homeautós túrákfly & drivekörutaknászútnyaralj és láss!Premium selectionvízumkapcsolatrólunk

Fedezd fel Jamaika szépségeit autóval

1. nap: Érkezés Montego Bay-be, ahol az autót felveszitek. Szállás: Gloustershire Hotel.

2. nap: Montego Bay – Ocho Rios. Ocho Rios felé autózva álljunk meg a Columbus Parkban. Itt szállt partra Kolombusz 1494-ben, van egy kisebb múzeum is. Ezután keressük fel a Dunn’s River vizesést, ahol 183 méterről több lépcsőn zúdul le a víz a tengerbe. Szállás: Rooms ont he Beach. (kb 110 km)

3. nap: Ocho Rios – Port Antonio. Meglátogathatjuk a Firefly múzeumot, ahol az angol iró, Noel Coward élt és dolgozott, vagy felkereshetjük a Sun Valley ültetvényt, ahol a szigeten élő összes gyümölcs- és zöldségfajtát találjuk és fantasztikusan finom gyümölcsleveket kóstolhatunk meg. Szállás: Bay View Eco Resort (kb 70 km)

4. nap: Port Antonio-Kingston. Kingston a reggae szülővárosa, Jamaika gazdasági és kulturális központja. Itt található a Devon ház és a Bob Marley múzeum (vasárnap zárva) is. Szállás: Four Seasons in Kingston. (kb 95 km)

5. nap: Kingston – Treasure Beach. utunkat a sziget déli partja mentén folytatjuk, álljunk meg az Appleton rumkészitő üzemnél. (vasárnap zárva), ahol a látogatás végén természetesen meg is kóstolhatjuk az italt. Jamaika leghosszabb folyóján (Black River) ne hagyjunk ki egy hajókázást, mely során kis szerencsével még krokodilokat is láthatunk. Szállás: Memories at Swind. (kb 130 km).

6. nap: Treasure Beach – Montego Bay. Keressük fel a sziget legszebb vizesését, az YS Falls-t (hétfőn zárva van). Montego Bay-ban adjuk le a kocsit, majd válasszunk egy tengerparti hotelt, ahol pihenhetünk egy jót. (kb 115 km)

Részvételi dij: 191.900,-Ft / fő (min. 2 fő együttes utazása esetén, kétágyas szobában)

 Az ár tartalmazza: 5 éjszaka szállás tipikus helyi szállodákban, reggeli, útikönyv német nyelven, C kategóriás autóbérlés (korlátlan km használat, minden biztositás).

Fontos információk:
- minimális életkor: 25 év (max. 65 év)
- a Dunn’s River vizeséshez viseljünk kényelmes cipőt
- a szigeten baloldali közlekedés van érvényben
- az autóbérlésnél minimum 1000 USD kauciót kell letenni készpénzben vagy kártyán (autómérettől függően)

 

Mit szólnál ehhez?

Tölts el még 3 éjszakát Miamiban, látogasd meg az Everglades nemzeti parkot, merülj el Miami nyüzsgő éjszakai életében.tovább...
7 éjszakás nyaralóprogramjainkhoz kérhető 2 egésznapos és egy félnapos kirándulás, amelyek során felfedezhetik a sziget szépségeit. A kirándulások általában angol nyelvűek, de bizonyos napokon magyar nyelven is vannak.tovább...
Egy kiváló programlehetőség azon utasainknak, akik szeretik a különleges állatvilágot, azon belül is a madárvilágot. Cuzco után könnyedén beilleszthető program, hiszen közvetlen járattal el lehet érni a Tambopata folyót, hogy ott aztán 2 éjszakát egy hangulatos lodge-ban eltöltve ismerkedjenek az élővilággal. A Tambopata Természetvédelmi Rezervátum több mint 600 madárfaj, 200 halfaj és 160 hüllőfaj és 1200 különböző pillangófaj lakhelye. Az őserdei szálláshelyről csónakkal és gyalog fedezzük fel a területet helyi angol idegenvezetőnk segítségével. Az őserdei szállások nagyon színvonalasak és kiváló étkezést biztosítanak az ott tartózkodás alatt. tovább...