homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Wales Fly & Drive

1.nap
Gépünk Birminghamben landol egy európai átszállást követően. Miután megbarátkoztunk a jobbkormányos kocsival, és rögzítettük, hogy a bal kezünkkel nem az irányjelzőt kapcsolgatjuk, hanem az ablaktörlőt és a sebességváltót, nyugat felé vesszük az irányt és megnézzük, mennyit is ér a velszi tartomány. Bő 3 órás autózás után, mely során megnézhetjük a világ első vashídját, Llandundo tengerparti üdülőhelyén foglaljuk el a szállást. A hotelben 3 éjszakát töltünk.

2. nap
A nap során Észak-Wales látnivalóit kereshetjük fel, megbizonyosodva Edward király várépítési mániájáról. Átautózhatunk Angelesey szigetére, meglátogathatjuk a leghosszabb nevű települést a világon, melyet terjedelmi okokból most nem nevezhetünk meg.

3. nap
Ez a nap a természeté. A Snowdonia Nemzeti Park szépségét csodáljuk, völgyeiben megbúvó apró falvait járjuk végig. Az egyik faluból hegyi fogaskerekűvel egészen a tartomány legmagasabb pontjára, az 1085 m magas Snowdonia csúcsra vonatozhatunk. A csúcsról jó idő esetén elképesztő körpanorámában lehet részünk. Persze a sportosabbak a turistaösvényt is választhatják!

4. nap
Reggel dél felé vesszük az irányt, mintegy 280 km-en keresztül észak-dél irányban átszeljük az országrészt. Rengeteg látnivaló akad útközben: várak, kolostorok, hangulatos kisvárosok, és a Brecon Beacons Nemzeti Park. Swansea közelében vár szállásunk, melyben 2 éjszakát töltünk.

5. nap
A wales-i világ vége mai kirándulásunk célpontja. Az országrész délnyugati csücskében fekszik St. David, hivatalosan is a legkisebb város Nagy-Britanniában. Katedrálisa és kolostora impozáns, az évszázadok folyamán rengeteg zarándok koptatta köveit. A környező vidék a Pembrokshire Coast National Park része.

6. nap
A huszadik század elején fejlődésnek indult walesi fővárost látogatjuk meg- Cardiff utcáin sétálva Viktória királynő idejébe csöppenünk vissza. Az impozáns parkok és neogótikus kastély mellett érdemes felkeresni a számtalan kitűnő múzeum és galéria valamelyikét.

7. nap
A reggelit követően visszatérünk Angliába: Birmingham nemzetközi repülőterét 2 órás autózással érjük el, majd egy délutáni járattal átszállással hazarepülünk.

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet 
- 6 éjszaka szállást a megadott szállodákban reggelivel, kétágyas szobákban, 
- A kategóriás gépkocsit korlátlan kilóméter használattal és biztosítással

Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illetéket
- üzemanyag költséget 
- parkolási díjakat

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Csomagár/fő
2016.09.01-2016.10.31.149 000 Ft
2017.03.01.-2017.05.31.149 000 Ft
2017.06.01-2017.08.31.164 000 Ft
Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Mit szólnál ehhez?

Csaknem négyezer kilométer, nyolc államon keresztül Chicagótól a kaliforniai Santa Monicaig: ez "minden utak anyja", a 66-os főút. A harmincas években milliók vágtak neki egy jobb élet reményében, s most Te is bejárhatod a legendás útvonal izgalmasabb, nyugati részét Texastól Los Angelesig. Ára 259.500,-Ft/fő + illetéktől (kb 114.000,-Ft).tovább...
A Yucatán-felszigeten levő maja romok látogathatjuk végig úgy, hogy szállásaink 5*-os, luxus hacienadákban lesznek. Természetesen a programot egy tengerparti pihenéssel is meghosszabbithatjuk! Ára 368.700,-Ft/fő + 110.000,-Ft illetéktőltovább...
Az ötödik kontinens teljesen más világ. Mintha egy másik bolygón járnál, mások a növények, mások az állatok, mások az illatok. Kicsit hosszú az út, de hidd el, megéri. Csak Te, az autó és a kenguruk! tovább...