homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Toszkána Fly & Drive vagy saját autóval

0.nap
Saját autóval indulás esetén a 0. napon indulsz itthonról és kb 6 órás autózással jutsz el Triesztbe, ahol a szállásod is lesz.

1.nap

Repülős utazás esetén a déli órákban érkeztek Pisába, a reptéren veszitek fel az autót, majd a szállásra hajtotok. Délután elég időd lesz még arra, hogy, közelről megvizsgáld a ferde torony dőlésszögét, valamint a többi látványosságot. Szállás Pisában.

2.nap
A kiadós reggeli után Sienába indultok. Többféle útvonal közül választhatsz, útba ejtheted Volterra bájos kisvárosát, s megpihenhetsz Olaszország egyik leggyönyörűbb terén a Piazza dei Piori-n. Innen alig több, mint egy óra múltán Sienába érkezel, az éjszakát is itt töltöd egy közeli kisvárosban, Siena közelében.

3.nap
Sienában ezernyi látnivaló fogad, itt töltöd az egész napot. Megcsodálod a legyező alakú főtér középkori palotáit, legyőzve a harangtorony 505 lépcsőfokát, ámuldozva nézel szét a magasból. Észak felé, Firenze irányában Chianti hullámzó dombjaiban gyönyörködsz. A látványtól megrészegülve térsz vissza a toronyból, pedig még csak most készülsz a borkóstolóra...
Szállás Siena közelében.

4.nap
Bő fél órás autózással éred el Toszkána fővárosát, Firenzét. A reneszánsz bölcsőjének és központjának számító település macskaköves utcái és terei, palotái és kávézói, múzeumai és templomai súlyos próbatételt jelentenek az érzékszervek számára. Persze a Ponte Vecchio, az Uffizi és Pitti-palota kihagyhatatlan, csakúgy, mint egy pezsgős és/vagy fügés fagylalt a Vivoli cukrászdában. Szállás Siena közelében.

5.nap
San Gimignano, Toszkána híres „tornyos városa” csupán 50 km-re fekszik Sienától. Az út erdő borította dombok, középkori várak, kőből rakott tanyaházak között vezet. A középkorban épült mintegy hetven toronyból mára tizennégy maradt meg San Gimignánóban, így is impozáns látványt nyújtva. Lehetőleg délután érkezz, mikor a turistabuszok már elhagyták a várost.
Szállás Siena közelében-ban.

6.nap
Mátyás királyunk kortársa, a reneszánsz pápa, II. Pius drágakőhöz hasonlatos, tökéletes városról álmodozott. Derék talján építészei nem is okoztak csalódást Őszentségének, s felépült Pienza, ez a Sienától 55 km-re található ideális reneszánsz város. Olyan tökéletes állapotban őrződtek itt meg a középkori épületek, hogy Zefirelli nem Veronában, hanem itt, Pienzában forgatta a Rómeó és Júliát. A városban járva mindenképpen kóstold meg híres helyi kecskesajtot, a Pecorino di Pienza-t.
Szállás Siena közelében.

7.nap
Keletre indulsz a hegyek irányába. A Trasimeno-tó partján sétálgatsz, majd felkapaszkodsz a 600 méter magasan fekvő ősi etruszk városba, Cortonába. Innen Arezzóba látogatsz, csodaszép templomokban, és freskókban gyönyörködsz. Mielőtt visszaindulnál Sienába, a Piazza Grandén egy capuccino mellett élvezed a dolce vitát.
Szállás Siena közelében.
Ha saját autóval indultál, akkor Velence felé veszed az irányt, ahova kb 3,5 óra autózással érkezel meg. Mestre-ben lesz a szállás, ahol leteszed az autót és kb 15 perc alatt (busszal vagy vonattal) akár a gondolák városát is meglátogathatod.

8.nap
A reggeli után két órás autózással tértek vissza Pisába, ahol a kora délutáni géppel repültök haza. Saját autós utazás esetén pedig Magyarország felé veszed az irányt.

Lehetőség van a programot egyénileg, saját autóval is megszervezni, ebben az esetben az első éjszaka Pisa helyett Triesztben lesz, így nem kell egyben levezetnetek 1.100 km-t, és hazafelé +1 éjszakára Velence mellett, Mestre-ben álltok meg.

Repülős út esetén az ár tartalmazza:
- repülőjegyet és reptéri illetéket a Ryanair közvetlen járatával Pisába
- szállást 1 éjszakára Pisa-ban+6 éjszakára Siena környékén 4*-os szállodákban reggelivel, kétágyas szobában
- autóbérlést 7 napra korlátlan kilométer használattal, biztosítással

Saját autó esetén az ár tartalmazza:
- poggyászdíjat a repülőn
- szállást 1 éjszakára Triesztben + 6 éjszakára Siena környékén és 1 éjszakára Mestrében, 4*-os szállodákban reggelivel, kétágyas szobában
- ajándék hasznos, magyar nyelvű utikönyvet

Az ár nem tartalmazza:
- idegenforgalmi adó
- további étkezések
- üzemanyagot, parkolási díjakat
- belépőket

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

A MEGADOTT PROGRAM BÁRHOGYAN MÓDOSÍTHATÓ!

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Csomagár/fő repülővel, bérautóvalCsomagár/fő saját autóval
2018.04.01-06.15.
2018.09.15-11.01.
182 300 Ft115 200 Ft
2018.06.15-09.15.
189 500 Ft115 200 Ft
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Mit szólnál ehhez?

Fedezd fel Spanyolország legszebb homokos strandjait és pezsgő, izgalmas városait, ősi kastélyait, világklasszis borait és ételeit.tovább...
Repülj az örök tavasz szigetére, gyönyörű hegyek, szerpentinek, egész évben kellemes 20-25 fok közötti hőmérséklet vár! Ár: 179.500,-Ft/fő/hét + 50.000,-Ft illetéktőltovább...
Ha valahol minden sarkon van egy kastély, az Franciaország. Ha valahol minden domb mögött szőlészt bújik meg, az Franciaország. Ugorj kocsiba, és fedezd fel te magad a Loire völgyének borkülönlegességeit, és ámulj a szebbnél szebb kastélyokat, palotákat!
Ára: Már 229.000 Ft/fő/8 nap csomagártóltovább...