homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Nagy Hawaii fly and drive

1. nap
Aloha! Üdvözlünk Hawaii-on! A bérautó repülőtéri felvéle után egy kis pihenésre a szállodába indulunk, hogy reggel újult erővel indulhassunk felfedezni a világ egyik legszebb szigetcsoportját.
Szállás: Honolulu

2. nap
Reggeli után fedezzük fel Honolulu és Oahu csodáit. Hajtsunk át a trópusi- és bambuszerdőkön, nézzük meg a szörfösök mutatványait a  homokos szörfstrandokon pihenve, vagy a város történelmi épületeit. A szigeten forgatták a Magnum sorozat részeit, de ihatunk egy Blue Hawaii koktélt, Elvis Presley kedvenc partszakaszán, amiről a koktél is a nevét kapta. Este tegyünk egy sétát Waikiki beachen, ahol a parti sétányt fáklyákkal világítjákmeg...romantikában nem lesz hiány.
Szállás: Honolulu

3. nap
Továbbra is Oahu szigetén vagyunk,és kicsit visszatekintünk a II. világháborúra, Pearl Harborba való látogatásunkkal. (USS Arizona Memorial). A múzeumon kívül tengeralattjáróra is szállhatunk , megnézhetjük az elsüllyedt hadihajót és repülőgéphordozó hadihajót is láthatunk, szinte megelevenedik a történelem. Délután ellátogathatunk a Polinesian Cultural Centerbe, ahol megismerkedhetünk a polinéz kultúrával és a helyi életmóddal. Este itt is vacsorázhatunk vagy részt vehetünk egy táncos vacsoraestre, a híres hawaii "luau-n", ahol talán egy banénlevél szoknyát is szerencsénk lesz felpróbálni.
Szállás: Honolulu

4. nap
Leadjuk az autót a repülőtéren, majd egy rövid, 20 perces repülőút után máris a következő sziget, a csodálatos  Kauai szigetére lépünk.Az új autónk átvétele után,bejelentkezés a szállodába. Délutánra egy könnyed túrát javaslunk a sziget északi részén. Felejthetetlen naplementében gyönyörködhetünk a Hanalei Bay partján ülve. Minden bizonnyal ez  a sziget egyik legromantikusabb pontja.
Szállás:Kauai

5. nap
Reggeli után tehetünk egy helikopter túrát a Ne Pali Coast State Park fölött. A hegyek és az óceán páratlan kilátást nyújtanak a magasból. De ellátogathatunk a Csendes óceán Grand Canyon-ba, a Waimea Canyonba, melyet Wailua folyó szel át. Ez a sziget a természeti szépségeivel, hegyeivel és dús növényzetével varázsol el minket. A napi program tehát a kirándulás valamely formája.
Szállás: Kauai

6. nap
Ismét leadjuk a bérautót és a legnagyobb méretű szigetre Big Island-re repülünk. A szállodába vezető úton, nézzük meg a Menekültek Városát, Kailuát.

Szállás: Big Island

7. nap
Reggeli után indulás a sziget déli része felé, a Hawaii Volcanoes National Park (Hilo) vár minket. Útközben számos kávé- és makadámiadió ültetvény mellett haladunk el. Biztosan találunk olyan ültetvényt, ahol kóstolni és vásárolni is lehet.

Szállás: Big Island

8. nap
Reggeli után számos vízisport lehetőség közül választhatunk Konában. Búvárkodhatunk egyet, vagy megnézhetjük a Kealakekua öblöt, esetleg valamelyik tengeralattjárót. Horgászhatunk, golfozhatunk, szörfözhetünk, de vásárlási lehetőség is akad bőven, ha éppen ehhez lenne kedvünk.

Szállás: Big Island

9. nap
Utunk a repülőút és a bérautó felvétele után Maui szigetén folytatódik. A délutánt töltsük pihenéssel, napozással, fürdőzéssel a gyönyörű partok egyikén.

Szállás: Maui

10. nap
Ideje felfedezni ezt a csodás szigetet is! Robogjunk végig bármelyik úton, melyek közül mind a végtelen kék horizontra néz, fürödjünk bármelyik strandon, vagy hódítsuk meg a Haleakala hegyet! Lahaina városból esti hajótúrák indulnak, ahol a naplementét nézve fogyaszthatjuk el a válogatott finomságokból összeállított vacsoránkat. Vagy, ha január és április között vagyunk a szigeten, mehetünk bálnalesre is.

Szállás: Maui

11. nap
A hazautazás előtt  élvezzük ki a nyaralás utolsó pillanataid, pihenjünk, ússzunk, élvezzük a napfényt és a kulinális különlegességeket.

12. nap
Hazautazás

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Mit szólnál ehhez?

A legendás Artúr király szülőföldjét, a Délnyugat-Angliában található Cornwall, Devon és Somerset megyéket járhatod be ezen az úton. Meglepően szép és változatos vidék, nem csak anglománoknak!tovább...
Finnország itt van a szomszédban, mégis, oly keveset tudunk róla... A finnek találták ki a feleségcipelést, nem meglepő módon a finn szaunát, és számos történelmi emlékükre méltán lehetnek büszkék! Landolás után ugorj kocsiba, és fedezd fel ezt a páratlan országot Te magad!
Ár: 212.700 Ft/fő/hét csomagártóltovább...
Az ország északi részét járhatjuk be, borkóstolón vehetünk részt, hajókázhatunk és tipikus portugál szálláshelyeken, "solaris" hotelekben szállhatunk meg. Ár: 126.900,-Ft/fő/hét + 37.000,-Ft illetéktőltovább...