homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Vitorlázás a Karib-tengeren (cancuni indulással)

  1. nap: A hajóra 12 óra körül szállunk fel, a cancuni La Amada kikötőben, majd az Isla Mujeres felé vesszük az irányt. Útközben megállunk egyet, ahol a korallzátonynál sznorkelezhetünk vagy kajakozhatunk is. Sportolás után a hajón ebédelünk, majd kiszállunk a szigeten és golfautóval fedezzük azt fel. Este a szigeten nézhetjük meg a naplementét, sétálhatunk egyet a város utcáin, vagy vásárolhatunk is. A vacsorát a hajón fogjuk elfogyasztani.

  2. nap: Ha korán kelünk, akkor fantasztikus napfelkeltét láthatunk, majd reggelizzünk és csobbanjunk egyet a sziget északi strandján. 13 óra körül térünk vissza a hajóra, ahol az ebédet szolgálják majd fel nekünk. Hajónk a mexikói partok előtt halad el, egészen Cancuntól délre, Puerto Morelos strandjáig. Itt újra megcsodálhatjuk a Karib-tenger élővilágát sznorkelezés közben, vagy kajakozhatunk is. Ha partra szállunk, akkor fedezzük fel Puerto Morelos városkát romantikus kis templomával, keskeny utcáival. Vacsoránkat újra a hajón fogjuk elfogyasztani.

  3. nap: A délelőtt a pihenésé, fürdőzésé, majd 13 óra körül ebédelünk, hogy folytassuk utunkat Cozumel, mexikó harmadik legnagyobb szigete felé. A 3 órás út alatt horgászhatunk is, kis szerencsével tonhal vagy arany makréla is a horgunkra akadhat. A szigetre való érezés után újra fürödhetünk, sznorkelezhetünk egyet, és utána pedig barangoljunk kicsit a szigeten. Vacsoránkat megint a hajón élvezhetjük, ahonnan gyönyörű kilátás nyilik Cozumelre.

  4. Reggeli után ugorjunk még be egy frissitő úszásra a tengerbe, vagy menjünk el egy búvárkirándulásra (a kirándulás ára nincs benne a részvételi dijban). 11 óra körül hajónk Puerto Aventuras felé indul, az út alatt fogunk ebédelni. Utolsó esténket Puerto Aventuras közelében fogjuk tölteni, keressük fel a kis kikötőt kedves bárjaival és éttermeivel.
  5. nap: reggeli után köt ki a hajónk Tulum városában, ahol egy tengerparti szállodában tölthetünk még pár napot.

A részvételi dij tartalmazza:
-      4 éjszaka a hajó fedélzetén
-      4 reggeli, 4 ebéd és 4 vacsora
-      alkoholmentes italok, bor, sör és snack a hajó fedélzetén
-      angolul beszélő személyzet a hajón
-      sznorkeling- és horgászfelszerelés, kajak
-      információs anyag

A részvételi dij nem tartalmazza:
-      nemzeti park belépők és búvárfelszerelés

Egyéb információk:
-      a programon 12 éves kor felettiek vehetnek részt
-      választhatnak a Murielle yacht és az Amura katamarán között
-      indulási időpontok: 2014. november 11., december 09., 2015. január 13., február 17., március 10., április 21.  

Részvételi dij:
- Murielle Yacht 346.100,-Ft/fő
- Amura Katamarán: 415.900,-Ft/fő

 

Mit szólnál ehhez?

7 éjszakás nyaralóprogramjainkhoz kérhető 2 egésznapos és egy félnapos kirándulás, amelyek során felfedezhetik a sziget szépségeit. A kirándulások általában angol nyelvűek, de bizonyos napokon magyar nyelven is vannak.tovább...
Fedezd fel Jamaika hegyes-völgyes tájait különböző izgalmas kirándulások során.tovább...
Fedezd fel a Karib-szigetek 3 gyöngyszemét egy utazás során. Luxusszállodákban lesz a szállásod, igérjük feledhetetlen élmény lesz.tovább...