homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Yucatán-félsziget fly & drive luxus hacienda szállodákkal

1. nap: Az esti órákban érkezünk meg Cancunba, ahol a repülőtéren felvesszük az autót. Az első éjszakát Cancunban, a Marriott Courtyard***** hotelben töltjük.

2. nap: Reggeli útra Ek Balam maja városába látogatunk el, ahol megnézzük többek között az Acropolist és a játékteret is. Utunkat Valladolid felé folytatjuk, ahol a kolostort, a Dzitnup cenote-t keressük fel, valamint sétálhatunk egyet a főtéren, a Zocalo-n is. Utunk Izamal-on át San Jose Cholulba vezet, ahol a következő 2 éjszakát fogjuk tölteni (Hacienda San Jose Cholul*****). Kb. 400 km.

3. nap: A mai napon a Yucatán-félsziget fővárosát, Merida-t fedezhetjük fel. A paseo de Montejo úton számtalan gyönyörű épület sorakozik, felkereshetjük a katedrálist, a kormányzói palotát vagy a helyi tradicionális piacot is. A napot Dzibilchaltun 7 baba templom és egy kristálytiszta vizű cenote meglátogatásával zárhatjuk. Kb 50 km.

4. nap: Reggeli után Uxmal hires romjaihoz megyünk, itt a Jósok templomát, az Apácák négyszögét és a játékteret csodálhatjuk meg. Utunk Kabah felé folytatódik (Maszkok temploma, palota), majd Labna következik (palota, 40 méter hosszú Las Columnas templom) mielőtt új szálláshelyünkre érünk (Hacienda Uayamon*****). Kb 270 km.

5. nap: Ma Edzna felfedezése vár ránk az ötszintes, kb 30 méter magas piramissal, majd az innen kb 60 km-re levő Campeche-be látogatunk el, ahol felkeressük a Baluartes bástyás erőditményt, a Principal parkot, a katedrálist, az Escultura Maya Múzeumot és a Mansión Caravajal-t. Az éjszakát a Hacienda Santa Rosa*****-ban fogjuk tölteni. Kb 210 km.

6. nap: Reggeli után Celestun-ba indulunk el (Chunchucmil városán át), ahol rózsaszinű flamingókat figyelhetünk meg a lagúnán való hajókázás során. A Temezon felé vezető úton lehetőségünk van bepillantani egy korábbi szizálültetvényre (Hacienda Yaxcopoil) is. Szállásunk ismét egy új haciendában lesz (Hacienda Temozon*****). Kb 165 km.

7. nap: A félsziget legismertebb maja piramasa, Chichen Itza vár ma ránk a Kukulkan piramissal, a játéktérrel és az Obszervatóriummal. Délután indulunk vissza Valladolid-on keresztül Cancunba, ahol leadjuk az autót és hazarepülőn (vagy meghoszabbitjuk kirándulásunkat egy kis tengerparti lazitással).

8. nap: Hazaérkezés.

Az ár minimum 2 fő együttes utazása esetén érvényes!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegy turista osztályon
- szállás 6 éjszakára 5 csillagos luxusszállodákban, standard kétágyas szobákban reggelivel
- autóbérlés 7 napra (kiskategóriás)
- információs anyagok (német nyelven)

A részvételi dij nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték (kb 110.000 Ft/fő)
- betegség-, baleset-, poggyász biztositás
- sztornóbiztositás
- üzemanyag, parkolási dijak, belépők, borravaló, autópálya díjak

Információk az autóbérléshez:
- autótípust nem tudunk garantálni, csak méretet!
- a sofőrnek min. 25 évesnek kell lenni, min. 1 éves jogositvánnyal kell rendelkeznie (21 - 25 éves kor között felárat alkalmaznak)
- másodvezető díj benne van az árban (1 fő)
- az autó vezetőjének saját névre szóló, dombornyomásos bankkártyával kell rendelkeznie, amelyen blokkolni fognak kauciót (kb 600 USD)
- az ár tartalmazza: korlátlan km használat, törés-, lopás biztositás önrész nélkül (az önrészt az ügyfél utólag kapja vissza), különböző adók
- ha az autót tele tankkal kapják, akkor tele tankkal kell visszavinni, ellenkező esetben felszámolják a benzint + extra díjat is

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotelek foglalására is (felár ellenében).

A táblázatban megadott csomagárak egy főre, minimum 2 fő együttes utazása és szabad helyek függvényében érvényesek!

Csomagár/fő/hét kétágyas standard szobában
2014.11.01-12.14.368 700 Ft
2015.01.10-03.22.436 500 Ft
2015.03.23-04.11.466 200 Ft
2015.04.12-30.399 900 Ft
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Mit szólnál ehhez?

Ha valahol minden sarkon van egy kastély, az Franciaország. Ha valahol minden domb mögött szőlészt bújik meg, az Franciaország. Ugorj kocsiba, és fedezd fel te magad a Loire völgyének borkülönlegességeit, és ámulj a szebbnél szebb kastélyokat, palotákat!
Ára: Már 229.000 Ft/fő/8 nap csomagártóltovább...
A mindig zöld Írország egész évben várja a látogatókat. Kevéssé ismert, hogy mennyire enyhe az ír tél, akár 15 fokos, kellemes januári napsütésben is autózhatunk és csodálhatjuk a szépségesen zord kastélyokat és a magával ragadó békés ír tájat.tovább...
Csaknem négyezer kilométer, nyolc államon keresztül Chicagótól a kaliforniai Santa Monicaig: ez "minden utak anyja", a 66-os főút. A harmincas években milliók vágtak neki egy jobb élet reményében, s most Te is bejárhatod a legendás útvonal izgalmasabb, nyugati részét Texastól Los Angelesig. Ára 259.500,-Ft/fő + illetéktől (kb 114.000,-Ft).tovább...

HÍREK, ÉRDEKESSÉGEK

Varázslatos Maya romváros

Varázslatos Maya romvárosElképesztő építészeti csoda: Chichén Itza egyik piramistemplomának árnyéka a tavaszi és őszi napéjegyenlőségkor egy templomból előkúszó kígyó alakját jeleníti meg! Tovább