homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Írország Fly & Drive

1.nap
Esti érkezést követően, a dublini reptéren felvesszük a bérautót, s a szállodába hajtunk. A körforgalmaknál vigyázzunk, balra hajtsunk!

2.nap
Azt hiszi, hogy ivott már Guiness sört? Lehet, de nem az igazi, dublini csapolású fekete nektárt! A dublini Guiness múzeumban ezt is megteheti, bár a Trinity College bámulatos termeit, vagy a Szt. Patrik székesegyház monumentális falait jobb tiszta fejjel megcsodálni! Ezzel telik a második nap.

3.nap
Északra visz utunk, Belfast, az egykor rossz hírű északír főváros felé. A nemrég még forrongó régió mára megbékült, de a protestáns és katolikus negyed művészi politikai falrajzait kötelező megnézni. Belfastban töltjük az éjszakát.

4.nap
Vadregényes partok felfedezésével telik ez a nap: végigjárjuk az Óriások Útját, kötélhídon egyensúlyozunk át egy szigetre, meredek sziklákon kapaszkodó romantikus várromok között barangolunk. Sligóban szállunk meg.

5.nap
A sziget nyugati oldalán hamisítatlan ír tájon ismerkedünk a vidékkel. Smaragzöld rétek, több száz éves kolostorok és kastélyok érintésével érjük el a legírebb ír várost, Galway-t. Európa egyik leggyorsabban fejlődő városa, Galway igazi fesztiválváros. Ősztől tavaszig osztrigaszezon! Szállás a városban.

6.nap
Az Atlanti-óceán hullámaival évszázadok óta dacoló százméteres sziklafalak: ezek a Moher-sziklák. A gigászi méreteket csak az érezheti át, aki saját szemével látta. A partról utunk kietlen mészkővidéken vezet, ahol a fa olyan ritka, mint a józan ember szombat este Dublinban. Szállás Limerick kisvárosában.

7.nap
Limerickből reggeli után a szigetet átszelve két és fél óra alatt érünk a dublini reptérre.(210 km)

Információk az autóbérléshez:
- autótípust nem tudunk garantálni, csak méretet! 
- az autóvezetőnek min. 25 évesnek kell lennie, és min. 1 éves jogosítvánnyal kell rendelkeznie
- az autóvezetőnek a saját nevére szóló, dombornyomásos bankkártyával kell rendelkeznie amelyen blokkolni fognak kauciót
- az árban benne van: korlátlan km használat, törés-, lopás biztosítás önrészkiváltó biztosítással (kár esetén az önrész visszatérítését hazaérkezés után tudjuk intézni), adók
- ha az autót tele tankkal kapják, akkor tele tankkal kell visszavinni, ellenkező esetben felszámolják a benzint + extra díjat is

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet, illetéket, 1 db csomagot
- 6 éjszaka szállást a megadott szállodákban reggelivel, kétágyas szobákban
- A kategóriás gépkocsit korlátlan kilóméter használattal és biztosítással
- ajándék hasznos, magyar nyelvű utikönyvet.

Az ár nem tartalmazza:
- fakultatív biztosításokat 
- üzemanyag költséget,
- parkolási díjakat

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Csomagár/fő
2018.05.01-2018.08.31.199 000 Ft
2018.09.01-2018.10.31.189 000 Ft
2018.11.01-2019.03.31.179 000 Ft
Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Mit szólnál ehhez?

Az ország északi részét járhatjuk be, borkóstolón vehetünk részt, hajókázhatunk és tipikus portugál szálláshelyeken, "solaris" hotelekben szállhatunk meg. Ár: 126.900,-Ft/fő/hét + 37.000,-Ft illetéktőltovább...
Németországban mindenki megtalálja a megfelelő programot, akár kastélyokat szeretnénk látogatni, akár a Legoland-ban szórakozni egyet.
Ár: 95.900,-Ft/fő/hét-tőltovább...
Elegáns tengerparti városkák, modern marinák, pazar éttermek, kellemes klíma, finom homokos plázsok, szépséges tájak, híres borok és sajtok, friss tengeri ételek és közepesen erős szél - ez Dél-Franciaország, ahol a természeti szépség keveredik az evilági csillogással.
Ár: 189.000 Ft/fő/5 nap csomagártóltovább...