homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Toszkána Fly & Drive vagy saját autóval

0.nap
Saját autóval indulás esetén a 0. napon indulsz itthonról és kb 6 órás autózással jutsz el Triesztbe, ahol a szállásod is lesz.

1.nap

Repülős utazás esetén a déli órákban érkeztek Pisába, a reptéren veszitek fel az autót, majd a szállásra hajtotok. Délután elég időd lesz még arra, hogy, közelről megvizsgáld a ferde torony dőlésszögét, valamint a többi látványosságot. Szállás Pisában.

2.nap
A kiadós reggeli után Sienába indultok. Többféle útvonal közül választhatsz, útba ejtheted Volterra bájos kisvárosát, s megpihenhetsz Olaszország egyik leggyönyörűbb terén a Piazza dei Piori-n. Innen alig több, mint egy óra múltán Sienába érkezel, az éjszakát is itt töltöd egy közeli kisvárosban, Siena közelében.

3.nap
Sienában ezernyi látnivaló fogad, itt töltöd az egész napot. Megcsodálod a legyező alakú főtér középkori palotáit, legyőzve a harangtorony 505 lépcsőfokát, ámuldozva nézel szét a magasból. Észak felé, Firenze irányában Chianti hullámzó dombjaiban gyönyörködsz. A látványtól megrészegülve térsz vissza a toronyból, pedig még csak most készülsz a borkóstolóra...
Szállás Siena közelében.

4.nap
Bő fél órás autózással éred el Toszkána fővárosát, Firenzét. A reneszánsz bölcsőjének és központjának számító település macskaköves utcái és terei, palotái és kávézói, múzeumai és templomai súlyos próbatételt jelentenek az érzékszervek számára. Persze a Ponte Vecchio, az Uffizi és Pitti-palota kihagyhatatlan, csakúgy, mint egy pezsgős és/vagy fügés fagylalt a Vivoli cukrászdában. Szállás Siena közelében.

5.nap
San Gimignano, Toszkána híres „tornyos városa” csupán 50 km-re fekszik Sienától. Az út erdő borította dombok, középkori várak, kőből rakott tanyaházak között vezet. A középkorban épült mintegy hetven toronyból mára tizennégy maradt meg San Gimignánóban, így is impozáns látványt nyújtva. Lehetőleg délután érkezz, mikor a turistabuszok már elhagyták a várost.
Szállás Siena közelében-ban.

6.nap
Mátyás királyunk kortársa, a reneszánsz pápa, II. Pius drágakőhöz hasonlatos, tökéletes városról álmodozott. Derék talján építészei nem is okoztak csalódást Őszentségének, s felépült Pienza, ez a Sienától 55 km-re található ideális reneszánsz város. Olyan tökéletes állapotban őrződtek itt meg a középkori épületek, hogy Zefirelli nem Veronában, hanem itt, Pienzában forgatta a Rómeó és Júliát. A városban járva mindenképpen kóstold meg híres helyi kecskesajtot, a Pecorino di Pienza-t.
Szállás Siena közelében.

7.nap
Keletre indulsz a hegyek irányába. A Trasimeno-tó partján sétálgatsz, majd felkapaszkodsz a 600 méter magasan fekvő ősi etruszk városba, Cortonába. Innen Arezzóba látogatsz, csodaszép templomokban, és freskókban gyönyörködsz. Mielőtt visszaindulnál Sienába, a Piazza Grandén egy capuccino mellett élvezed a dolce vitát.
Szállás Siena közelében.
Ha saját autóval indultál, akkor Velence felé veszed az irányt, ahova kb 3,5 óra autózással érkezel meg. Mestre-ben lesz a szállás, ahol leteszed az autót és kb 15 perc alatt (busszal vagy vonattal) akár a gondolák városát is meglátogathatod.

8.nap
A reggeli után két órás autózással tértek vissza Pisába, ahol a kora délutáni géppel repültök haza. Saját autós utazás esetén pedig Magyarország felé veszed az irányt.

Lehetőség van a programot egyénileg, saját autóval is megszervezni, ebben az esetben az első éjszaka Pisa helyett Triesztben lesz, így nem kell egyben levezetnetek 1.100 km-t, és hazafelé +1 éjszakára Velence mellett, Mestre-ben álltok meg.

Repülős út esetén az ár tartalmazza:
- repülőjegyet és reptéri illetéket a Ryanair közvetlen járatával Pisába
- szállást 1 éjszakára Pisa-ban+6 éjszakára Siena környékén 4*-os szállodákban reggelivel, kétágyas szobában
- autóbérlést 7 napra korlátlan kilométer használattal, biztosítással

Saját autó esetén az ár tartalmazza:
- poggyászdíjat a repülőn
- szállást 1 éjszakára Triesztben + 6 éjszakára Siena környékén és 1 éjszakára Mestrében, 4*-os szállodákban reggelivel, kétágyas szobában
- ajándék hasznos, magyar nyelvű utikönyvet

Az ár nem tartalmazza:
- idegenforgalmi adó
- további étkezések
- üzemanyagot, parkolási díjakat
- belépőket

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

A MEGADOTT PROGRAM BÁRHOGYAN MÓDOSÍTHATÓ!

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Csomagár/fő repülővel, bérautóvalCsomagár/fő saját autóval
2018.04.01-06.15.
2018.09.15-11.01.
182 300 Ft115 200 Ft
2018.06.15-09.15.
189 500 Ft115 200 Ft
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Mit szólnál ehhez?

Hajdan volt arab kalifák palotái, apró, festői falvak, flamenco, fiesta, bikaviadalok no és persze végtelen, napos tengerpart: ez Andalúzia, az utolsó mór sóhajok földje. Látogass el a vidékre, amely Velazquezt és Picasso-t adta a világnak! Ár: 173.700,-Ft/fő/hét + 24.000,-Ft illetéktőltovább...
Állítólag az egy négyzetkilométerre jutó várak száma Walesben a legmagasabb a világon. Egy hetes barangolásunk azonban nem csak középkori kastélyokat és zord erődöket érint. Tüneményes kisvárosok, festői hegyek és lélegzetelállító tengerpartok: ez mind-mind a nálunk kevéssé ismert Wales!tovább...
Fedezd fel Spanyolország legszebb homokos strandjait és pezsgő, izgalmas városait, ősi kastélyait, világklasszis borait és ételeit.tovább...