homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Írország Fly & Drive

1.nap
Esti érkezést követően, a dublini reptéren felvesszük a bérautót, s a szállodába hajtunk. A körforgalmaknál vigyázzunk, balra hajtsunk!

2.nap
Azt hiszi, hogy ivott már Guiness sört? Lehet, de nem az igazi, dublini csapolású fekete nektárt! A dublini Guiness múzeumban ezt is megteheti, bár a Trinity College bámulatos termeit, vagy a Szt. Patrik székesegyház monumentális falait jobb tiszta fejjel megcsodálni! Ezzel telik a második nap.

3.nap
Északra visz utunk, Belfast, az egykor rossz hírű északír főváros felé. A nemrég még forrongó régió mára megbékült, de a protestáns és katolikus negyed művészi politikai falrajzait kötelező megnézni. Belfastban töltjük az éjszakát.

4.nap
Vadregényes partok felfedezésével telik ez a nap: végigjárjuk az Óriások Útját, kötélhídon egyensúlyozunk át egy szigetre, meredek sziklákon kapaszkodó romantikus várromok között barangolunk. Sligóban szállunk meg.

5.nap
A sziget nyugati oldalán hamisítatlan ír tájon ismerkedünk a vidékkel. Smaragzöld rétek, több száz éves kolostorok és kastélyok érintésével érjük el a legírebb ír várost, Galway-t. Európa egyik leggyorsabban fejlődő városa, Galway igazi fesztiválváros. Ősztől tavaszig osztrigaszezon! Szállás a városban.

6.nap
Az Atlanti-óceán hullámaival évszázadok óta dacoló százméteres sziklafalak: ezek a Moher-sziklák. A gigászi méreteket csak az érezheti át, aki saját szemével látta. A partról utunk kietlen mészkővidéken vezet, ahol a fa olyan ritka, mint a józan ember szombat este Dublinban. Szállás Limerick kisvárosában.

7.nap
Limerickből reggeli után a szigetet átszelve két és fél óra alatt érünk a dublini reptérre.(210 km)

Információk az autóbérléshez:
- autótípust nem tudunk garantálni, csak méretet! 
- az autóvezetőnek min. 25 évesnek kell lennie, és min. 1 éves jogosítvánnyal kell rendelkeznie
- az autóvezetőnek a saját nevére szóló, dombornyomásos bankkártyával kell rendelkeznie amelyen blokkolni fognak kauciót
- az árban benne van: korlátlan km használat, törés-, lopás biztosítás önrészkiváltó biztosítással (kár esetén az önrész visszatérítését hazaérkezés után tudjuk intézni), adók
- ha az autót tele tankkal kapják, akkor tele tankkal kell visszavinni, ellenkező esetben felszámolják a benzint + extra díjat is

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyet, illetéket, 1 db csomagot
- 6 éjszaka szállást a megadott szállodákban reggelivel, kétágyas szobákban
- A kategóriás gépkocsit korlátlan kilóméter használattal és biztosítással
- ajándék hasznos, magyar nyelvű utikönyvet.

Az ár nem tartalmazza:
- fakultatív biztosításokat 
- üzemanyag költséget,
- parkolási díjakat

Lehetőség van magasabb kategóriájú autó és színvonalasabb hotel foglalásra, felár ellenében.

Időpontok: személyre szabva, a szabad helyek függvényében az utazók kívánsága szerint.

Egyéni ajánlatot kérjen tanácsadóinktól!

Csomagár/fő
2018.05.01-2018.08.31.199 000 Ft
2018.09.01-2018.10.31.189 000 Ft
2018.11.01-2019.03.31.179 000 Ft
Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Mit szólnál ehhez?

Ha valahol minden sarkon van egy kastély, az Franciaország. Ha valahol minden domb mögött szőlészt bújik meg, az Franciaország. Ugorj kocsiba, és fedezd fel te magad a Loire völgyének borkülönlegességeit, és ámulj a szebbnél szebb kastélyokat, palotákat!
Ára: Már 229.000 Ft/fő/8 nap csomagártóltovább...
A világ legszebb tengerpartja a Maja Riviéra, ez vitán felül áll. Valószínűtlenül kék tenger és fehér homok. A parti sziklákon ezeréves, romjaikban is fenséges maja emlékek, piramisok. A barátságos városok terein helyi zenészek, a mariachik játszanak. Aggódni felesleges, a gitártok nem gépfegyvert rejt... Ára 216.400,-Ft/fő +122.000,-Ft illetéktőltovább...
Szlovénia egy kis ország rengeteg és változatos látnivalóval. Találhatunk itt 2800 méter magas hegyeket, cseppkőbarlangokat, hangulatos városokat és pihenhetünk mediterrán hangulatú strandjain is.
Ár: 76.300,-Ft/fő/hét-tőltovább...