendégeink részére.
Ára: 1.360.600Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Ez a paradicsomi környezetben fekvő luxusszálloda Mahé sziget délnyugati részén található és a világ 10 legjobb nászutas szállodája között volt 2009-ben.
Ára: 1.432.600 Ft/fő/hét -től illetékkel
Fehér homokos partok, lakosztályok és villák, csodás környezet
Ára: 2.048.300 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől
Mahé sziget délnyugati részén található a csodás Maia Hotel. A Brit királynő testvére is itt lakott. Nagyon exclusive szálloda.
Ára: 2.302.800 Ft/fő/hét + 115.700 Ft/fő illetéktől

Utazás

A Qatar Airways járataival budapesti indulással, egy átszállással (Doha). 

Az utazás időtartama

kb. 13 óra

Időeltolódás

nincs

Vízum

Magyar állampolgárok számára nem szükséges.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás. Palackozott víz fogyasztása ajánlott.

Legjobb időszak az utazásra

október-november, március -május

Időjárás

Egész évben 23-28 °C között van az átlaghőmérséklet. Esős és forró időszak: november-április ekkor az átlaghőmérséklet 25-33 °C, május-október között szárazabb és hűvösebb az idő.

Seychelle szigetek - Kis Mahe túra
Városnézés során megtekintjük a nevezetességeket, majd megcsodáljuk a tájat egy kilátóból és fürdőzün Port Launay partján.
Tovább...

Seychelle szigetek - Botanikus kert - Anse Royal Beach
Látogass el velünk egy mesés botanikus kertbe, majd fürödj egyet a lenyűgöző királyi parton.
Tovább...

Seychelle szigetek - Nagy Mahé túra
Megtekintjük a város nevezetességeit, megnézzük a kilátást a La Misere kilátóból majd felfedezzük az Éden szigetet és annak kikötőjét.
Tovább...