homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Yucatán-félsziget fly & drive luxus hacienda szállodákkal

1. nap: Az esti órákban érkezünk meg Cancunba, ahol a repülőtéren felvesszük az autót. Az első éjszakát Cancunban, a Marriott Courtyard***** hotelben töltjük.

2. nap: Reggeli útra Ek Balam maja városába látogatunk el, ahol megnézzük többek között az Acropolist és a játékteret is. Utunkat Valladolid felé folytatjuk, ahol a kolostort, a Dzitnup cenote-t keressük fel, valamint sétálhatunk egyet a főtéren, a Zocalo-n is. Utunk Izamal-on át San Jose Cholulba vezet, ahol a következő 2 éjszakát fogjuk tölteni (Hacienda San Jose Cholul*****). Kb. 400 km.

3. nap: A mai napon a Yucatán-félsziget fővárosát, Merida-t fedezhetjük fel. A paseo de Montejo úton számtalan gyönyörű épület sorakozik, felkereshetjük a katedrálist, a kormányzói palotát vagy a helyi tradicionális piacot is. A napot Dzibilchaltun 7 baba templom és egy kristálytiszta vizű cenote meglátogatásával zárhatjuk. Kb 50 km.

4. nap: Reggeli után Uxmal hires romjaihoz megyünk, itt a Jósok templomát, az Apácák négyszögét és a játékteret csodálhatjuk meg. Utunk Kabah felé folytatódik (Maszkok temploma, palota), majd Labna következik (palota, 40 méter hosszú Las Columnas templom) mielőtt új szálláshelyünkre érünk (Hacienda Uayamon*****). Kb 270 km.

5. nap: Ma Edzna felfedezése vár ránk az ötszintes, kb 30 méter magas piramissal, majd az innen kb 60 km-re levő Campeche-be látogatunk el, ahol felkeressük a Baluartes bástyás erőditményt, a Principal parkot, a katedrálist, az Escultura Maya Múzeumot és a Mansión Caravajal-t. Az éjszakát a Hacienda Santa Rosa*****-ban fogjuk tölteni. Kb 210 km.

6. nap: Reggeli után Celestun-ba indulunk el (Chunchucmil városán át), ahol rózsaszinű flamingókat figyelhetünk meg a lagúnán való hajókázás során. A Temezon felé vezető úton lehetőségünk van bepillantani egy korábbi szizálültetvényre (Hacienda Yaxcopoil) is. Szállásunk ismét egy új haciendában lesz (Hacienda Temozon*****). Kb 165 km.

7. nap: A félsziget legismertebb maja piramasa, Chichen Itza vár ma ránk a Kukulkan piramissal, a játéktérrel és az Obszervatóriummal. Délután indulunk vissza Valladolid-on keresztül Cancunba, ahol leadjuk az autót és hazarepülőn (vagy meghoszabbitjuk kirándulásunkat egy kis tengerparti lazitással).

8. nap: Hazaérkezés.

Az ár minimum 2 fő együttes utazása esetén érvényes!

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegy turista osztályon
- szállás 6 éjszakára 5 csillagos luxusszállodákban, standard kétágyas szobákban reggelivel
- autóbérlés 7 napra (kiskategóriás)
- információs anyagok (német nyelven)

A részvételi dij nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték (kb 110.000 Ft/fő)
- betegség-, baleset-, poggyász biztositás
- sztornóbiztositás
- üzemanyag, parkolási dijak, belépők, borravaló, autópálya díjak

Információk az autóbérléshez:
- autótípust nem tudunk garantálni, csak méretet!
- a sofőrnek min. 25 évesnek kell lenni, min. 1 éves jogositvánnyal kell rendelkeznie (21 - 25 éves kor között felárat alkalmaznak)
- másodvezető díj benne van az árban (1 fő)
- az autó vezetőjének saját névre szóló, dombornyomásos bankkártyával kell rendelkeznie, amelyen blokkolni fognak kauciót (kb 600 USD)
- az ár tartalmazza: korlátlan km használat, törés-, lopás biztositás önrész nélkül (az önrészt az ügyfél utólag kapja vissza), különböző adók
- ha az autót tele tankkal kapják, akkor tele tankkal kell visszavinni, ellenkező esetben felszámolják a benzint + extra díjat is

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotelek foglalására is (felár ellenében).

A táblázatban megadott csomagárak egy főre, minimum 2 fő együttes utazása és szabad helyek függvényében érvényesek!

Csomagár/fő/hét kétágyas standard szobában
2014.11.01-12.14.368 700 Ft
2015.01.10-03.22.436 500 Ft
2015.03.23-04.11.466 200 Ft
2015.04.12-30.399 900 Ft
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Mit szólnál ehhez?

Hajdan volt arab kalifák palotái, apró, festői falvak, flamenco, fiesta, bikaviadalok no és persze végtelen, napos tengerpart: ez Andalúzia, az utolsó mór sóhajok földje. Látogass el a vidékre, amely Velazquezt és Picasso-t adta a világnak! Ár: 173.700,-Ft/fő/hét + 24.000,-Ft illetéktőltovább...
Kalifornia, az Arany Állam, az amerikai álom és a Vadnyugat keveréke. A lélegzetelállító metropoliszok és elképesztő természeti csodák szinte sokkolják a látogatót. S akkor még nem beszéltünk a kormányzói palotában székelő Terminátorról... Ár: 299.000.- Ft/fő/12 nap csomagártól.tovább...
A 4 leghíresebb hawaii szigetet járhatjuk be a közel két hetes nyaralás alatt, ami után joggal mondhatjuk el, hogy jártunk a földi Paradicsomban.tovább...